xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια. Μια φιλη μου θελει την βοηθεια.. σας! Εχει λοιπον συνδεση forthet και ολα καλα.. Αλλα επειδη θα παω σπιτι της χρειαζομαι ιντερνετ (ασυρματο) αλλα δεν θυμαται τον κωδικο! Στο λαπτοπ της ειναι ηδη αποθηκευμενος ο κωδικος αλλα φυσικα εχει αστερακια.. Εγω θα συνδεθω με δικο μου λαπτοπ, που δεν εχω ξανασυνδεθει στο συγκεκριμενο δικτυο. Εχει ψαξει παντου αλλα δεν βρισκει κανενα χαρτι που να λεει τον κωδικο.. Ο κωδικος του ασυρματου δικτυου εχει καμια σχεση με τον κωδικο που βρισκεται κατω απο του ρουτερ (wap); Οπως καταλαβατε ειμαι ασχετος με ρουτερ! Θενξ!
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ναι κάτω απ το ρούτερ είναι αυτό που λέει wpa ή wpa2 ή wep ανάλογα ποιά αποκρυπτογράφηση έχει επιλεγεί. Δοκίμασε με το wpa πρώτα και πιθανότατα αυτό θα είναι.
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 απο τον η/υ της μπορει να μπει στις ρυθμισεις του μοντεμ της>ασφαλεια και καπου προς τα κατω θα λεει τον κωδικο και διπλα μαλιστα θα της εχει να αλλαξει σε οτι μορφη θελει (wpa, wpa2,wap,wep etc)...
xristoforos89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις! Dbzakias2 την επιλογη ''Ασφαλεια'' που θα την βρω; Αυριο που θα παω, θα τα δοκιμασω κιολας!
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 an einai thomson πας 192.168.1.254 μετα κατω αριστερα Home network.μετα πανω στην μεση thomson:.... που δειχνει ενα εικονιδιο wireless. μετα τερμα πανω δεξια που γραφει configure και κατω κατω τον βλεπεις αν δεν ειναι ο default που ειναι κατω απο τον ρουτερ.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις! Dbzakias2 την επιλογη ''Ασφαλεια'' που θα την βρω; Αυριο που θα παω, θα τα δοκιμασω κιολας! εδώ θα δεις πως κλειδώνει το ασύρματο
xristoforos89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ενταξει παιδια, ο wpa ηταν τελικα. Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις!!
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ηταν ο wpa να ηταν ειτε ο Wep ειναι ιδιοι.απλα καλο ειναι να αλλαξεις το wep σε wpa καλου κακου και να αλλαξεις και τον κωδικο οπως και το ονομα δικτυου διοτι μπορει καποιος με προγραμμα σαν generator να βρει με βαση to ssid των κωδικο του ρουτερ.αν τωρα ειναι και wep εκει το εχει βρει και με πιο απλο τροπο σε λιγα λεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.