tourist23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδια..θα παω αυριο (μαλλον πλαισιο stock house) για μια καρτα γραφικων και θελω να ρωτησω τα εξης: 1. Καλυτερα να βρω μια με μικροτερο Engine clock αλλα ddr5 ή με μεγαλυτερο egine clock αλλα ddr3?? 2. Για 23" σε 1920x1080 καλυτερα 1gb?( να απορριψω τις 512??) και τελος.. 3. Τα fps της καθε καρτας που μπορω να τα βρω γιατι σε χαρακτηριστικα δεν το γραφουνε. Αν δηλαδη ειναι στα 30-50-60?? Να σημειωσω οτι δινω μεχρι 60ευρω..Αν θα ειναι ΑΤΙ ή NVIDIA δε με ενδιαφερει. Επισης τα παιχνιδια που 8α παιζονται περισσοτερο ειναι Lineage, Warcraft, Call of duty (και γενικα καπως απαιτητικα) Αν εχετε προτασεις κ απο κανενα αλλο καταστημα εκτος stock house plaisio δωστε link! Ευχαριστωωωωωω!!!
Erashep Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Βασικά για να σε βοηθήσουμε θα χρειαστούμε κάποια επιπλέον στοιχεία , όπως για παράδειγμα τι pc έχεις τι κάρτα γραφικών χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα και τι επεξεργαστή και τροφοδοτικό . Αυτά για να μπορέσουμε να σου κάνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις
basilis222 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Για 60€ πάρε αυτήν http://www.multirama.gr/products/product?pid=0541198&catid=020300
tourist23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Βασικά για να σε βοηθήσουμε θα χρειαστούμε κάποια επιπλέον στοιχεία , όπως για παράδειγμα τι pc έχεις τι κάρτα γραφικών χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα και τι επεξεργαστή και τροφοδοτικό . Αυτά για να μπορέσουμε να σου κάνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις εχεις δικιο..επρεπε να τα χα γραψει..μεχρι τωρα ειχα την 9400gt στο 1gb, ειμαι με 2gb μνημη και Intel core duo 4300 1.8ghz, σε windows 7, τροφοδοτικο 420watt
basilis222 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μάλλον αυτή εδώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596755&catid=020300 Είναι απο τις καινούριες
skim045 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επίσης απο stock μη περιμένεις να δουλέψουν. Μία στο εκατομμύριο να δουλέβουν κάτι τέτοια(κάρτες γραφικών, μνήμες...)
basilis222 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Φίλε με 1.8ghz CPU δεν νωμίζω ότι θα αντέχει πολλα πολλα. 1.5ghz είναι τα tablet
tourist23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επίσης απο stock μη περιμένεις να δουλέψουν. Μία στο εκατομμύριο να δουλέβουν κάτι τέτοια(κάρτες γραφικών, μνήμες...) λες ε?? εχεις αγορασει εσυ η καποιος γνωστος και το λες απο εμπειρια? και γω τα φοβαμαι η αληθεια ειναι. Φίλε με 1.8ghz CPU δεν νωμίζω ότι θα αντέχει πολλα πολλα. 1.5ghz είναι τα tablet το ξερω δυστυχως! αλλα τωρα αυτο εχω και δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα για αλλαγη..
skim045 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ένας φίλος συγκεκριμένα, είχε αγοράσει μία κάρτα γραφικών και... Επίσης ένας καθηγητής μου είχε αγοράσει μία μητρική όπου πάλι τα ίδια. Οπότε δεν είναι να τα πολυεμπιστεύεσαι αυτά. Φίλε με 1.8ghz CPU δεν νωμίζω ότι θα αντέχει πολλα πολλα. 1.5ghz είναι τα tablet Δεν είναι φίλος
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδια..θα παω αυριο (μαλλον πλαισιο stock house) για μια καρτα γραφικων και θελω να ρωτησω τα εξης: 1. Καλυτερα να βρω μια με μικροτερο Engine clock αλλα ddr5 ή με μεγαλυτερο egine clock αλλα ddr3?? 2. Για 23" σε 1920x1080 καλυτερα 1gb?( να απορριψω τις 512??) και τελος.. 3. Τα fps της καθε καρτας που μπορω να τα βρω γιατι σε χαρακτηριστικα δεν το γραφουνε. Αν δηλαδη ειναι στα 30-50-60?? Να σημειωσω οτι δινω μεχρι 60ευρω..Αν θα ειναι ΑΤΙ ή NVIDIA δε με ενδιαφερει. Επισης τα παιχνιδια που 8α παιζονται περισσοτερο ειναι Lineage, Warcraft, Call of duty (και γενικα καπως απαιτητικα) Αν εχετε προτασεις κ απο κανενα αλλο καταστημα εκτος stock house plaisio δωστε link! Ευχαριστωωωωωω!!! Κατσε κατσε κοπελιά γιατι τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα... 1. Το engine clock και ο τύπος μνήμης δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτίριο για την αγορά κάρτας με διαφορετική αρχιτεκτονική κατασκευης... και εξηγώ... μία καρτα Χ με 1000Mhz δεν είναι κατα ανάγκη καλύτερη από μία Υ με 750 Mhz... αλλά μια καρτα Χ με 1000 Mhz και GDDR5 είναι καλύτερη από μία ιδια κάρτα Χ με 800Mhz και DDR3 2. Σε τέτοιες αναλύσεις ναι τα 512 φαντάζουν λίγα αλλα και πάλι η ποσοτητα της μνήμης δεν μπορεί να αποτελεσει απόλυτο κριτιριο! ισχύει ότι ισχλυει και στο 1. 3.Τα fps σε καθε καρτα δεν ειναι συγκεκριμενα οποτε δεν μπορουν να μπουν ως χαρακτηριστικο... καθε καρτα βγαζει διαφορετικα fps σε καθε παιχνίδι αναλόγως πάντα το πόσο βαρύ είναι το παιχνίδι και με τι details θέλεις να το παιζεις! Γενικότερα επιδόσεις καρτών μπορεις να τσεκάρεις απο διαφορα reviews στο διαδύκτιο! Τωρα στο θέμα μας ... καλό θα ήταν να μας πεις και το υπολοιπο σύστημα για να σου προτείνοθμε κατι που να ταιριαζει γαντι στο συστημα σου. Τωρα βεβαια στα 60Ε δεν μπορουν να γινουν και πολλά... και επίσης θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις από stock house διοτι τα περισσότερα προιοντα εκει είναι προβληματικα και στην καλυτερη να σου βγάλουν κανενα τριμηνο... Τωρα σε αυτά τα λεφτά σε καινουργιο το καλύτερο που μπορεις να παρεις είναι αυτή!! που εγώ πιστεύω θα σε καλύψει για τα παιχνίδια που παίζεις!! Τωρα που είδα και το συστηματάκι σου η καρτα που σου πρότεινα θα του ταιρίαζει γάντι!!
tourist23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ένας φίλος συγκεκριμένα, είχε αγοράσει μία κάρτα γραφικών και... Επίσης ένας καθηγητής μου είχε αγοράσει μία μητρική όπου πάλι τα ίδια. Οπότε δεν είναι να τα πολυεμπιστεύεσαι αυτά. Δεν είναι φίλος εχεις ενα δικιο η αληθεια ειναι γτ τα περισσοτερα ειναι επισκευασμενα.. λεω να χτυπησω αυτη που μου προτεινατε... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0541198&catid=020300 ακομα ψαχνω βεβαια
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 εχεις ενα δικιο η αληθεια ειναι γτ τα περισσοτερα ειναι επισκευασμενα.. λεω να χτυπησω αυτη που μου προτεινατε... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0541198&catid=020300 ακομα ψαχνω βεβαια Οχι να μην την χτυπίσεις αυτή διότι είναι πολύ χειρότερη από την 5670 που σου έχω προτείνει!!
tourist23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κατσε κατσε κοπελιά γιατι τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα... 1. Το engine clock και ο τύπος μνήμης δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτίριο για την αγορά κάρτας με διαφορετική αρχιτεκτονική κατασκευης... και εξηγώ... μία καρτα Χ με 1000Mhz δεν είναι κατα ανάγκη καλύτερη από μία Υ με 750 Mhz... αλλά μια καρτα Χ με 1000 Mhz και GDDR5 είναι καλύτερη από μία ιδια κάρτα Χ με 800Mhz και DDR3 2. Σε τέτοιες αναλύσεις ναι τα 512 φαντάζουν λίγα αλλα και πάλι η ποσοτητα της μνήμης δεν μπορεί να αποτελεσει απόλυτο κριτιριο! ισχύει ότι ισχλυει και στο 1. 3.Τα fps σε καθε καρτα δεν ειναι συγκεκριμενα οποτε δεν μπορουν να μπουν ως χαρακτηριστικο... καθε καρτα βγαζει διαφορετικα fps σε καθε παιχνίδι αναλόγως πάντα το πόσο βαρύ είναι το παιχνίδι και με τι details θέλεις να το παιζεις! Γενικότερα επιδόσεις καρτών μπορεις να τσεκάρεις απο διαφορα reviews στο διαδύκτιο! Τωρα στο θέμα μας ... καλό θα ήταν να μας πεις και το υπολοιπο σύστημα για να σου προτείνοθμε κατι που να ταιριαζει γαντι στο συστημα σου. Τωρα βεβαια στα 60Ε δεν μπορουν να γινουν και πολλά... και επίσης θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις από stock house διοτι τα περισσότερα προιοντα εκει είναι προβληματικα και στην καλυτερη να σου βγάλουν κανενα τριμηνο... Τωρα σε αυτά τα λεφτά σε καινουργιο το καλύτερο που μπορεις να παρεις είναι αυτή!! που εγώ πιστεύω θα σε καλύψει για τα παιχνίδια που παίζεις!! Τωρα που είδα και το συστηματάκι σου η καρτα που σου πρότεινα θα του ταιρίαζει γάντι!! sorry!! δεν ειχα δει το μηνυμα σου οταν ποσταρα το τελευταιο. μπορεις αν δε σου ειναι κοπος να μου πεις σε τι βασιζεις το οτι αυτη που μου στειλες ειναι καλυτερη απο αυτη που ειπα να "χτυπησω"??λογω συχνοτητας gpu??
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 σε σχεση με την GF την 5670 δαγκωτά .... αυτό το 420w τροφοδοτικό με φοβίζει λίγο .... αλλά πρέπει να είναι οκ Δες αυτό το συκριτικό για να καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.