Mark84 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να μάθω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να καταχωρω ημερομηνίες και να μου τις πετάει σαν υπενθίμιση στο pc μαζί με σχόλια βέβαια.Γίνεται με το office?Επίσης θέλω να καταχωρήσω δεδομενα σε μια εύχρηστη database εκτος από Access υπάρχει κάτι με συμβατοτητα office? Ευχαριστω
pisio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Για το Office δεν ξέρω αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το Sunbird Sunbird
theomalegan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το Google calendar είναι ένα πολύ καλό εργαλείο δεν ξέρω εάν μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις.
Mark84 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το Google calendar είναι ένα πολύ καλό εργαλείο δεν ξέρω εάν μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις. Θα με βόλευε πολύ αν αυτή η διεργασία μπορούσε να συνδεθει με κάποια βάση δεδομένων ή αν μπορει να γίνει μέσω Office(Access)
black_widow Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ; Τα δεδομένα που θέλεις να καταχωρήσεις είναι στοιχεία πελατών και οι υπενθυμίσεις οι πληρωμές τους ; Εάν θες κάτι τέτοιο μπορείς να πας σε μία λύση Cloud CRM με συγχρονισμό επαφών - ημερολογίου - tasks με Outlook. Δώσε περισσότερα info γιατί είναι πολύ γενική η ερώτηση σου .
Mark84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ; Τα δεδομένα που θέλεις να καταχωρήσεις είναι στοιχεία πελατών και οι υπενθυμίσεις οι πληρωμές τους ; Εάν θες κάτι τέτοιο μπορείς να πας σε μία λύση Cloud CRM με συγχρονισμό επαφών - ημερολογίου - tasks με Outlook. Δώσε περισσότερα info γιατί είναι πολύ γενική η ερώτηση σου . Ναι, για στοιχεια προκειται απο τα οποία θέλω να υπάρχει η υπενθύμιση ημερομηνίας γέννησης ή ημερομηνίας που σημαίνει κατι άλλο.Μπορει να γίνει μονο για ένα πεδίο(ημερομηνία) ή και για πολλά(ημερομηνιες)?Μπορει να γίνει με Outlook?Θα επιθυμούσα να τα παιρνει τα στοιχεια απο μια βάση δεδομένων για να το έχω πιο οργανωμένα Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.