tourist23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 σε σχεση με την GF την 5670 δαγκωτά .... αυτό το 420w τροφοδοτικό με φοβίζει λίγο .... αλλά πρέπει να είναι οκ Δες αυτό το συκριτικό για να καταλάβεις. πωω! ειδα αυτο που εστειλες..δαγκωτο it is! κοιτα το τροφοδοτικο ειναι και πιο ευκολο να αλλαξει σε σχεση με καποιο αλλο part οποτε ναι μεν εχω 420 τωρα αλλα ισωε γινει 500 σε καποιους μηνες.
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 sorry!! δεν ειχα δει το μηνυμα σου οταν ποσταρα το τελευταιο. μπορεις αν δε σου ειναι κοπος να μου πεις σε τι βασιζεις το οτι αυτη που μου στειλες ειναι καλυτερη απο αυτη που ειπα να "χτυπησω"??λογω συχνοτητας gpu?? Σου είπα και πριν ότι η συχνότητα δεν αποτελει κριτηριο μεταξύ διαφορετικών καρτών. Λοιπόν ξεκίνα το διαβασμα εδώ ... είναι ενα review της 430!! Μπορέις να ευκολα να δεις οτι σε ολα τα games η 5670 έχει ενα προβάδισμα κοντά στο 50% στα fps!
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Οχι δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα όπως είδες και σ΄αυτό που σου έστειλα , maximun φορτίο (δηλαδή) όταν η κάρτα δουλευει full έχει 60-61 watt . είσαι λογικά κομπλέ .
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 πωω! ειδα αυτο που εστειλες..δαγκωτο it is! κοιτα το τροφοδοτικο ειναι και πιο ευκολο να αλλαξει σε σχεση με καποιο αλλο part οποτε ναι μεν εχω 420 τωρα αλλα ισωε γινει 500 σε καποιους μηνες. Αν και δεν μας λες πιο ακριβώς τροφοδοτικό έχεις (τα 420 βατ δεν μας λενε κατι)και εγώ δεν νομιζω να συναντήσεις καποιο πρόβλημα.
tourist23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σου είπα και πριν ότι η συχνότητα δεν αποτελει κριτηριο μεταξύ διαφορετικών καρτών. Λοιπόν ξεκίνα το διαβασμα εδώ ... είναι ενα review της 430!! Μπορέις να ευκολα να δεις οτι σε ολα τα games η 5670 έχει ενα προβάδισμα κοντά στο 50% στα fps! μαλιστα..καταλαβα..οποτε τα χαρακτηριστικα γραφονται για να μας ψαρωσουνε!!! αμα δεν το ψαξεις σε test-αρισματα και reviews τοτε ποτε δεν ξερεις τι παιρνεις!!
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μαλιστα..καταλαβα..οποτε τα χαρακτηριστικα γραφονται για να μας ψαρωσουνε!!! αμα δεν το ψαξεις σε test-αρισματα και reviews τοτε ποτε δεν ξερεις τι παιρνεις!! Ακριβως έτσι είναι!! ;) Και χαίρομαι ιδιαιτερος που ρώτησες πριν αγοράσεις, δεν έπεσες στην παγιδα τους σαν προβατο και έμαθες και καποια πράγματα!!
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πάνε οι Παχιές εποχές που πέρναμε ότι πέρναγε από μπροστά μας . τώρα πρέπει να μπουμε στο τρυπάκι για να βρίσκουμε το Value for money σύμφωνα με το τι αντέχει η τσέπη μας . Ελπίζω να σε βοηθήσαμε καλή αγορά
flogerakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Οχι δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα όπως είδες και σ΄αυτό που σου έστειλα , maximun φορτίο (δηλαδή) όταν η κάρτα δουλευει full έχει 60-61 watt . είσαι λογικά κομπλέ . Το τροφωδοτικο ειναι μια χαρα αν οντως full εχει 60-61 watt καταναλωση
billst21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Επίσης απο stock μη περιμένεις να δουλέψουν. Μία στο εκατομμύριο να δουλέβουν κάτι τέτοια(κάρτες γραφικών, μνήμες...) δέν είναι απόλυτο αυτό, μάλλον σπάνιο, μάλλον μια στο 1000000 να μήν δουλέψουν μιλάω από προσωπική εμπειρία αρκετών χρονών και όχι μόνο δικιά μου.
tourist23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ακριβως έτσι είναι!! ;) Και χαίρομαι ιδιαιτερος που ρώτησες πριν αγοράσεις, δεν έπεσες στην παγιδα τους σαν προβατο και έμαθες και καποια πράγματα!! ε πλεον οπως λεει και ο erasher θελει ψαξιμο..δεν ειναι να κλαιμε τις αγορες μας στο μηνα!! Με βοηθησατε παρα πολυ..ευχαριστω! δέν είναι απόλυτο αυτό, μάλλον σπάνιο, μάλλον μια στο 1000000 να μήν δουλέψουν μιλάω από προσωπική εμπειρία αρκετών χρονών και όχι μόνο δικιά μου. εννοειται οτι καποια θα δουλευουν , αν πουλαγαν μονο πραγματα που στο τριμηνο θα χανε χαλασει δε νομιζω να υπηρχε η εταιρεια τωρα. Αλλα θεωρω οτι αγοραζοντας τετοια πραγματα hardaware (vga, cpu,m/B) απο το στοκ παιζεις με την τυχη σου. Σαφως και κατι "του κουτιου" να αγορασεις υπαρχουν πιθανοτητες να βγει σκαρτο, αλλα αγοραζοντας στοκ οπως προειπα..το προκαλεις λιγο!!
cabdik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 συμφωνω με την προταση του stm00192, για την 5670. πολυ καλο VfM!! και μην ανησυχεις για το τροφοδοτικο, δεν θα εχεις προβλημα!
skim045 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δέν είναι απόλυτο αυτό, μάλλον σπάνιο, μάλλον μια στο 1000000 να μήν δουλέψουν μιλάω από προσωπική εμπειρία αρκετών χρονών και όχι μόνο δικιά μου. Συμφωνώ(εν μέρει, γιατί όχι και σπάνια συχνά μπορώ να πω δεν δουλεύουν απο προσωπική εμπειρία πάντα). Ένας φίλος είχε πάρει έναν επεξεργαστή και του βγήκε καλός, αλλά είναι ο μοναδικός γνωστός μου που πίρε κάτι και του δούλεψε.
billst21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οκ δέν θα πιάσουμε να γεμίζουμε το forum παραδείγματα για το ποιός και τι το καλο είναι τουλάχιστον ότι στό αλλάζουν χωρίς δεύτερη κουβέντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.