Προς το περιεχόμενο

Ανταλλακτικα για τοξο;

Madragoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

προσφατα ξεθαψα απο την αποθηκη ενα παλιο μου τοξο και ψηθηκα να το χρησιμοποιησω παλι. Προκειτε για ενα τοξο μοντελο Ranger 24" απο την Ragim. Δυστυχως εχω χασει τη μια βιδα που ενωνει την αψιδα του τοξου , τη χορδη , καθως και τα βελη. Ξερετε αν μπορω να βρω μαγαζι στην Αθηνα (θα προτιμουσα Πειραια) που να εχει ανταλλακτικα για το τοξο;

Δημοσ.

Για την βιδα που λες λιγο θα δυσκολευτεις,την χορδη θα την βρεις ευκολα.Στην Ελλαδα συνηθως τον εξοπλισμο μου τον προμηθευομαι απο Θεσνικη (μπορεις να παραγγειλεις ονλαιν αν θες λινκ).

Για Αθηνα τσεκαρε εδω http://www.toxosport.gr/ ,Γλυφαδα.Απο τα καλυτερα για εμενα.

Δημοσ.

Θα πας αυριο στη πορεια και το θελεις;

μη φοβάσαι. βάλε το σήμα του insomnia κάτω από το εθνόσημο για να μη σε πετύχει :P

Δημοσ.

Θα πας αυριο στη πορεια και το θελεις;

ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ όταν είδα το topic!!!

Δημοσ.

Προτείνω κι εγώ το μαγαζί που ανέφερε ο Τοξοβολος_UK

Με το 24" πρέπει να εννοείς τις λίβρες φαντάζομαι... ( 24# ). Οι ίντσες ( " ) μετριούνται απ' άκρη σ' άκρη του τόξου, με τα limbs πάνω.

Γιά τον υπολογισμό της κατάλληλης χορδής και των κατάλληλων βελών χρειάζονται και τα δύο, μαζί με το άνοιγμά σου. Οπότε εκτός απ' τη φυσική σου παρουσία, χρειάζεται να ξέρεις και τα 2 άλλα στοιχεία ή να πάρεις όλο το τόξο μαζί και όχι μόνο το riser.

Ανταλλακτικά γιά ένα φτηνό, ξύλινο riser δεν ξέρω αν θα βρεις, αλλά χορδή και βέλη σίγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...