MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπερα,σημερα καηκε το router ενος φιλου και θελει να το αντικαταστησει.Εχει συνδεση connx. Η ερωτηση ειναι αν μπορει να βαλει οποιοδηποτε router η πρεπει αναγκαστηκα να ξαναπαρει αυτο που δινει η εταιρια?Το boutec δηλαδη!Βρηκε αυτο !θα εχει καποιο προβλημα η θα μπορει να το συνδεσει?Γιατι καποιος μου ειπε πως πρεπει αναγκαστικα να παρει της εταιριας!
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Όποιο router μπορεί να πάρει αρκεί να σιγουρευτεί αν το προηγούμενο ηταν Annex A (pstn) η Annex B (isdn) ώστε να πάρει το κατάλληλο. Αυτό το nilox που λές δεν το έχω ξανα ακούσει ασε που δεν βλέπω να λεει καν adsl2+ αν δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα καλύτερα να κοιτάξει για αυτο το zyxel
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 τοσες μαρκες γνωστες nilox και αυτος ας παρει ενα netgear,ενα zyxel,ενα Linksys,ενα Thomson αν και καλυ φαση ειναι αμα βρει αυτο http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-router-firewall-VoIP-Gateway-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wireless-Access-Po απλα κολοαξιζει τα λεφτα του οσο δεν παει.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μαλλον για το zyxel τον κοβω!Του τα προτεινα αυτα που μου ειπατε ολα!Τωρα η επιλογη ειναι δικη του!Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.