DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ναι μιλώ απόλυτα σοβαρά. Βέβαια δεν έκανα και πολλά, απλά παρατηρούσα τους άλλους. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν ένας βενζινάς. Αλλά ας μην επεκταθώ. Aμα ηταν βενζινας, δεν σε κοβω να μπορεις να κανεις πολλα Ο θειος σου που πηδαγε γιδες, εχει περισσοτερη τυχη
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Υλοποιούνται οι δαίμονες. Στη C++ όλα γίνονται.
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι να σου πω,αλλά άμα σε έδιωξε ο Ιερέας;Για εξομολόγηση πήγες;Σου είπε ότι παραείσε αυτό;Τωρά λέμε ο Πατριάρχης κοινωνεί με αιρετικούς.Πες και άλλα να πούμε. Ναι πήγα για εξομολόγηση στον Ιερωμένο. Στην αρχή διάβαζε Φώς των Σπόρ και δεν μου έδινε σημασία. Μετά όταν ανέφερα αυτό το μέγιστο αμάρτημα που είχα υποπέσει, πέταξε την εφημερίδα και μου φώναξε "βγές έξω αλλιώς θα σε πετάξω εγώ έξω" και του είπα πάτερ ηρεμήστε και μετά ηρέμησε για 2 λεπτά και μου είπε οτι δεν υπάρχει σωτηρία για εμένα και μετά έφυγα. Βέβαια αυτός ο παπάς δεν ξέρω αν ήταν πολύ καλός, έπαιζε στοίχημα, έβριζε τα παιδιά στο κατηχητικό και έιχε μια bmw φτιαγμένη με κιτ supersprint οπότε.
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Στη C++ όλα γίνονται. Βεβαιως. Ειναι οι γνωστοι ως Daemon Tools Ναι πήγα για εξομολόγηση. Στην αρχή διάβαζε Φώς των Σπόρ και δεν μου έδινε σημασία. Μετά όταν ανέφερα αυτό το μέγιστο αμάρτημα που είχα υποπέσει, πέταξε την εφημερίδα και μου φώναξε "βγές έξω αλλιώς θα σε πετάξω εγώ έξω" και του είπα πάτερ ηρεμήστε και μετά ηρέμησε για 2 λεπτά και μου είπε οτι δεν υπάρχει σωτηρία για εμένα και μετά έφυγα. Βέβαια αυτός ο παπάς δεν ξέρω αν ήταν πολύ καλός, έπαιζε στοίχημα, έβριζε τα παιδιά στο κατηχητικό και έιχε μια bmw φτιαγμένη με κιτ superspring οπότε. Γαυρος ηταν. Χεσ'τον μωρε, τον κομπλεξικο
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ναι μιλώ απόλυτα σοβαρά. Βέβαια δεν έκανα και πολλά, απλά παρατηρούσα τους άλλους. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν ένας βενζινάς. Αλλά ας μην επεκταθώ. Τι είδους μετάνοια πρέπει να κάνω; Είχα πάει σε Ιερέα, αλλά μόλις του είπα τι είχα διαπράξει με έδιωξε κακήν κακώς και μου είπε οτι η Εκκλησία δεν έχει θέση για μένα. Οτι παραείμαι απολολώς πρόβατο. Μήπως πρέπει να πάω σε ανώτερο κληρικό, Αρχιμανδρίτη, Μητροπολίτη, ή ακόμα και στον Πατριάρχη; Ή σε κανέναν φωτισμένο Γέροντα Αγιορείτη ή ακόμα καλύτερα Ερημίτη; http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05/o-gerontas-paisios-gia-toys-planemenoys-anthrwpoys.html -Γέροντα, όταν ένας Ορθόδοξος πάει με τους Ινδουιστές κλπ, αν μετανιώσει μετά, γίνεται πάλι δεκτός στην Ορθόδοξη Εκκλησία; -Αυτός χρειάζεται μετάνοια μεγάλη και μύρωμα. Αν θελήσει να επιστρέψει στην Ορθοδοξία και να γίνει πάλι μέλος της Εκκλησίας, κανονικά πρέπει πρώτα να βεβαιώσει με λίβελλο (8) ότι αποκηρύττει τις κακοδοξίες τους και ομολογεί την Ορθόδοξη πίστη και ύστερα να του διαβάσει ο ιερέας τις ευχές για τον επιστρέφοντα στην αληθινή πίστη (9) και να τον χρίσει με το Άγιον Μύρο. Βλέπω μερικά νέα παιδιά, Ελληνόπουλα, χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε μια γραμμή από το Ευαγγέλιο, πάνε και διαβάζουνε Βραχμανισμό, Βουδισμό, το Κοράνι κ.λ.π., πάνε και τους Ινδούς. Ύστερα δεν αναπαύονται και επιστρέφουν στην Ορθοδοξία, αλλά έχουν μαζέψει ένα σωρό μικρόβια. Παθαίνουν ζημιά και είναι δύσκολο να βρουν μετά την αλήθεια. Πρέπει πρώτα κανείς να γνωρίσει την Ορθοδοξία, και ύστερα, άμα δεν του αρέσει, φεύγει. Ας την γνωρίσει σωστά, και μετά ας κάνει σύγκριση με τις διάφορε θεωρίες που ακούει. Γιατί, αν γνωρίσει την Ορθοδοξία, μπορεί να ξεχωρίσει το μπακίρι από τον χρυσό ή να καταλάβει τον χρυσό πόσων καρατιών είναι. Δεν ξεγελιέται εύκολα, για να περάσει όσα γυαλίζουν για χρυσάφι. Πάντως έχω προσέξει ότι μόνον εγωιστής άνθρωπος φεύγει από την Ορθοδοξία, όταν την γνωρίσει� ένας ταπεινός δεν φεύγει. Αυτό με τους ανώτερους και εγώ το σκέφτηκα,ή να βρεις άλλο πνευμαιτκό,ή κανένας διορατικό/προορατικό.
tsifotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν βρεις, δωστε και αποδω Θα ειχε ενδιαφερον να δω πως στο καλο ειναι ενα εκκλησιαστικο φορουμ Το φανταζομαι σε στυλ Ηardware¨-Δογματα και αποψεις που δεν αλλαζουν Software-Θρησκευτικα θεματα προς συζητηση Αλληλουια-Οτι δεν μπορει να συζητηθει αλλου :lol: :lol::
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ναι πήγα για εξομολόγηση στον Ιερωμένο. Στην αρχή διάβαζε Φώς των Σπόρ και δεν μου έδινε σημασία. Μετά όταν ανέφερα αυτό το μέγιστο αμάρτημα που είχα υποπέσει, πέταξε την εφημερίδα και μου φώναξε "βγές έξω αλλιώς θα σε πετάξω εγώ έξω" και του είπα πάτερ ηρεμήστε και μετά ηρέμησε για 2 λεπτά και μου είπε οτι δεν υπάρχει σωτηρία για εμένα και μετά έφυγα. Βέβαια αυτός ο παπάς δεν ξέρω αν ήταν πολύ καλός, έπαιζε στοίχημα, έβριζε τα παιδιά στο κατηχητικό και έιχε μια bmw φτιαγμένη με κιτ supersprint οπότε. Παίζεις μαζί μου τωρά ή λες σοβαρά;Όχι πως δεν έχει ανάξιους Ιερείς που παίζουν και άλογα για να μην σε πάρω σοβαρά αλλά δεν ξέρω.Έχω και άλλα που έχουν σχέση με αυτά.
Komorias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ρε παιδες τι γινεται εδω μεσα? παντως στην αρχη με τρομαξατε
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αυτό με τους ανώτερους και εγώ το σκέφτηκα,ή να βρεις άλλο πνευμαιτκό,ή κανένας διορατικό/προορατικό. Αυτό που λές οτι τα διορητικά ροφήματα τσάι, καφές κάνουν καλό και διώχνουν τις τοξίνες το έχω ακούσει κι εγώ. Επίσης, το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανα, τότε που έπαιρνα μέρος σε τελετές λατρείας του Σατανά έκανα ένα ταττουάζ όλη την πλάτη μου έκανα τον Δαίμονα Μπαφομέτ τον κουβαλάω επάνω μου βέβαια τότε ήμουν νεαρός και δεν ήξερα όμως τώρα δεν μπορώ να το αφαιρέσω έτσι αν πάω στον Πατριάρχη π.χ. να με χρίσει με μυρω ή ακομη και να με ξαναβαπτίσει και θα πρέπει να βγάλω τα ρούχα μου για να βαπτιστώ, πώς θα γίνει με τον γιδοκερατά στην πλάτη δεν θα ειμαι μεγάλη ντροπή; Τα ταττουάζ δεν αφαιρούνται όπως ξέρεις. Παίζεις μαζί μου τωρά ή λες σοβαρά; Σε παρακαλώ μην με αμφισβητείς μπορεί να είμαι απολωλός πρόβατο αλλά Ψεύτις και όφις δεν είμαι και ούτε πρόκειται.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05/o-gerontas-paisios-gia-toys-planemenoys-anthrwpoys.html -Γέροντα, όταν ένας Ορθόδοξος πάει με τους Ινδουιστές κλπ, αν μετανιώσει μετά, γίνεται πάλι δεκτός στην Ορθόδοξη Εκκλησία; -Αυτός χρειάζεται μετάνοια μεγάλη και μύρωμα. Αν θελήσει να επιστρέψει στην Ορθοδοξία και να γίνει πάλι μέλος της Εκκλησίας, κανονικά πρέπει πρώτα να βεβαιώσει με λίβελλο (8) ότι αποκηρύττει τις κακοδοξίες τους και ομολογεί την Ορθόδοξη πίστη και ύστερα να του διαβάσει ο ιερέας τις ευχές για τον επιστρέφοντα στην αληθινή πίστη (9) και να τον χρίσει με το Άγιον Μύρο. Βλέπω μερικά νέα παιδιά, Ελληνόπουλα, χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε μια γραμμή από το Ευαγγέλιο, πάνε και διαβάζουνε Βραχμανισμό, Βουδισμό, το Κοράνι κ.λ.π., πάνε και τους Ινδούς. Ύστερα δεν αναπαύονται και επιστρέφουν στην Ορθοδοξία, αλλά έχουν μαζέψει ένα σωρό μικρόβια. Παθαίνουν ζημιά και είναι δύσκολο να βρουν μετά την αλήθεια. Πρέπει πρώτα κανείς να γνωρίσει την Ορθοδοξία, και ύστερα, άμα δεν του αρέσει, φεύγει. Ας την γνωρίσει σωστά, και μετά ας κάνει σύγκριση με τις διάφορε θεωρίες που ακούει. Γιατί, αν γνωρίσει την Ορθοδοξία, μπορεί να ξεχωρίσει το μπακίρι από τον χρυσό ή να καταλάβει τον χρυσό πόσων καρατιών είναι. Δεν ξεγελιέται εύκολα, για να περάσει όσα γυαλίζουν για χρυσάφι. Πάντως έχω προσέξει ότι μόνον εγωιστής άνθρωπος φεύγει από την Ορθοδοξία, όταν την γνωρίσει� ένας ταπεινός δεν φεύγει. Αυτό με τους ανώτερους και εγώ το σκέφτηκα,ή να βρεις άλλο πνευμαιτκό,ή κανένας διορατικό/προορατικό. σήμερα πραγματοποίησες ένα θαύμα θυμάσαι το πρώτο σου post στο insomnia? μετά από 28 χρονια στη ζωή..συμφώνησα σε ένα πράγμα με το στρατό...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πάντως έχω προσέξει ότι μόνον εγωιστής άνθρωπος φεύγει από την Ορθοδοξία, όταν την γνωρίσει� ένας ταπεινός δεν φεύγει. Μη το λες. Εγώ έφυγα ουσιαστικά αφότου είδα το Τζουράσικ Παρκ ένα βράδυ στο Σταρ και έφαγα κόλλημα με τους δεινόσαυρους και ήθελα με το κολλητό μου να γίνουμε αρχαιολόγοι και σκάβαμε στο προαύλιο του σχολείου στα διαλείμματα για να βρούμε οστά. Αργότερα είδα πως δε γράφουν τίποτα οι γραφές για δεινόσαυρους και αντίκρισα την αλήθεια για πρώτη φορά.
EyeofOne Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μη το λες. Εγώ έφυγα ουσιαστικά αφότου είδα το Τζουράσικ Παρκ ένα βράδυ στο Σταρ και έφαγα κόλλημα με τους δεινόσαυρους και ήθελα με το κολλητό μου να γίνουμε αρχαιολόγοι και σκάβαμε στο προαύλιο του σχολείου στα διαλείμματα για να βρούμε οστά. Αργότερα είδα πως δε γράφουν τίποτα οι γραφές για δεινόσαυρους και αντίκρισα την αλήθεια για πρώτη φορά. πάλι καλά που δεν έβλεπες Aliens
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 πο πο τι έχετε πάθει με τον ανδρέα... η μόνη λύση για αυτό είναι να πας και να βρεις κάποιο μοναχό , κανένας άλλος δεν είναι σε θέση να σε βοηθήσει,γνωστός ή άγνωστος και προπάντων όχι σε foroum τρολαρουν σε περιπτωση που δεν το καταλαβες...
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 παρακαλω το Μηνυμα του killik να σβηστει. Ειπαμε να μιλησουμε λιγο σοβαρα κι ερχετ' ο αλλος...
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 bardos, δες το The man from Earth, εμένα σχεδόν με έπεισε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.