Προς το περιεχόμενο

Δουλειά το καλοκαίρι

FedonasP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού στην Ελλάδα ...

Το καλοκαίρι έχει και πιο πολλά προγράμματα promotion , π.χ. προγράμματα δειγματοδιανομών σε παραλίες ( χυμοί , γιαούρτια κ.λ.π. ) . Και σε supermarkets υπάρχουν πολλά προγράμματα για χυμούς , παγωτά κ.λ.π. αλλά είναι λίγο απάλευτο το 8ωρο εάν είσαι άνθρωπος που βαριέται εύκολα .

Υπάρχουν και κάτι άλλα προγράμματα που πας και σε νησιά , είχε πάει η κολλητή μου σε ένα τέτοιο και δουλεύανε 4 ώρες το βράδυ και οι υπόλοιπες ώρες free για ρεμάλιασμα στην παραλία και μου έφερε και πόσα πακέτα τσιγάρα ( είναι δύσκολο όμως να μπεις σε αυτά τα προγράμματα που πάνε σε νησιά ).

Παίρνεις απλά σβάρνα τις διαφημιστικές και ρωτάς εάν έχουν κάποιο πρόγραμμα αυτήν την εποχή , πας και δίνεις ένα μίνι βιογραφικό και σε βγάζουν μία φωτό απλή.

Δουλειές σε ξενοδοχεία μπορείς να βρεις και μέσω εταιρειών προσωρινής απασχόλησης και συνήθως μπορείς να συστήσεις και κάποιο φίλο/η σου για την ίδια δουλειά ώστε να πάτε παρέα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν πολυ χαιδεμενοι ησαστε

Άσ'τα να πάνε...

Άλλου του ξινίζει το ναυαγοσωστιλίκι επειδή θα τον στείλουν 3 μήνες στη Μύκονο και δεν θα έχει πρόσβαση Χαλλλκιδική,άλλου του βρωμάει η δουλειά σε κρουαζιερόπλοιο επειδή δεν θα έχει τη γκόμενα μαζί του...

Αγανακτισμένοι πρέπει να'ναι κι αυτοί! :rolleyes:

@FedonasP στη "xe" είδαν ότι δεν τραβάει και το έκοψαν,κάνεις ένα account και βλέπεις όλα τα στοιχεία...

Κατά τ'άλλα όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω,μην περιμένεις να δεις κάτι "συγκεκριμένο" σ'ένα τέτοιο thread και γενικότερα δεν έχουν κάνα ιδιαίτερο νόημα threads με τέτοιο "σκοπό"!

Αν γνωρίζω για κάποια "θέση",θα την προτείνω σ'ένα φιλαράκι ή σε κάνα ωραίο θηλυκό,όχι σ'ένα forum!Κι αν γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ "θέσεις" θ'ανοίξω εταιρεία προσωρινής απασχόλησης να κονομίσω,δεν θα τις μοιράζω τζάμπα!

Συγκεντρώσου...

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι 18 χρονών και ψάχνω δουλεία ΠΑΝΤΟΥ, οικοδομή καφετέριες ταβέρνες τα ΠΑΝΤΑ. σήμερα που πέρασα από τον Γρηγόρη στην Πανόρμου να ρωτήσω ζητάνε μόνο delivery. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δίπλωμα για μηχανή. Όποιος ενδιαφέρεται είναι πολύ κοντά στο μετρό.

Δημοσ.

Υπάρχουν εταιρίες προσωρινής απασχόλησης στην ελλάδα? έχεις καμια υπόψιν σου?

Εταιρείες προσωρινής απασχόλησης είναι η Adecco , ΙSS κ.λ.π. Με αυτές έχεις σύμβαση και από εκεί πληρώνεσαι και σε στέλνουν όπου έχουν. Η ISS με κάτι ξενοδοχεία γαλλικής ιδιοκτησίας συνεργάζεται ( ή τουλάχιστον συνεργαζόταν ) .

Υ.Γ. Σε κάτι θέσεις για back office τράπεζας μονίμως η τράπεζα έχει επιλέξει κάποιον άλλον ( ενώ έχω πάει για συνέντευξη μία μέρα μετά το upload της αγγελίας ! ). Η κολλητή μου που είναι των παραιατρικών προ κρίσης είχε βρει άνετα τέτοια δουλειά back office για το καλοκαίρι ...

Προς το παρόν θα σας πρήζω στα τηλέφωνα για ενέργεια , έχω περιέργεια σε πόσες ημέρες θα με διώξουν . :devil:

Αν γνωρίζω για κάποια "θέση",θα την προτείνω σ'ένα φιλαράκι ή σε κάνα ωραίο θηλυκό,όχι σ'ένα forum!Κι αν γνωρίζω ΠΟΛΛΕΣ "θέσεις" θ'ανοίξω εταιρεία προσωρινής απασχόλησης να κονομίσω,δεν θα τις μοιράζω τζάμπα!

Συγκεντρώσου...

Γιατί τα forum δεν έχουν ωραία θηλυκά ; Μας προσβάλλεις :-D Εννοείται ότι και εγώ αν γνώριζα καμία θέση δε θα σας την έλεγα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...