Προς το περιεχόμενο

εκκλησιαστικο φορουμ

bardos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν αποδείξεις.Δεν μπορείς να αποδείξεις τον Θεό αλλά το πνευματικό πεδίο υπάρχει,που σημαίνει είδες δαίμονες,υπάρχουν δαίμονες άρα υπάρχει και ο Θεός,που υπάρχει.

Δαίμονες αποκαλείς το Σατανά?

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχουν αποδείξεις.Δεν μπορείς να αποδείξεις τον Θεό αλλά το πνευματικό πεδίο υπάρχει,που σημαίνει είδες δαίμονες,υπάρχουν δαίμονες άρα υπάρχει και ο Θεός,που υπάρχει.

Δεν θελω να στο χαλασω, αλλα το ενδεχομενο πχ να υπαρχουν δαιμονες και μονο? As in "we're fucked", δεν θα μας σωσει κανεις, την κατσε την βαρκα αμιγκο?

Δημοσ.

Το να θέλεις να σε πείσουν για το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις, είναι το λιγότερο παράλογο.

Το να θέλεις λύση από φόρουμ είναι και θλιβερό.

Θα συνιστούσα ψυχολόγο για τα προβλήματα κτλ. που είπες πριν και άσε τους παπάδες

Δημοσ.

Ποιός είναι ο Αληθινός κατά την άποψή σου; Τι είδους εμπειρίες είναι αυτές που έχουν οι άνθρωποι με τα πέρα από του υλικού κόσμου; Τι εμπειρίες έχεις εσύ, εκτός από την αστρική προβολή στο δωμάτιο της αδερφής σου;

Φοβάσαι τους σατανιστές;

Αυτός του Πιστέυω των Χριστιανών Ορθόδοξων,που έχει κοινωνία όμως μόνο με τους Νεοημερολογίτες,που δεν αποσχίστηκαν.Πέρα του υλικού κόσμου;Εμπειρίες Αγίων αλλά και εμπειρίες αποκρυφιστών,κρυφές γνώσεις,αλλά και πλάνες.Τότε ήμουν 14 και όταν άκουσα τι κάναν και ότι σε ένα χωριό περνούσε κάποιο τέρας έξω από το σπίτι και ότι είδε κάποιος τον θείο του με πόδια τράγου τότε τι να έκανα;

Δημοσ.

Δεν θελω να στο χαλασω, αλλα το ενδεχομενο πχ να υπαρχουν δαιμονες και μονο? As in "we're fucked", δεν θα μας σωσει κανεις, την κατσε την βαρκα αμιγκο?

Αυτο αντικρουεται ευκολοτατα με το επιχειρημα οτι αυτο δε μας συμφερει.

Δημοσ.

πιο πριν πιστευα με τον τροπο μου, μετα απο καποιο περιστατικο που μου συνεβει που θα μπορουσα καλιστα να το αποδοσω στο οτι ειχα το θεο μαζι μου, μετα απο αυτο λοιπον απλα το θεωρω αδυναμια το να επικαλεισαι εναν θεο για οτιδηποτε καλο η κακο

Δημοσ.

Αυτο αντικρουεται ευκολοτατα με το επιχειρημα οτι αυτο δε μας συμφερει.

Το οποιο, μην το γελας καθολου

Καπως ετσι ξεκινησαν ολα

Μαμαααααααααα, δεν θελω να πεθανωωωωωωωωωωωω....εκτος εαν (υποχθονιο βλεμα Eric Cartman)...ΔΕΝ πεθαινω, αλλα παω καπου αλλου

Δημοσ.

Δαίμονες αποκαλείς το Σατανά?

Ο σατανάς είναι ο αρχηγός των δαιμόνων,ο εκπέσω πρώην αρχάγγελος,ονόμαιτ εωσφώρος,που έριξε και το τάγμα του,το 13ο και οι άλλοι άγγελοι που ήταν αρχηγός τους,έγιναν δαίμονες και τώρα είναι αρχηγός τους καθώς είναι πιο δυνατός τους και είναι ο εφευρέτης του κακού και από εκείνον επηρεαστήκαν και τους έριξε.

Δημοσ.

Το να θέλεις να σε πείσουν για το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις, είναι το λιγότερο παράλογο.

Το να θέλεις λύση από φόρουμ είναι και θλιβερό.

Θα συνιστούσα ψυχολόγο για τα προβλήματα κτλ. που είπες πριν και άσε τους παπάδες

δεν ειναι θεμα ψυχολογιας, μπορω να ζησω και χωρις θεο. απλα δε θελω να ζω χωρις θεο. αλλα απο το να μη ζω καν προτιμω να ζω και να με γαμανε 300 αραπηδες καθε μερα που λεει ο λογος. αν πιστεψεις οτι υπαρχεις οσο αναπνεεις και μετα τιποτα την αγαπας ακομα περισσοτερο τη ζωη σου

Δημοσ.

πιο πριν πιστευα με τον τροπο μου, μετα απο καποιο περιστατικο που μου συνεβει που θα μπορουσα καλιστα να το αποδοσω στο οτι ειχα το θεο μαζι μου, μετα απο αυτο λοιπον απλα το θεωρω αδυναμια το να επικαλεισαι εναν θεο για οτιδηποτε καλο η κακο

Τυχη λεγεται... πιθανολογια και στατιστικη.

δεν ειναι θεμα ψυχολογιας, μπορω να ζησω και χωρις θεο. απλα δε θελω να ζω χωρις θεο.

Ε, αν αισθανεσαι οτι δε θες να ζεις χωρις θεο, προφανως και ειναι θεμα ψυχολογιας.

αλλα απο το να μη ζω καν προτιμω να ζω και να με γαμανε 300 αραπηδες καθε μερα που λεει ο λογος.

πού ειναι το κακο σ' αυτο; :whistle:

Δημοσ.

Εχμ, ναι και οχι

Αν πιστευεις στο Θεο, πιστευεις στο ΘΕΟ. Καταλαβαινεις?Οχι σε καποιο θεο, σε καποιο ανωτερο ον. Ουτε καν στον Τσακ Νορις.

Αν πιστευεις, σημαινει οτι δεν ειναι αδυναμια, ετσι σε εχει φτιαξει ο Κυριος

Το μεγαλο cheat των πιστων ειναι αυτο->ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!

Και δεν μπορεις να πεις τιποτα.

Σταματα να προσπαθεις να φερεις την πιστη στα μετρα σου, και ολα θα πανε καλα (ειτε καταληξεις να πιστευεις ειτε οχι)

Δημοσ.

Το οποιο, μην το γελας καθολου

Καπως ετσι ξεκινησαν ολα

Μαμαααααααααα, δεν θελω να πεθανωωωωωωωωωωωω....εκτος εαν (υποχθονιο βλεμα Eric Cartman)...ΔΕΝ πεθαινω, αλλα παω καπου αλλου

χαχαχ οραια το εθεσες. κοιτα αν υπαρχουν δαιμονες και γενικα οντα που ζουν σε αλλες διαστασεις τοτε ανετα μπορει και εμεις να πηγαινουμε σε καποια αλλη διασταση. το να υπαρχουν δαιμονες θα ηταν λυτρωτικο!!!

Δημοσ.

Αυτός του Πιστέυω των Χριστιανών Ορθόδοξων,που έχει κοινωνία όμως μόνο με τους Νεοημερολογίτες,που δεν αποσχίστηκαν.Πέρα του υλικού κόσμου;Εμπειρίες Αγίων αλλά και εμπειρίες αποκρυφιστών,κρυφές γνώσεις,αλλά και πλάνες.Τότε ήμουν 14 και όταν άκουσα τι κάναν και ότι σε ένα χωριό περνούσε κάποιο τέρας έξω από το σπίτι και ότι είδε κάποιος τον θείο του με πόδια τράγου τότε τι να έκανα;

Έχω και εγώ μια εμπειρία. Ο θείος μου ήταν τσοπάνης και εκεί που έβοσκε τα γίδια είδε ένα κορίτσι από το χωριό που την γούσταρε και ήταν ντυμένη νύφη και ο μπάρμπας παραξενεύτηκε "αχα τι κάνει μεσημεριάτικα στο βουνό ντυμένη νύφη;" και μόλις πήγε να της μιλήσει αυτή άρχισε να βελάζει και είχε πόδια κατσίκας και όρμησε πάνω του να του βγάλει τα μάτια με τα νύχια και τότε άρχισε να της πετάει πέτρες λέγοντας το πατερημών και αυτή έφυγε τρέχοντας. Μετά βρήκε 10 γίδια ψόφια.

Επίσης 6 η ώρα τα ξημερώματα είχα δει 3 πλάσματα με μαύρες κουκούλες και φανάρια στα χέρια να περπατούν.

Δημοσ.

Έχω και εγώ μια εμπειρία. Ο θείος μου ήταν τσοπάνης και εκεί που έβοσκε τα γίδια είδε ένα κορίτσι από το χωριό που την γούσταρε και ήταν ντυμένη νύφη και ο μπάρμπας παραξενεύτηκε "αχα τι κάνει μεσημεριάτικα στο βουνό ντυμένη νύφη;" και μόλις πήγε να της μιλήσει αυτή άρχισε να βελάζει και είχε πόδια κατσίκας και όρμησε πάνω του να του βγάλει τα μάτια με τα νύχια και τότε άρχισε να της πετάει πέτρες λέγοντας το πατερημών και αυτή έφυγε τρέχοντας. Μετά βρήκε 10 γίδια ψόφια.

Επίσης 6 η ώρα τα ξημερώματα είχα δει 3 πλάσματα με μαύρες κουκούλες και φανάρια στα χέρια να περπατούν.

Σ' αγαπω.

Δημοσ.

Τότε ήμουν 14 και όταν άκουσα τι κάναν και ότι σε ένα χωριό περνούσε κάποιο τέρας έξω από το σπίτι και ότι είδε κάποιος τον θείο του με πόδια τράγου τότε τι να έκανα;

Και ότι ακούμε το πιστεύουμε?

Αλαζονεία για την ακρίβεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...