Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 kai apo edw an ginete plz Φυσικα και γινεται!!!!!Για να σκασουν οι εχθροι μας!!!!!
BRAKER Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Οσοι εργαζεστε καπου που εχει τηλεφωνικο κεντρο και χρειαζεται να παρετε το 0 (μηδεν) για να εχετε τηλεφωνικο σημα ΟΤΕ και να παρετε αστικα τηλεφωνα προφανως δεν μπορειτε να παρετε υπεραστικα' date='διεθνη και κινητα....Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα κεντρα αλλα εγω βρηκα ενα τροπο για τη δικια μου τουλαχιστον φραγη!!! Οσοι ενδιαφεροντε υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα (pm) !!!!Οσο δουλευει ακομα...[/b'] Stile mou kai emena sto: [email protected]
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Οσοι εργαζεστε καπου που εχει τηλεφωνικο κεντρο και χρειαζεται να παρετε το 0 (μηδεν) για να εχετε τηλεφωνικο σημα ΟΤΕ και να παρετε αστικα τηλεφωνα προφανως δεν μπορειτε να παρετε υπεραστικα' date='διεθνη και κινητα....Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα κεντρα αλλα εγω βρηκα ενα τροπο για τη δικια μου τουλαχιστον φραγη!!! Οσοι ενδιαφεροντε υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα (pm) !!!!Οσο δουλευει ακομα...[/b'] Stile mou kai emena sto: [email protected] Εχεις pm φιλε μου.
gvard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Οσοι εργαζεστε καπου που εχει τηλεφωνικο κεντρο και χρειαζεται να παρετε το 0 (μηδεν) για να εχετε τηλεφωνικο σημα ΟΤΕ και να παρετε αστικα τηλεφωνα προφανως δεν μπορειτε να παρετε υπεραστικα' date='διεθνη και κινητα....Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα κεντρα αλλα εγω βρηκα ενα τροπο για τη δικια μου τουλαχιστον φραγη!!! Οσοι ενδιαφεροντε υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα (pm) !!!!Οσο δουλευει ακομα...[/b'] Stile mou kai emena sto: [email protected] Εχεις pm φιλε μου. Καλησπέρα, Στείλε ένα PM και από εδώ :)
burb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 εγώ μπορώ να δοκιμάσω την τύχη μου; περιμένω!! α, και καλημέρα σας..
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 An boreite steilte ena pm kai apo edw... Ετοιμος!!!!!
nikos_frs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μπορείς να στείλεις και σε μένα??? τι έχω να χάσω αν δοκιμάσω..... Thanks 8)
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μπορείς να στείλεις και σε μένα??? τι έχω να χάσω αν δοκιμάσω.....Thanks 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.