bloodlessz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αυτή την κάρτα γραφικών και αυτή την τηλεόραση. Το pc με την οθόνη είναι συνδεδεμένο με dvi και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Επίσης έχω συνδέσει την tv με το pc me vga λειτουργεί κανονικά. Όταν συνδέω το pc με την tv όμως με hdmi δεν έχω εικόνα. Μερικές φορές πάει κάτι να δείξει αλλά αναβοσβήνει η εικόνα και μετά από λίγο σταματάει να δείχνει. Έχω παίξει με όλες τις αναλύσεις, έχω αλλάξει καλώδιο, έχω συνδέσει το hdmi με laptop και δείχνει κανονικά, έχω αφήσει μόνο το hdmi και πάλι δε έχω εικόνα. Το pc βλέπει κανονικά την tv απλά δεν στέλνει εικόνα. Καμιά λύση παιδιά γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο; Ευχαριστώ
Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πρωτη φορα εβαλες το καλωδιο ή προεκυψε τωρα το προβλημα?
Maldino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δοκιμασε να αλλαξεις το ονομα που εχει το PC στις ρυθμισεις της TV. Βαλτην σε PC η κατι παρομοιο. Και σε μενα τα ιδια εκανε περιπου και με την αλλαγη εφτιαξε με την μια.
bloodlessz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή η τηλεόραση. Όσο έχω ψάξει δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Μόλις δοκίμασα σε άλλη τηλεόραση και παίζει κανονικά. Δοκίμασα και με το hdmi της motherboard στη Philips και παίζει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.