DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έχω και εγώ μια εμπειρία. Ο θείος μου ήταν τσοπάνης και εκεί που έβοσκε τα γίδια είδε ένα κορίτσι από το χωριό που την γούσταρε και ήταν ντυμένη νύφη και ο μπάρμπας παραξενεύτηκε "αχα τι κάνει μεσημεριάτικα στο βουνό ντυμένη νύφη;" και μόλις πήγε να της μιλήσει αυτή άρχισε να βελάζει και είχε πόδια κατσίκας και όρμησε πάνω του να του βγάλει τα μάτια με τα νύχια και τότε άρχισε να της πετάει πέτρες λέγοντας το πατερημών και αυτή έφυγε τρέχοντας. Μετά βρήκε 10 γίδια ψόφια. Aυτη η ιστορια θα επρεπε να τελειωνει με τη φραση "και απορω γιατι στη δικη για βιασμο δεν τον πσιτεψαν. Μα ειχε ποδια κατσικας. Αληθεια"
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Την παντρεύτηκε μετά με Χριστιανικό Γάμο. 3 χρόνια μετά όμως, γιατί τότε ήταν 12 κι αυτός 17. Μετά το περιστατικό ο μπάρμπας πήγε και τον σταύρωσε ο παπάς και του άγιασε όλο το κοπάδι τα γίδια με αγιασμό κι από τότε δεν ξανάδε τίποτα.
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν σοβαρομιλάς,όχι πως δεν πιστεύω για αυτά,απλά μπορεί να με κοροιδεύεις,αλλά μόνο δύο φορές είδα κάτι εντελώς όξυπνος,μια φορά με την άκρη του ματιού 2-3 δευτερόλεπτα,άνα νάνο κόκκινο πλάσμα,που το ξανάδα σε υπνικές παραλύσεις.Άλλη φορά με την άκρη του ματιού πάνω,κάτι να πετά,πάλι 2-3 δευτερόλεπτα(όχι ο κόκκινος).Την πρώτη φορά που έπαθα υπνική παράλυση τρομοκρατήθηκα.Μπήκε στο δωμάτιο μου ένα πλάσμα,που έμοιαζε με αυτον του Carmageddon,και πήγε να με πνίξει με τα σεντόνια. Αυτός ο νάνος που είδα 3 χρόνια πιο μετά αλλά τότε πήρε μορφή ψηλού.Σημειωτέον ότι όταν ήμουν μικρός με φόβιζε το Carmaggedon λόγω αυτού του τύπου,πριν παθω και αυτό με τις παραλύσεις ομώς,και έλεγα μακάρι ποτέ να μην μου κάνει δώρο κανείς αυτό το παιχνίδι,ώσπου το αγόρασα εγώ. Πάντα φοβούμουν τις νύχτες αυτόν τον τύπο,πριν μου συμβούν αυτά.Ώσπου μου εσυνέβηκε κανένα χρόνο μετά που σταμάτησα να φοβάμαι,το ήξερε ο δαίμονας ότι με φοβίζει αυτός και πήρε αυτή τη μορφή.Αυτός μου δημιουργούσε τα κόμπλεξ όπως οι δαίμονες φοβίζουν τα παιδιά με τον μπαμπούλα.Πιστεύω έιναι ο δαίμονας της βάπτισης.Τον είδα ξανά όταν έπαθα αστρική προβολή 2 χρόνια μετά το πρώτο συμβάν,την ίδια ώρα που το πάθενα φώναξε ο πατέρας μου στον ύπνο του,σύμπτωση;
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Την παντρεύτηκε μετά με Χριστιανικό Γάμο. 3 χρόνια μετά όμως, γιατί τότε ήταν 12 κι αυτός 17. Μετά το περιστατικό ο μπάρμπας πήγε και τον σταύρωσε ο παπάς και του άγιασε όλο το κοπάδι τα γίδια με αγιασμό κι από τότε δεν ξανάδε τίποτα. Κλαιω γιατι φερνω στη σκεψη μου τη σκηνη με παπα να αγιαζει γιδια :mrgreen:
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 .Μπήκε στο δωμάτιο μου ένα πλάσμα,που μοιάζω με αυτον του Carmageddon,και πήγε να με πνίξει με τα σεντοόνια. το τρομαξες το καημενο το πλασμα.
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αυτός ο νάνος που είδα 3 χρόνια Μπορουσες παντα να τον ρωτησεις "Τι ωρα να'ναι" και θα κομπλαρε
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αυτός ο νάνος που είδα 3 χρόνια ποιο μετά αλλά τότε ποήρε μορφή ψηλού. Γιατί έπινε το γάλα του κάθε μέρα.
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν σοβαρομιλάς,όχι πως δεν πιστεύω για αυτά,απλά μπορεί να με κοροιδεύεις Σε παρακαλώ μην με ξανααμφισβητήσεις. Αυτά είναι σοβαρά πράγματα, δεν παίζουμε. Εγώ πιστεύω όλα όσα αναφέρεις, και σε σέβομαι απόλυτα. Αν είναι δυνατόν.
μαφαλντα Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αχ αυτα τα θρησκευτικα topics διεγείρουν τον εγκέφαλό σου..
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πες μας κι άλλες ιστορίες με γιδοπρόβατα ρε ψηλέ.
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν σοβαρομιλάς,όχι πως δεν πιστεύω για αυτά,απλά μπορεί να με κοροιδεύεις,αλλά μόνο δύο φορές είδα κάτι εντελώς όξυπνος,μια φορά με την άκρη του ματιού 2-3 δευτερόλεπτα,άνα νάνο κόκκινο πλάσμα,που το ξανάδα σε υπνικές παραλύσεις.Άλλη φορά με την άκρη του ματιού πάνω,κάτι να πετά,πάλι 2-3 δευτερόλεπτα.Την πρώτη φορά που έπαθα υπνική παράλυση τρομοκρατήθηκα.Μπήκε στο δωμάτιο μου ένα πλάσμα,που μοιάζω με αυτον του Carmageddon,και πήγε να με πνίξει με τα σεντοόνια.Αυτός ο νάνος που είδα 3 χρόνια ποιο μετά αλλά τότε ποήρε μορφή ψηλού.Σημειωτέον ότι όταν ήμουν μικρός με φόβιζε το Carmaggedon λόγω αυτού του τύπου,πριν παθω και αυτό ομώς,και έλεγα μακάρι ποτέ να μην μου κάνει δώρο κανείς αυτό το παιχνίδι,ώσπου το αγόρασα εγώ.Πάντα φοβούμουν τις νύχτες αυτόν τον τύπο,πριν μου συμβεί αυτό.Ώσπου μου ευνέβηκε κανένα χρόνο μετά,το ήξερε ο δαίμονας ότι με φοβίζει αυτός και πήρε αυτή τη μορφή.Πιστεύω έιναι ο δαίμονας της βάπτισης.Τον είδα ξανά όταν έπαθα αστρική προβολή 2 χρόνια μετά,την ίδια ώρα φώναξε ο πατέρας μου στον ύπνο του,σύμπτωση; κοιτα φιλε οταν μιλαμε για δαιμονες σε καμια περιπτωση δε πιστευω οτι εχουν "υλικη" υποσταση, ουτε και πριν πιστευα κατι τετοιο. αυτα που λες τα αποδιδω στη φαντασια σου στις φοβιες σου στο μυαλλο σου. τελοσπαντν μαλλον κακως εκανα και ανοιξα τετοιο θεμα εδω περα, βασικα απλα ηθελα καποιο καταλληλο φορουμ και οχι να το συζητησω εδω μεσα αφου οι περισσοτεροι πανω κατω τα ιδιια με εμενα πιστευετε. δε θα ηταν ασχημο να σβηστει το θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.