Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Giannh please an mporeis kai dw kane akoma mia kalh praxh na se kala eyxaristw prokatavolika!!1 ΟΚ Φιλε μου...
jimakos00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Ναι ρε φίλε Γιάννη, έχεις δικιο ότι πολλά μπορεί να λέγονται από πίσω, αλλά οι υπόλοιποι σε τι φταίνε; Εγώ μπαίνω από περιέργεια μέσα να δω μήπως γράφει τίποτα καλό και το μόνο που βλέπω είναι το ίδιο και το ίδιο. Δε λέω ότι φταις εσύ σε τίποτα, αλλά καλά θα κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι, σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλάμε μόνο private και όχι να κάνουμε flood το forum.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Ναι ρε φίλε Γιάννη' date=' έχεις δικιο ότι πολλά μπορεί να λέγονται από πίσω, αλλά οι υπόλοιποι σε τι φταίνε;Εγώ μπαίνω από περιέργεια μέσα να δω μήπως γράφει τίποτα καλό και το μόνο που βλέπω είναι το ίδιο και το ίδιο. Δε λέω ότι φταις εσύ σε τίποτα, αλλά καλά θα κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι, σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλάμε μόνο private και όχι να κάνουμε flood το forum.[/quote'] Δεν μπορω να καταλαβω σε τι σε ενοχλει.Αν αυτα που λεγοντε ...απο πισω λεγοντουσαν φανερα τοτε δεν θα δουλευε ακομα το κολπο.Απλο ειναι...Δεν νομιζεις???? :?: :?: :?:
sakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Γιάννη, μήπως μπορείς και σε μένα; Ευχαριστώ πολύ!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Γιάννη, μήπως μπορείς και σε μένα; Ευχαριστώ πολύ!!! ΟΚ Σακη!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Μπορώ να έχω και 'γω παρακαλώ; Φυσικα!!!!
ierax Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 File mou, to eixame palia koubentiasei ligo kai den eixes mporesei na mou breis lysh tote: To thlefwniko kentro ths dikhs mou etaireias leitourgei me symbash me thn Q-telecom An en tw meta3y exei bre8ei "tropos", se parakalw steile mou ena PM
Dazed_and_confused Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Gia na doume? Giannh? thnx prokatavolika
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Gia na doume? Giannh? thnx prokatavolika Ειδαμε????? :?: :?:
nik7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 moi aussi.... vevea emena exei to ennia mprosta alla den pirazei tha to dokimaso...
nio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 oloi oi alloi eidane file gianni, mono ego exo meinei sto skotadi!!! an exeis tin kalosini... [email protected]
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Gianni perisepse tipota kai gia mena? Φυσικα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.