Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμοί mobile internet από τη Vodafone

trtrtr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας γιατί πραγματικά θα μας τρελάνουν αυτοί στη Vodafone. Πήρα πριν λίγο καιρό σε προσφορά 12μηνο συμβόλαιο mobile internet με 100 ώρες το μήνα χρονοχρέωση. Οι 100 ώρες για τους έξι πρώτους μήνες θα κοστιζαν 15 ευρώ και για τους επόμενους έξι μήνες 30 ευρώ. Αν ξεπέρναγα το όριο των 100 ωρών θα χρεωνόμουν επιπλέον συμφωνα με την τιμολόγηση της Vodafone. Μου έδωσαν ένα μισοπροβληματικό mifi και οι 2 πρώτοι μήνες είχαν νορμαλ λογαριασμους. Το mifi έχει ένα web περιβάλλον με το official λογότυπο της Vodafone που μετράει αθροιστικά το χρόνο σύνδεσης στο ιντερνετ. Έτσι δεν εγκατέστησα το πρόγραμμα της Vodafone μιας και είναι μόνο για windows και εγώ χρησιμοποιώ και linux. Με όποιο browser και να συνδεθεις δηλαδή στην αρχή βγαίνει η σελίδα της Vodafone για να δώσεις τα στοιχεία σου και να ξεκινήσει η σύνδεση. Τον τρίτο μήνα μου έρχεται ένας λογαριασμός 70 ευρώ λεγοντας μου δήθεν ότι ξεπέρασα τις 100 ώρες. Στην πραγματικότητα ο μετρητής μου στο web περιβάλλον μέτρησε 60 ώρες! Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και φυσικά δεν έβγαλα άκρη. Επιπλέον μου είπαν ότι και τον τρέχοντα μήνα έχω ξεπεράσει το όριο των 100 ωρών κατα 80 ώρες περίπου! Φυσικά 180 ώρες δεν ήμουν με τίποτα στο ιντερνετ. Ο οfficial μετρητής της Vodafone αυτή τη φορά μέτρησε 45 μόλις ώρες!!! Περίπου ο λογαριασμός θα μου έρθει 200 ευρώ αντί για 15! Κράτησα και screenshots από την οθόνη μου που φαίνονται οι χρόνοι σύνδεσης μου. Δεν είμαι διατεθειμένος να τους πληρώσω φυσικά. Τι με συμβουλεύετε να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.

Αμφισβήτιση λογαριασμού επίσης, καθώς και να σου στείλουν Γραπτώς τις ώρες όπου εσύ ήσουν θεωρητικά στο νετ . εάν δε θέλεις να το τραβήξεις στα άκρα απείλησε τους ότι θα προχωρήσεις σε καταγγελία της 12μηνης σύμβασης με δική τους υπαιτιότητα μέσω δικηγόρου . μην τους αφήσεις ΟΥΤΕ ένα ευρώ παραπάνω χωρίς αποδείξεις και ανάλυση λογαριασμού . εσύ έχεις στοιχεία δικά τους τα οποία αποδυκνύουν τους ισχυρισμούς σου . αυτοί τι έχουν . ;

Εάν επίσης σου πουν τίποτα για το software τους , είναι δική τους Ευθύνη και υποχρέωση να σε ενημερώσουν ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ το τι ακριβώς ισχύει με τις χρεώσεις και τι δέχονται ως αποδεικτικό στοιχείο .

Ελεος πια με την κάθε εταιρεία που σου "πετάει" ένα λογαριασμό στην μάπα και σου λέει θέλεις δε θέλεις "πλερω" .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...