georginos1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μολις εβγαλα την μητρικη και αλλαξα ψυκτρα... Το θέμα ειναι οτι τωρα κατι παιχτηκε με την καρτα γραφικων Δεν δειχνει στην οθονη τπτ Δοκιμασα και με μια παλια καρτα γραφικων αλλα ουτε κιαυτη δειχνει Συνδεσα την οθονη στο λαπτοπ και δειχνει μια χαρα η οθονη αρα το προβλημα δεν ειναι της οθονης Παιζει να χαλασε η pci slot ή ολοκληρη η μητρικη?
qsis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 τα καλωδια για τα ρευματα τα ξαναβαλες ολα καλα? πανω στη καρτα ειχε κανα 6πινο που ισως ξεχασες?
georginos1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ναι όλα κανονικα... Δεν εκανα τπτ διαφορετικο απο τις αλλες φορες.... Υπαρχει πιθανοτητα να μπηκε ο επεξεργαστης αναποδα και να το κανει αυτο?
luminociter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ο επεξεργαστής δεν μπαίνει ανάποδα, (εκτός αν τον πιέσεις τόσο πολύ που σπάσεις τισ επαφές) έχχει κοψίματα για αυτόν ακτιβώς το λόγω. Το πιθανότερο είναι ότι κάτι παίζει με τις μνήμες ή με τον τρόπο που τα έχεις συνδέσει. Μπορεί βέβαια να μην έχει "μουμπώσει" καλά ο επεξεργαστής, θα πρέπει όμως να βγάλεις την ψύκτρα και να το δείς. Πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε ένα reset cmos (βγάλε την μπαταρία αν δεν μπορείς να βρείς το jumper, αφού έχεις αποσυνδέσει το pc από το ρεύμα).
georginos1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν βγαλω την μπαταρια μετα δεν χανονται οι ρυθμισεις και θελει φορματ?
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Οι ρυθμίσεις στο bios χανονται... φορματ όμως δεν θέλει με την καμία!! Ισως το μονο που χρειαστεί να επαναφέρεις είναι το boot priority απο το bios!!
georginos1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σιγουρα ε? Γιατι τον ειχα αφησει κανα 2 φορες κλειστο για αρκετες μερες και χωρις να ειναι στην μπριζα και οταν τον ξαναανοιξα δεν εμπαινε στα windows και τον εκανα φορματ δεν ξερω αν γινονταν και με αλλο τροπο Υποψηαζομοθν οτι ειχε χαλασει η μπαταρια της μητρικης και εχανε τις ρυθμισεις γιαυτο ρωταω
georginos1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σιγουρα ε? Γιατι τον ειχα αφησει κανα 2 φορες κλειστο για αρκετες μερες και χωρις να ειναι στην μπριζα και οταν τον ξαναανοιξα δεν εμπαινε στα windows και τον εκανα φορματ δεν ξερω αν γινονταν και με αλλο τροπο Υποψηαζομοθν οτι ειχε χαλασει η μπαταρια της μητρικης και εχανε τις ρυθμισεις γιαυτο ρωταω Το προβλημα αυτο πως διορθώνετε εκτος της λυσης του φορματ?
ninos30 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, όταν κάνεις τέτοια ερώτηση για το bios, σημαίνει πως έχεις κάποια κενά στο θέμα HW. Οπότε μήπως να φωνάξεις κάποιον φίλο σου που γνωρίζει ίσως περισσότερα και το δείτε παρέα? πχ μήπως ξέχασες να κουμπώσεις το 4-πηνο (κάποιες φορές 8-πηνο) που κουμπώνει στην ΜΒ δίπλα στον επεξεργαστή? Σε εμένα για παράδειγμα που στο παίζω έξυπνος, μου ήρθε πριν 2 μέρες ένα PC επειδή δεν έδινε σήμα στην οθόνη ενώ έπαιρναν ρεύμα οι δίσκοι, οι ανεμιστήρες κλπ. 2 εξπερ φίλοι του παιδιού είχαν διαγνώσει καμμένη μητρική και ήθελε αλλαγή. Το πρώτο που κάνω πάντα είναι να βάλω ένα δικό μου τροφοδοτικό να δοκιμάσω γιατί τις περισσότερες φορές εκεί είναι το πρόβλημα. Ξέχασα όμως να συνδέσω το 4-πυνο και μου έκανε τα ίδια (όπως και σε σένα). Ευτυχώς τελευταία στιγμή το πήρα χαμπάρι προτού αρχίζω να ξηλώνω. Μόλις το κούμπωσα, τσουπ όλα φτιάξανε. Καινούριο PSU και όλα μια χαρά. Επίσης ΄μπορεί να στο κάνει λόγω βραχυκυκλώματος αν κάτι δεν έχει μπει σωστά. Δοκίμασε να τα βγάλεις πάλι όλα έξω και να τα δοκιμάσεις εκτός κουτιού (προσοχή που θα βάλεις την ΜΒ πάνω).
georginos1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ναι διορθωθηκε αυτο το προβλημα ενταξυ ειναι τωρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.