Προς το περιεχόμενο

Φραγη μεσω τηλεφωνικου κεντρου! Ξεγελάστε την.

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παλιοσειρες φιλε μου.Κι εσυ και ο προηγουμενος φιλος εχετε pm.:-D :-D :-D

1000 ευχαριστω Γιαννη! Θα το δοκιμασω απο Τεταρτη! :-D

Ν.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια επειδη ειναι παλιο το κολπο και μαλλον δεν πιανει το γραφω εδω.Κανω copy paste το pm που εχω στειλει.

Λοιπόν φίλε μου μόλις το τηλέφωνο σου δώσει το χαρακτηριστικό σήμα για να πάρεις τηλέφωνο παίρνεις πρώτα το 1777 και μετά το κινητό ή υπεραστικό που θέλεις να καλέσεις. με αυτό τον τρόπο συνήθως ξεπερνιέται η φραγή των τηλεφωνικών κέντρων .Το 1777 είναι το πρόθεμα του ΟΤΕ σαν εναλλακτικός φορέας τηλεπικοινωνιών. Αν δεν πιάσει το κόλπο με το πρώτο ξαναδοκίμασε με αργά αργά τα πλήκτρα. Το αν ο διαχειριστής του τηλεφωνικού κέντρου καταλάβει την "τριπλα" είναι καθαρά θέμα τεχνολογίας του κέντρου και τεχνογνωσίας του διαχειριστή του. Στο δικό μου κέντρο που είναι συνδεδεμένο με εκτυπωτή που καταγραφεί τα τηλεφωνήματα ο εκτυπωτής τυπώνει ότι το εσωτερικό μου κάλεσε το 1777.Τιποτα άλλο. Αυτά...Καλή επιτυχία και περιμένω νέα σου.

Εμενα δυστυχως μετα απο 9 μηνες λειτουργιας το καταλαβαν και το μπλοκαραν... :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
εγω να μην πάρω? στείλε και εμενα please, thanx

Na pareis ti???

To anaferei ksekathara apo panw to trick...

Opws kai to gegonos oti pleon sta kainouria kentra den isxyei. Mporeite omws panta na to dokimasete

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...