Προς το περιεχόμενο

Δουλειά το καλοκαίρι

FedonasP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το topic για οποιους (νέους συνήθως :P ) ψάχνουν να βρούνε την τέλεια δουλειά για το καλοκαίρι (καλο μεροκάματο και στέγη ίσως και φαγάκι :P )

όσοι ζούνε σε νησιά η διαφορες άλλες τουριστικές περιοχές και ξέρουν κάποιον ο οποιος ψάχνει άτομα για την επιχείρηση του (ξενοδοχείο,καφετερια leasing οχημάτων οτιδήποτε ) ας στείλουν post με το όνομα του μέρους την επιχείρηση που ψάχνει για χερια και κάποιο τρόπο επικοινωνίας και ότι άλλο θεωρούν χρήσιμο και μπορούν να σκεφτούν :)

Επίσης όσοι έχουν βρει μια καλή δουλειά για το καλοκαίρι και δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού κτλ ας μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους υπολοιπους και να μας πούνε αν υπάρχουν και άλλες θέσεις η πως να προσπαθήσουμε να κάνουμε αίτηση σε αυτή κτλ :) η δουλειά δεν χρειάζεται να είναι εντός ελλάδας απαραίτητα αρκεί να είναι στα πλαίσια της "καλοκαιρινής εργασίας" δηλαδή μια εποχιακή δουλειά 4 μηνών το πολύ που να μπορούν να εργαστούν σε αυτή και νέα άτομα χωρίς μεταπτυχιακά και μεγάλες προϋπηρεσίες (αν και αν κρίνετε πως ταιριάζει στην κατηγορια αυτή η δουλειά που έχετε στο μυαλό σας αλλα έχει κάποιες απαιτήσεις δεν πειράζει ας το ποστάρετε :P )

Τέλος ας αποθηκεύσουν το συγκεκριμένο link κάπου όσοι βρούνε την δουλειά που ψάχνανε μέσα από αυτό το topic και με το καλο όταν τελειώσει η τουριστική περίοδος ας μας στείλουν αναμνηστικές φωτογραφίες από την εμπειρία τους :)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την συμμετοχη φιλε mirlogria αλλα είναι αρκετά γενικό το post σου... στο topic δεν ζήτησα γενικές ιδέες για το τι θα μπορούσε να είναι μια καλοκαιρινή δουλειά ... αλλα για προτάσεις :)

Βεβαια είμαι σίγουρος πως είχες καλή πρόθεση.

Ας κάνω εγώ την αρχή λοιπόν εδώ http://www.embassyces.com/about/summer_vacancies.aspx θα βρείτε μια σειρά από εποχιακά επαγγέλματα στο λονδίνο που πληρώνουν αρκετά καλά (ειδικά σε σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα) και δίνουν και στέγη οι πιο πολλές θέσεις είναι για άνθρωπος που κάπως μπορούν να διδάξουν (καθηγητές, κάτοχοι proficiency κτλ) αλλα μια δυο θέσεις θέλουν απλά νέους με όρεξη :)

Δημοσ.

Ωραία ελπίζω να αρχίσει λίγο να κινείται το topic γιατί στεναχωρήθηκα από χθες σχεδόν καμια εμφάνιση και μέχρι τώρα μονο 2 post και αυτά γίνανε μόλις πριν λίγη ώρα :P

αν μη τι άλλο νομίζω πως είναι επίκαιρο το θέμα και πως σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο οποτε το βρίσκω αξιοπερίεργο να μην υπάρχει συμμετοχη..

Δημοσ.

μπειτε xe.gr και θα βρειτε αγγελιες.πληρωμη μπορει να μην δειτε αλλα οκ:P

γι αυτο να κανονισετε να πληρωνεστε καθε βδομαδα max.

Δημοσ.

εδω κ 10 χρονια πληρωνομουν καθε 1 κ 15 του μηνος,ουτε μια μερα καθυστερηση....

δευτερα θα εχουμε 6 κ ακομα να μπει ο μισθος...τι γλυκο!!!

Δημοσ.

@Komorias

ΔΝΤ λεγεται και οικονομικη κριση :)

Παντως δουλεια το καλοκαιρι λεει σε κανα νησακι, κανεις και διακοπες παραλληλα, αλλα μενει να βρεις καπου και να πας.

Εμενα μου ειχαν πει πριν χρονια να παω σε ενα ξενοδοχειο αλλα δεν πηγα η βλαμμενη :P

Δημοσ.

@Komorias

ΔΝΤ λεγεται και οικονομικη κριση :)

Παντως δουλεια το καλοκαιρι λεει σε κανα νησακι, κανεις και διακοπες παραλληλα, αλλα μενει να βρεις καπου και να πας.

Εμενα μου ειχαν πει πριν χρονια να παω σε ενα ξενοδοχειο αλλα δεν πηγα η βλαμμενη :P

30 ευρα το 8ωρο η 12ωρο?

αλλα ετσι οπως παει κ αυτα κατι ειναι.....

Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω ποσο (και αν) θα με πληρωναν.. το ξενοδοχειο ηταν της οικογενειας μου :P

Απλως μου ειχαν πει να ειμαι στη ρεσεψιον, να παραλαμβανω τους πελατες, να ετοιμαζω την πληρωμη οσων εφευγαν και τετοια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...