ifigeneia13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εχω την μητρικη MCP61M-M3 εβαλα καινουρια windows και δε εχω ηχο με τιποτα, στην διαχειριση συσκευων ηχου η προεπιλεγμενη συσκευη δειχνει οτι λειτουργει κανονικα, τα ηχεια οταν ξεκιναει το pc ακουγονται οτι ενεργοποιηθηκαν, ακουγεται αυτο το βουητο αλλα απο ηχο τιποτα, τους drivers της καρτας ηχους τους κατεβασα απο το site της μητρικης, εχω απογνωστει. Υπαρχει περιπτωση να φταινε τα windows?
fabiawrc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ποια ειναι η προεπιλεγμενη συσκευη??spdif λεει η speaker out?
ifigeneia13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ποια ειναι η προεπιλεγμενη συσκευη??spdif λεει η speaker out? speaker out λεει
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Χαζά αυτά που θα ρωτήσω αλλά συνήθως εκεί την πατάμε: - Έχεις συνδέσει σωστά τα ηχεία? Στην πράσινη υποδοχή δηλαδή - Μήπως έχει πατήσει mute κατά λάθος? Θα έχει ένα κόκκινο σύμβολο πάνω από το μεγάφωνο στο task-bar. - Βάλε να παίζει ένα mp3 και άνοιξε το volume mixer (εκεί από το μεγάφωνο που λέγαμε). Το ποτενσιόμετρο (η μπάρα) ανεβοκατεβαίνει καθώς παίζει το τραγούδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.