Προς το περιεχόμενο

Φραγη μεσω τηλεφωνικου κεντρου! Ξεγελάστε την.

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειμαι ο μονος που νομιζει οτι αυτο ειναι το πιο ΑΠΑΤΗ thread;

δεν καταλαβαινω ακριβως την λογικη να στειλουμε email για να μας πεις

πιο πολυ μου φαινεται οτι φτιαχνεις λιστα με valid mails για να την πουλησεις η να σπαμαρεις μονος σου

οι admin τι λενε; νομιζει οτι χρηζει κλειδωματος

Δημοσ.

πιο πολυ μου φαινεται οτι φτιαχνεις λιστα με valid mails για να την πουλησεις η να σπαμαρεις μονος σου

Μαλλον εισαι ο μονος χωρις κοινη νοημοσυνη!!!!Ποτε δεν ζητησα email αλλα στελνω pm!!!!

Email μονο καποιοι που με δικη τους προτωβουλια εστειλαν αλλα εγω απαντησα με pm.Και για να φτιαξω μια λιστα με email για να την πουλησω υπαρχουν πολοι πιο απλοι τροποι.Πολλοι εδω μεσα εχουν φανερο email...Αλλα για τα παραπανω χρειαζεται και εστω λιγο μυαλο.Οι mod εχουν τον λογο τωρα. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

και για ποιο λογο δεν την δινεις τον τροπο δημοσια;

μαθε να συζητας και να δεχεσαι και διαφορετικες αποψεις

εξηγησε στους μη νοημονες σε παρακαλω

Δημοσ.
και για ποιο λογο δεν την δινεις τον τροπο δημοσια;

μαθε να συζητας και να δεχεσαι και διαφορετικες αποψεις

εξηγησε στους μη νοημονες σε παρακαλω

Αν το δωσω δημοσια σε μια δυο μερες θα παψει να δουλευει.Αυτο θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις??Αποψεις ξερω να δεχομαι.Αλλα ...πραγματα δεν μπορω!!!!!Γιατι δεν ζηταγες ενα pm πριν αρχισεις να κρινεις απερισκεπτα??? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Den nomizo na ftiachni lista me mails, afu zita mono PMs. :? :wink:

Δημοσ.

orck mathe na diavazeis prin sxoliazeis pigene sti proti selida o giannis vrike kati pou thelei na to mirasti mazi mas kai de thelei na to dimosiefsi kai lei opios thelei tha tou stilo pm!!! pou ides na zitaei email??? kai kalo einai i orologia sou peri apatis ktl na einai pio prosektiki

Δημοσ.

Βλεπω οτι ο φιλος σταματησε να γραφει...Δεν ξερω τι ειναι τελικα χειροτερο...Να προσβαλεις ή να μην ξερεις τι γραφεις???Ιδου η απορια... :twisted: :twisted: :twisted: Παντως ευχαριστω οσος με καλυψαν γιατι δεν υπαρχει χειροτερο απο το να θες να βοηθησεις και να βρισκεις και τον μπελα σου.... :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...