Προς το περιεχόμενο

Δουλειά το καλοκαίρι

FedonasP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω ποσο (και αν) θα με πληρωναν.. το ξενοδοχειο ηταν της οικογενειας μου :P

Απλως μου ειχαν πει να ειμαι στη ρεσεψιον, να παραλαμβανω τους πελατες, να ετοιμαζω την πληρωμη οσων εφευγαν και τετοια.

να το ξανασκεφτεις τοτε.....

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να το ξανασκεφτεις τοτε.....

Μπα δεν μου αρεσει, μονο αν πας με παρεα ειναι ωραια

Δημοσ.

Μπα δεν μου αρεσει, μονο αν πας με παρεα ειναι ωραια

Ελπιζω να τα λες αυτα, με δεδομενο οτι εχεις καπαρωμενη καλη θεση εργασιας ηδη.

Αν οχι, καποια στιγμη θα πεις την ρεσεψιον που σου προσφεροταν καποτε-->ρεσεψιονουλα.

Δημοσ.

Δουλευω ηδη, αλλα και να μη δουλευα, το να παω καπου ολομοναχη, δεν μου αρεσει και τοσο, ποσο μαλλον που τοτε η σχεση μου ηταν εδω που ειμαι :)

Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω ποσο (και αν) θα με πληρωναν.. το ξενοδοχειο ηταν της οικογενειας μου :P

Απλως μου ειχαν πει να ειμαι στη ρεσεψιον, να παραλαμβανω τους πελατες, να ετοιμαζω την πληρωμη οσων εφευγαν και τετοια.

Καλα μην νομιζεις οτι ειναι και ευκολη δουλεια....αμα εχεις πολλα δωματια..

Αλλα βλακεια που δεν πηγες.

Δημοσ.

Μαρία νομίζω ότι ταιριάζουμε παρα πολύ στείλε pm να γνωριστούμε καλύτερα :D

==============================

Πέρα από την πλακα παιδιά τα ξέρουμε για την κρίση κτλ αλλα αυτός είναι ο σκοπός του topic... να προτείνουμε λύσεις.. πχ η μαρία θα μπορούσε να ρωτήσει τους γονείς της αν ψάχνουν άτομα και αν ναι να αφήσει ένα post εδώ με την θέση και τρόπους επικοινωνίας... κτλ όλη λίγο πολύ κάτι ξέρουμε ας το παραθέσουμε... Κρίση ξε κρίση τα τουριστικά επαγγέλματα αν και με μεγάλα προβλήματα (σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρονια) στέκονται καλύτερα από πολλές άλλες κατηγοριες επαγγελμάτων!!

Βοηθήστε αν έχετε βολευτεί εσείς και ξέρετε ότι χωράει και κάνας άλλος η αν ακούσατε για καμια δουλειά που δεν σας αρέσει .. μπορεί να αρέσει σε άλλον! Πχ κάποιος παραπονέθηκε για 30 euro έστω 12ωρο.. αυτή η δουλειά για κάποιον πιτσιρικα ιδιαιτερα αν προσφέρει και στέγη είναι ΤΕΛΕΙΑ οποτε γιατί να μην την αναφέρουμε?

Όχι τίποτα άλλο για να παραμείνουμε on topic ευχαριστώ.

μπειτε xe.gr και θα βρειτε αγγελιες.πληρωμη μπορει να μην δειτε αλλα οκ:P

Η χρυσή ευκαιρία νομίζω ζητάει να πληρώσεις ένα ποσό (έστω μικρό) για να δεις τα στοιχεια επικοινωνίας... όπως και να έχει το topic έχει περισσότερο το σκοπό του feedback πέρα από αυτά που σχολίασα πιο πάνω δηλαδή θα μπορούσε κάποιος πχ πέρσι να δούλεψε κάπου και να το θεώρησε καλή δουλειά (ξεκούραστη η με καλά λεφτά η καλο αφεντικό κτλ) και φέτος να μην πάει για τους δικούς του λόγους.. γιατί να μην την προτείνει και σε κανέναν άλλον?

Δημοσ.

πχ η μαρία θα μπορούσε να ρωτήσει τους γονείς της αν ψάχνουν άτομα και αν ναι να αφήσει ένα post εδώ με την θέση και τρόπους επικοινωνίας... κτλ όλη λίγο πολύ κάτι ξέρουμε ας το παραθέσουμε...

Βοηθήστε αν έχετε βολευτεί εσείς και ξέρετε ότι χωράει και κάνας άλλος η αν ακούσατε για καμια δουλειά που δεν σας αρέσει .. μπορεί να αρέσει σε άλλον! Πχ κάποιος παραπονέθηκε για 30 euro έστω 12ωρο.. αυτή η δουλειά για κάποιον πιτσιρικα ιδιαιτερα αν προσφέρει και στέγη είναι ΤΕΛΕΙΑ οποτε γιατί να μην την αναφέρουμε?

Mε δεδομενο οτι αλλοι βαζουν λυτους και δεμενους (συγγενεις/φιλους/ξεχασμενους φιλους) μπας και βρουν δουλεια και δουλεια δεν βρισκουν, δεδομενου οτι ακομα και να ειχα καπου μια κενη θεση εργασιας θα ειχα καμια 10ρια φιλους/συγγενεις ανεργους, θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει προσφορα εργασιας σε αυτο το thread υπο τη μορφη που το εννοεις.

ΥΓ. Λιγο δυσκολο να βρεις δουλεια σε ξενοδοχειο με 30 ευρω/μερα ΚΑΙ δωρεαν στεγη. Βασικα τι λεω.. Δυσκολο να βρεις γενικα δουλεια στην Ελλαδα, ακομα και σε ξενοδοχειο εκτος αν εχεις 200 χρονια προυπηρεσια μπλαμπλα στην αντιστοιχη θεση:)

Δημοσ.

Σερβιτορος σε ταβερνες / μπαρακια, ειναι κατι που κινειται πολυ το καλοκαιρι :)

νομιζω οτι αυτή ειναι η μονη λυση!

Δημοσ.

Η χρυσή ευκαιρία νομίζω ζητάει να πληρώσεις ένα ποσό (έστω μικρό) για να δεις τα στοιχεια επικοινωνίας... όπως και να έχει το topic έχει περισσότερο το σκοπό του feedback πέρα από αυτά που σχολίασα πιο πάνω δηλαδή θα μπορούσε κάποιος πχ πέρσι να δούλεψε κάπου και να το θεώρησε καλή δουλειά (ξεκούραστη η με καλά λεφτά η καλο αφεντικό κτλ) και φέτος να μην πάει για τους δικούς του λόγους.. γιατί να μην την προτείνει και σε κανέναν άλλον?

απ οσο βλεπω το βγαλαν αυτο και απλα θελει μια εγγραφη στο σιτε.

http://www.xe.gr/search?System.type=xe_stelexos&Publication.freetext=%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%99&Item.category__hierarchy=117109

http://www.xe.gr/jobs/evresi,ypalliloi-touristikon-epaggelmaton,89061.html?page=6

Δημοσ.

Mε δεδομενο οτι αλλοι βαζουν λυτους και δεμενους (συγγενεις/φιλους/ξεχασμενους φιλους) μπας και βρουν δουλεια και δουλεια δεν βρισκουν, δεδομενου οτι ακομα και να ειχα καπου μια κενη θεση εργασιας θα ειχα καμια 10ρια φιλους/συγγενεις ανεργους, θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει προσφορα εργασιας σε αυτο το thread υπο τη μορφη που το εννοεις.

ΥΓ. Λιγο δυσκολο να βρεις δουλεια σε ξενοδοχειο με 30 ευρω/μερα ΚΑΙ δωρεαν στεγη. Βασικα τι λεω.. Δυσκολο να βρεις γενικα δουλεια στην Ελλαδα, ακομα και σε ξενοδοχειο εκτος αν εχεις 200 χρονια προυπηρεσια μπλαμπλα στην αντιστοιχη θεση:)

Καταρχήν εστιάζεις σε συγκεκριμένο επάγγελμα... δεν χρειάζεται να μιλάμε για reception ξενοδοχείου η για γκαρσόν A σε ταβέρνα περιωπής κτλ.... ισα ισα μέσα στα πλαίσια του topic είναι τα "πρωτότυπα" επαγγέλματα* ..

Αλλα πέρα από αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο.. εγώ για παράδειγμα πρόπερσι θυμάμαι ένας φίλος που από σπόντα μέσω κάποιου γνωστού πήγε να δουλέψει σερβιτόρος σε ένα "club" στην χαλκιδική και τελικά μόλις πήγε έφερε και αλλα 2 παιδιά μετα απο μια βδομαδα εκεί πληρωνόταν 38 euro την βραδια και μένανε μαζί με 5 αλλα άτομα ...

δεν ξέρω ποσο άνετος ήταν ο χώρος που μένανε και ποσο δύσκολη η δουλειά αλλα δεδομένου του ότι ήταν καλοκαίρι ήταν νέοι κτλ ήταν μια ευχάριστη εμπειρία :)

ας μην το βλέπουμε δηλαδή αυστηρά με τα κριτήρια της δουλειάς.. ακόμη και 20 euro να ήταν το μεροκάματο.. δηλαδή από την στιγμή που θα είχε παρεδωσε με κόσμο (και του αντιθετου φίλου :P ) θα είχε δωρεάν ποτά (έστω στην ζούλα χωρίς να πάρει χαμπάρι το αφεντικό) και δεν θα χρειαζόταν να πληρώνει ξενοδοχείο είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Με λίγο καλή θέληση όλα γίνονται :) αρκεί να μην είμαστε μοναχοφάηδες :P (που οι περισσότεροι είμαστε αλλα ok ελπίζω να υπάρχουν εξαιρέσεις :)

* Για παράδειγμα αν δεις στην πρώτη σελίδα εγώ έδωσα link για επαγγέλματα που ούτε στην ελλάδα είναι (αγγλία) ούτε έχουν σχέση με τον τουρισμό.. απλά ήταν καλοκαιρινά εποχιακά...

Δημοσ.

Επισης μην ξεχναμε πως αυτες οι δουλειες ειναι για 2-3 μηνες μονο.. οποτε κανονιζουμε και την πορεια μας :)

Δημοσ.

Επισης μην ξεχναμε πως αυτες οι δουλειες ειναι για 2-3 μηνες μονο.. οποτε κανονιζουμε και την πορεια μας :)

Μα αυτό είναι η ουσία ρε παιδιά και απορώ γιατί κάποιοι δεν το αναγνωρίζουν ακόμη..

Δεν έκανα το topic για αγγελίες καριέρας η και εγώ δεν ξέρω τι.. πχ για δουλειές με τις οποιες θα κάνει κάποιος την μπάζα του κτλ... Για μια καλοκαιρινή περιπέτεια μιλάω..

Να βολέψουμε άτομα που ψάχνουν για μια εμπειρία καλοκαιρινή... να γνωρίσουν άτομα νέους τόπους αγνωστους ανθρώπους να μάθουν μια τέχνη κτλ και 2,3 μήνες που είπες πολύ είναι... αν ξέρει κάποιος έστω 1,2 βδομάδες δουλειά πάλι ευπρόσδεκτος είναι :)

κρίμα πίστευα ότι εδώ στο insomnia θα βρισκόταν καλοπροαίρετοι άνθρωποι για να μοιραστούνε αυτά που ξέρουν οι ίδιοι από παλιότερες εμπειρίες τους κτλ δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει κίνηση :(

Για παράδειγμα έχω ακουστά ότι υπάρχει ένας οργανισμός που μαζεύει νέους και αναπαλαιώνουν/καθαρίζουν/συντηρούν αρχαία αξιοθέατα δεν ξέρω αν παίρνουν κανένα μεροκάματο γιαυτο αλλα σίγουρα έχουν δωρεάν φαΐ και διαμονή.. γνωρίζουν νέους τόπους μαθαίνουν μια τέχνη κάνουν φίλους... ούτε ένας δεν έχει παει εκεί να μας πει λεπτομέρειες?

και ας μην επικεντρωθούν κάποιοι παρακαλώ σε αυτό που είπα πέρα από τέτοιου είδους δραστηριότητες (που περιγραφω πιο πανω) κάποιος μπορεί να κάνει φίλους και να μάθει τέχνη πχ ως βοηθός στον φούρνο μιας πιτσαρίας η στην μπάρα ενός beach bar.. οποτε ότι σκεφτείτε ρίξτε το(χειροπιαστό όχι απλά σκέτο ένα όνομα επαγγέλματος) :)

Δηλαδή όλοι που έχετε γνωστούς συγγενείς κτλ σε νησιά που έχουν επιχειρήσεις κτλ τους ρωτήσατε και είναι full ? δεν ψάχνουν κανένα? επίσης κανένας δεν έκανε καμια πρωτότυπη εργασία το καλοκαίρι? μου φαίνεται περίεργο..

Δημοσ.

FedonasP το ελιξ εννοεις?

Δεν το ειπα ,επειδη μιλαμε για καλοκαιρινη δουλεια, και αυτο ειναι εθελοντικη εργασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...