Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 gia pes to kai se mena thx giannh ! ΟΚ!!!!!
ACP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Gia na prwtotupisw, steile ki edw ena! Thanx!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Ελπιζω να εισαστε ολοι ΟΚ τωρα...
CrackMetal (century) Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Αν μπορείς Γιάννη στείλε και εδώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Αν μπορείς Γιάννη στείλε και εδώ ΟΚ!!!!!
Johnnie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Χαρά στο κουράγιο σου !!! Αφού αντέχεις ακόμα, τολμώ να ζητήσω και 'γω το tip... :wink: (τώρα "ξύπνησα" και είδα το topic :roll: ). Πολλά ευχαριστώ... 8) 8) 8)
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Χαρά στο κουράγιο σου !!! Αφού αντέχεις ακόμα' date=' τολμώ να ζητήσω και 'γω το tip... :wink: (τώρα "ξύπνησα" και είδα το topic :roll: ). Πολλά ευχαριστώ... 8) 8) 8)[/quote'] Εχεις ακουσει για παλια ...κοκκαλα??? :?: :?: :?:
Johnnie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δε μου δούλεψεεεεεε Παρατήρησα όμως το εξής : Έχοντας εφαρμόσει το κόλπο, ξεκινάω να πάρω τον αριθμό ενός κινητού (πχ 697), και μόλις πατάω το 9 αρχίζει και βουίζει. Αυτό συμβαίνει και χωρίς να κάνω το κόλπο, δηλαδή πατάω το 0 για να μου δώσει το κέντρο εξωτερική γραμμή, ακούω το γνωστό σήμα της γραμμής ότι είναι έτοιμη για κλήση, και μετά πατάω σαν πρώτο νούμερο το 9 και αμέσως αρχίζει να βουίζει (δεν επιτρέπει τελικά στα 3 πρώτα νούμερα του αριθμού να υπάρχει το 9). Θα ήθελα να μάθω αν το παραπάνω συμβαίνει και σε όσους έχει δουλέψει το σύστημα γιατί το δικό μας τηλεφωνικό κέντρο είναι σχετικά καινούργιο και ίσως έχουν διορθώσει τέτοιου είδους "bugs" που ίσχυαν ίσως σε παλαιότερα κέντρα. 8) 8) 8)
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 quote="SubeRip"]Και εγω θελω [email protected] Ευχαριστω Σου εστειλα pm.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.