privateer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 About the Game All-new and redesigned, Magic: The Gathering — Duels of the Planeswalkers 2012 takes last year’s massive hit game to even greater heights with better graphics, more options, and new challenges! Face off against the AI, or gather your allies for the new multiplayer format: Archenemy, where you team up to take down a boss opponent. And if one of your fellow Planeswalkers drops out, no problem–the AI will drop in for uninterrupted action! Featuring ten unique decks, Duels of the Planeswalkers 2012 also lets you customize those decks. As you progress in the game, you can enhance your deck by swapping in new, unlockable cards! Gather your allies. A challenge awaits. System Requirements OS: Windows XP with Service Pack 3 Processor: 2GHz CPU (Pentium 4 or equivalent) Memory: 1GB RAM (2GB for Vista) DirectX®: DirectX 9.0c or later Hard Drive: 700MB Sound: DirectX 9.0c compatible sound card Video: 256MB VRAM GPU capable of Pixel Shader 3 or better Το 1ο το είχα λιώσει στο xbox και το ίδιο προβλέπεται για το καινούργιο
Merdock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Featuring ten unique decks, Duels of the Planeswalkers 2012 also lets you customize those decks. As you progress in the game, you can enhance your deck by swapping in new, unlockable cards! Επιτέλους. Ήταν πολύ σπαστικό που ότι νέα κάρτα έπαιρνες αν ήθελες να την βάλεις την πρόσθετες στο ήδη υπάρχων deck
mastourisftw Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το ειχε κατεβασει ενας φιλος μου πριν κατι μηνες! αν και παιζουμε το ρεαλ λιφε!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Έχω μια απορία στο πότε να το αγοράσω.Λοιπόν το παιχνίδι είναι σε έκτωση λόγο Pre-Purchase και κάνει 8,99€ στο steam ή το steam θα το βάλει σε έκτωση οταν βγεί δηλ 15/06?
alan2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 "ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το ειχε κατεβασει ενας φιλος μου πριν κατι μηνες! αν και παιζουμε το ρεαλ λιφε!" δεν εχει ακομα κυκλοφορίσει τί κατέβασε?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 "ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το ειχε κατεβασει ενας φιλος μου πριν κατι μηνες! αν και παιζουμε το ρεαλ λιφε!" δεν εχει ακομα κυκλοφορίσει τί κατέβασε? Δεν έχω ιδέα.
xavier Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 προφανως εννοει το περσινο...εγω επαιζα το παλιο του 97, αλλα τωρα που μου το θυμησατε λεω να ριξω μια ματια και σε αυτο...
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Προπαραγγελια απο την steam και αναμενουμε.Το παλιο ητανε πολυ καλο.
QQTilt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Live παίζει κανείς ακόμα ή έχει πεθάνει? Ξέρει κανείς?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Υπάρχει κάποιο campaign, όπως στο παλιό Magic:The Gathering, ή είναι σαν tabletop παρτίδες απέναντι στην ΑΙ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν ήταν η απάντηση που ήλπιζα, αλλά ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 - Special Edition?????? Πότε βγήκε?
privateer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το πηρα στο steam Privat33r για όποιον θελει να με κανει add
nemesiskp Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 nemesispk στην steam.Αντε να παιξουμε κανενα online ματσακι. Εχω ενα θεματακι.Δεν μου δειχνει τα αρχικα βιντεο.Απλα μου δειχνει μια μαυρη εικονα και ακουγονται ηχοι απο πισω.Ξερει κανεις τι παιζει;Το συστημα ειναι της υπογραφης μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα