Προς το περιεχόμενο

Φραγη μεσω τηλεφωνικου κεντρου! Ξεγελάστε την.

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσοι εργαζεστε καπου που εχει τηλεφωνικο κεντρο και χρειαζεται να παρετε το 0 (μηδεν) για να εχετε τηλεφωνικο σημα ΟΤΕ και να παρετε αστικα τηλεφωνα προφανως δεν μπορειτε να παρετε υπεραστικα' date='διεθνη και κινητα....Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα κεντρα αλλα εγω βρηκα ενα τροπο για τη δικια μου τουλαχιστον φραγη!!!

Οσοι ενδιαφεροντε υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα (pm) !!!!Οσο δουλευει ακομα...[/b']

Stile mou kai emena sto: [email protected]

Δημοσ.
Οσοι εργαζεστε καπου που εχει τηλεφωνικο κεντρο και χρειαζεται να παρετε το 0 (μηδεν) για να εχετε τηλεφωνικο σημα ΟΤΕ και να παρετε αστικα τηλεφωνα προφανως δεν μπορειτε να παρετε υπεραστικα' date='διεθνη και κινητα....Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα κεντρα αλλα εγω βρηκα ενα τροπο για τη δικια μου τουλαχιστον φραγη!!!

Οσοι ενδιαφεροντε υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα (pm) !!!!Οσο δουλευει ακομα...[/b']

Εχεις pm φιλε μου. :D :D :D

Δημοσ.

Εχεις pm φιλε μου. :D :D :D

Καλησπέρα,

Στείλε ένα PM και από εδώ :):):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...