Προς το περιεχόμενο

εκκλησιαστικο φορουμ

bardos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θελω να χειραγωγησει την αποψη μου δογματικα. θελω να με πεισει. να αντικρουσει ολα μου τα επιχειρηματα ωστε να του πω ναι εχει δικιο.

Μα... θελεις καποιον να σε πεισει για το αντιθετο απο αυτο που πιστευεις... ωραια.

Δηλαδη... ή:

α) Πιστευεις οτι εχεις δικιο αλλα δε γουσταρεις που εχεις δικιο και θες να πιστευεις οτι ειχες αδικο

β) Πιστευεις οτι εχεις αδικο. Αλλα αν πιστευεις ηδη πως εχεις αδικο γιατι δεν αλλαζεις γνωμη;

Οπως ειπα πριν, αλλοκοτο πραγμα.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοντά στο σπίτι μου έχει αρχαίο ιερό ελληνικών θεώ.Πάντα οι ανθρώποι πιστεύαν σε θεούς,άλλοι στον Αληθινό άλλοι σε δάιμονες,λόγω του ότι είχνα υπερφυσικές εμπειρίες με τα πέρα από του υλικού κόσμου.

Δημοσ.

Κοντά στο σπίτι μου έχει αρχαίο ιερό ελληνικών θεώ.Πάντα οι ανθρώποι πιστεύαν σε θεούς,άλλοι στον Αληθινό άλλοι σε δάιμονες,λόγω του ότι είχνα υπερφυσικές εμπειρίες με τα πέρα από του υλικού κόσμου.

Τι 'ν' αυτο στο αβαταρ σου; καπνιζεται;

Δημοσ.

εχω διαβασει σε ιστοριες οτι ο ταδε πηγε και βρηκε καποιον μοναχο ο οποιος τον χερετισε με το ονομα του. ακομα και κατι τετοιο θα ηταν λογος να πιστεψω ασπουμε

Δημοσ.

Τι εννοείς με το καπνίζετε;Άμα θέλεις καπνίζεις και λεμονόφυλλα.Αλλά όχι δεν καπνίζετε με την άλλη έννοια.

Δημοσ.

Μα... θελεις καποιον να σε πεισει για το αντιθετο απο αυτο που πιστευεις... ωραια.

Δηλαδη... ή:

α) Πιστευεις οτι εχεις δικιο αλλα δε γουσταρεις που εχεις δικιο και θες να πιστευεις οτι ειχες αδικο

β) Πιστευεις οτι εχεις αδικο. Αλλα αν πιστευεις ηδη πως εχεις αδικο γιατι δεν αλλαζεις γνωμη;

Οπως ειπα πριν, αλλοκοτο πραγμα.

το α.......

Δημοσ.

εχω διαβασει σε ιστοριες οτι ο ταδε πηγε και βρηκε καποιον μοναχο ο οποιος τον χερετισε με το ονομα του. ακομα και κατι τετοιο θα ηταν λογος να πιστεψω ασπουμε

Α, μαλιστα. Καλα, ο,τι ειπε ο DNKI/DKNI ασπουμε.

Δημοσ.

Την αδερφή μου σωματικά που κοιμόταν στο κρεβάτι.Εγω στο πάτωμα.

Στο ίδιο δωμάτιο με την αδερφή σου κοιμάσαι?

Δημοσ.

Όχι αλλά τότε είχε κάτι με σατανιστές στην τηλεόραση και φοβήθηκα και πήγα και έπεσα στο δωμάτιο της αδερφής μου στο πάτωμα κρυφά.

Δημοσ.

Τι εννοείς με το καπνίζετε;Άμα θέλεις καπνίζεις και λεμονόφυλλα.Αλλά όχι δεν καπνίζετε με την άλλη έννοια.

Απλα μαλακιζομαι γιατι μου φανηκε μαστουρωμέ το ποστ που quoteαρα :P

μη δινεις σημασια.

Δημοσ.

Ε, αμα το εχεις διαβασει σε ιστοριες, ελα στο αλλο τοπικ με τα urban legends :-D

Μου φαινεται τρελο που δεν μπορεις να πιστεψεις. Το δυσκολο ειναι να μην πιστεψεις.

Η Πιστη στο Θεο ειναι απολυτη, αν θες να πιστεψεις δεν χρειαζεσαι αποδειξεις

Οι αποδειξεις ειναι λογικες, ανθρωπινες, δεν εχουν σχεση με το Θεο

Αν θες να πιστεψεις στον Θεο, δεν σου χρειαζεται καμια αποδειξη, ή να στο πω πιο απλα ο Θεος ειναι τοσο γαματος που εχει μια αποδειξη για τα παντα, ακομα και αν δεν θα τη μαθεις ποτε. Γιαυτο λεγεται Πιστη και οχι Μαθηματικα

Δημοσ.

Τον Παϊσιο?

Δημοσ.

Ποιός είναι ο Αληθινός κατά την άποψή σου; Τι είδους εμπειρίες είναι αυτές που έχουν οι άνθρωποι με τα πέρα από του υλικού κόσμου; Τι εμπειρίες έχεις εσύ, εκτός από την αστρική προβολή στο δωμάτιο της αδερφής σου;

Φοβάσαι τους σατανιστές;

Δημοσ.

Υπάρχουν αποδείξεις.Δεν μπορείς να αποδείξεις τον Θεό αλλά το πνευματικό πεδίο υπάρχει,που σημαίνει είδες δαίμονες,υπάρχουν δαίμονες άρα υπάρχει και ο Θεός,που υπάρχει.

Δημοσ.

Έχει θέμα για τους αστικούς μύθους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...