z@xos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, αντιμετοπίζω ενα προβλημα και με τους 3 browsers που εχωεγκατεστημενους στα win7 32bit του acer aspire 7520g. Ποιο συγκεκρημένα δοκίμασα να φωρτώσω την ιστοσελίδα σε firefox4, chrome & opera. Και το αποτέλεσμα ειναι αυτο που φαίνεται στην εικόνα: Για να πω την αλήθεια δεν εχω ψαξει σε βάθος το πρόβλημα στο διαδύκτιο αλλά ελπίζω , εαν καποιος γνωρίζει την λυση του προβλήματος, να με βοηθησεται. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
parsifal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Δεν είναι πρόβλημα των browsers που χρησιμοποιείς, αλλά αβλεψία αυτού που κατασκεύασε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Συγκέκριμένα, η κωδικοποίηση χαρακτήρων της ιστοσελίδας είναι η WINDOWS-1253, αλλά στον κώδικα HTML της ιστοσελίδας δεν έχει δηλωθεί πως γίνεται χρήση της κωδικοσελίδας WINDOWS-1253, με αποτέλεσμα οι browsers να ερμηνεύουν το non-latin κείμενο σαν να ήταν κωδικοποιημένο σε UTF-8. Μπορεί να λυθεί προσωρινά επιλέγοντας από τα μενού των browsers την κωδικοποίηση WINDOWS-1253. Στον Firefox 4 π.χ., πηγαίνεις στο μενού Firefox > Web Developer > Character Encoding > Greek (Windows-1253). «Προσωρινά», γιατί σε ενδεχόμενο refresh της ιστοσελίδας θα επανέλθεις στο προηγούμενο, «λάθος» view...
z@xos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση parsifal.
parsifal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να 'σαι καλά. Παρεμπιπτόντως, πολύ ενδιαφέρον το site. Γράφτηκα και δοκιμάζω κι εγώ τα penetration tests!
z@xos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ναι, είναι αρκετα ενδιαφέρον γιατί ο καθηγητής που κάνει το μάθημα στο ΤΕΙ δείχνει αρκετό ζήλο και έχει και πολλές γνώσεις. Αυτό το project το χρησιμοποιούν από όσο ξέρω και ξένα πανεπιστήμια εκτός από κάποια ελληνικά. Κερδίζει συνεχώς φίλους. Μακάρι να ήταν όλα τα μαθήματα/καθηγητές τόσο ενδιαφέροντα! Υ.Γ: Good Luck με τα challenges!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.