Galatea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Hey σε όλους!!! Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό το θέμα ενδιαφέρει πολύ κόσμο, όμως γενικά μου αρέσουν τα λίγο πιο εναλλακτικά πράγματα (από το να πιω ένα ποτό στα όρθια στριμωγμένη σαν σαρδέλα) στη διασκέδασή μου. Μια από τις αγαπημένες μου εξόδους είναι το να πηγαίνουμε με την παρέα σε μπαράκια με karaoke. Παλαιότερα είχαμε δύο πολύ καλές επιλογές, η μία εξ αυτών έκλεισε και η άλλη (Mike's) δεν έχει μέρες που να βολεύουν. Λοιπόν, έχετε καμιά καλή και δοκιμασμένη πρόταση;
alexiou92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Σε ποια πολη ομως δεν ειπες... Στην Κομοτηνη σου κανουν;
tsifotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Υποθετω για να αναφερει το mike's εννοει κάπου αθηνα, αν και ναι, δεν ειναι αυτονοητο. Μερες που βολευουνε εννοεις στο Ghost στου ψυρρη; αν οχι ειναι μικρο και συμπαθητικο, αλλα οχι κατι ιδιατερο και οχι οποτε θελεις δυστυχως. Γενικα, τωρα που το σκεφτομαι Ελλαδα δεν πολυπαιζει το karaoke, πχ αθηνα. Στην πιο φοιτητοπλημμυρισμένη σαλονικη κατι παιζει, το Canto ας πουμε.
Galatea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ναι ναι συγγνώμη, εννοώ Αθήνα ! Αν και αν κάποιοι έχουν να προτείνουν κάτι στην υπολοιπη Ελλάδα, ίσως δώσουν ιδέες σε άλλα παιδιά!
onty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που εχει και καραοκε να παω με την κοπελια να κανουμε χαβαλε ??
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 περιοχη? στη γλυφαδα ξερω ενα αλλα δε ξερω αν θα ειναι ανοιχτο καλοκαιρι
onty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αν ειναι καλο δεν με απασχολει αν ειναι μακρια... Αν δεν εισαι σιγουρος φιλε μη τρεχω μεχρι εκει και ξενερωσουμε... Ευχαριστω παντως..
doctorkostis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Mike's irish bar στον πυργο των Αθηνων. Καθημερινες εχει karaoke...
onty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εχεις παει φιλε /? Ειδα αυτο που λες και ενα αλλο στον Ν.Κοσμο απ το google και δεν ξερω ποιο εμπιστευω στα τυφλα για πρωτη φορα..
Merdock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τα karaoke εδώ είναι σαν νυχτερινά κέντρα δηλαδή έχει μια πίστα και σηκώνεται ένας και τραγουδάει ή είναι όπως στην Ιαπωνία πχ που η κάθε παρέα έχει το δικό τη δωμάτιο και τραγουδάει ότι γουστάρει; Υποθέτω το πρώτο ε;
Galatea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εχεις παει φιλε /? Ειδα αυτο που λες και ενα αλλο στον Ν.Κοσμο απ το google και δεν ξερω ποιο εμπιστευω στα τυφλα για πρωτη φορα.. Τα karaoke εδώ είναι σαν νυχτερινά κέντρα δηλαδή έχει μια πίστα και σηκώνεται ένας και τραγουδάει ή είναι όπως στην Ιαπωνία πχ που η κάθε παρέα έχει το δικό τη δωμάτιο και τραγουδάει ότι γουστάρει; Υποθέτω το πρώτο ε; Λοιπόν το Mike's που 'χω πάει εγώ, είναι πολύ καλό! Είναι φάση ιρλανδική pub με βαρελάκια αντί για τραπέζια και πολύ καλές μπύρες και έχει μια μικρή σκηνή. Είναι πολύ παρεΐστικο και το προσωπικό πολύ φιλικό! Το μόνο μείον είναι ότι κάποιες μέρες που βολεύουν φέρνουν συγκροτήματα και έτσι καραόκε δεν παίζει! Αλλά στο site τους έχει το πρόγραμμα του μήνα οπότε δε θα βρεθείς προ εκπλήξεως! Όσο για την μορφή του καραόκε, ε νυχτερινά κέντρα δεν τα λες! Αλλά αυτό το θεϊκό ιαπωνικό καραόκε δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα!!!! Άμα βρεις κάτι αναλογο πες μας κι εμάς να ξέρουμε! Και για μεγάλες προβολές anime όποιος ξέρει (άσχετο αλλά αφού μιλάμε για Ιαπωνία...)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.