skey Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, μου χαλασε τις προαλλες το usb modem της Cosmote για Internet on the go, το netbook μου ομως Hp Compaq Mini 110c-1030sv εχει εισοδο για καρτα ΣΙΜ. Βαζω την καρτα σιμ μεσα αλλα δεν γινεται τιποτα και απο οτι βλεπω δεν ειναι πουθενα το sim modem στην διαχειρηση συσκευων η στα μοντεμ. Εψαξα ωρεςςςςς στο Google αλλα δυστηχος δεν βρηκα τιποτα!!! Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να δουλεξει το modem;;; (Εχω Win7 Starter)
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το ότι έχει υποδοχή για sim δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει και το αντίστοιχο modem.
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σίγουρα έχει υποδοχή για sim κάρτα; Ή, μάλλον, είσαι σίγουρος ότι η υποδοχή που κοιτάς είναι για sim card;
Jimnie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Η υποδοχή για την καρτα σιμ αφορα την τοποθέτηση mini-pci 3g mo9dem στην αντίστοιχη υποδοχή. Κάτι σαν το Huawei EM 770.
skey Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οτι εχει εισοδο καρτα σιμ εχει, αφου εχει ξεκαθαρα εικονιδιο απανω που γραφει Σιμ καρτ. Δηλαδη το οτι εχει την εισοδο για καρτα σιμ δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει πανω και το μοντεμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.