Προς το περιεχόμενο

Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

magic-the-gathering-duels-of-the-planeswalkers-2012-20110311094007774.jpgAbout the Game

All-new and redesigned, Magic: The Gathering — Duels of the Planeswalkers 2012 takes last year’s massive hit game to even greater heights with better graphics, more options, and new challenges!

Face off against the AI, or gather your allies for the new multiplayer format: Archenemy, where you team up to take down a boss opponent. And if one of your fellow Planeswalkers drops out, no problem–the AI will drop in for uninterrupted action!

Featuring ten unique decks, Duels of the Planeswalkers 2012 also lets you customize those decks. As you progress in the game, you can enhance your deck by swapping in new, unlockable cards!

Gather your allies. A challenge awaits.

System Requirements

Processor: 2GHz CPU (Pentium 4 or equivalent)

Memory: 1GB RAM (2GB for Vista)

DirectX®: DirectX 9.0c or later

Hard Drive: 700MB

Sound: DirectX 9.0c compatible sound card

Video: 256MB VRAM GPU capable of Pixel Shader 3 or better

Το 1ο το είχα λιώσει στο xbox και το ίδιο προβλέπεται για το καινούργιο :devil:

Δημοσ.

Featuring ten unique decks, Duels of the Planeswalkers 2012 also lets you customize those decks. As you progress in the game, you can enhance your deck by swapping in new, unlockable cards!

Επιτέλους.

Ήταν πολύ σπαστικό που ότι νέα κάρτα έπαιρνες αν ήθελες να την βάλεις την πρόσθετες στο ήδη υπάρχων deck :-(

Δημοσ.

ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

το ειχε κατεβασει ενας φιλος μου πριν κατι μηνες!

αν και παιζουμε το ρεαλ λιφε! :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω μια απορία στο πότε να το αγοράσω.Λοιπόν το παιχνίδι είναι σε έκτωση λόγο Pre-Purchase και κάνει 8,99€ στο steam ή το steam θα το βάλει σε έκτωση οταν βγεί δηλ 15/06?

Δημοσ.

"ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αν και παιζουμε το ρεαλ λιφε!"

δεν εχει ακομα κυκλοφορίσει τί κατέβασε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

"ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αν και παιζουμε το ρεαλ λιφε!"

δεν εχει ακομα κυκλοφορίσει τί κατέβασε?

Δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

προφανως εννοει το περσινο...εγω επαιζα το παλιο του 97, αλλα τωρα που μου το θυμησατε λεω να ριξω μια ματια και σε αυτο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο campaign, όπως στο παλιό Magic:The Gathering, ή είναι σαν tabletop παρτίδες απέναντι στην ΑΙ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 - Special Edition?????? Πότε βγήκε?

Δημοσ.

nemesispk στην steam.Αντε να παιξουμε κανενα online ματσακι.

Εχω ενα θεματακι.Δεν μου δειχνει τα αρχικα βιντεο.Απλα μου δειχνει μια μαυρη εικονα και ακουγονται ηχοι απο πισω.Ξερει κανεις τι παιζει;Το συστημα ειναι της υπογραφης μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...