Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη Router

MIKELTHEDRUMMER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,σημερα καηκε το router ενος φιλου και θελει να το αντικαταστησει.Εχει συνδεση connx. Η ερωτηση ειναι αν μπορει να βαλει οποιοδηποτε router η πρεπει αναγκαστηκα να ξαναπαρει αυτο που δινει η εταιρια?Το boutec δηλαδη!Βρηκε αυτο !θα εχει καποιο προβλημα η θα μπορει να το συνδεσει?Γιατι καποιος μου ειπε πως πρεπει αναγκαστικα να παρει της εταιριας!

Δημοσ.

Όποιο router μπορεί να πάρει αρκεί να σιγουρευτεί αν το προηγούμενο ηταν Annex A (pstn) η Annex B (isdn) ώστε να πάρει το κατάλληλο. Αυτό το nilox που λές δεν το έχω ξανα ακούσει ασε που δεν βλέπω να λεει καν adsl2+ αν δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα καλύτερα να κοιτάξει για αυτο το zyxel

Δημοσ.

τοσες μαρκες γνωστες nilox και αυτος

ας παρει ενα netgear,ενα zyxel,ενα Linksys,ενα Thomson

αν και καλυ φαση ειναι αμα βρει αυτο

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-router-firewall-VoIP-Gateway-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wireless-Access-Po

απλα κολοαξιζει τα λεφτα του οσο δεν παει.

Δημοσ.

Μαλλον για το zyxel τον κοβω!Του τα προτεινα αυτα που μου ειπατε ολα!Τωρα η επιλογη ειναι δικη του!Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...