n_mallis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 πρωτα απο ολα καλησπερα. εχω εναν υπολογιστη με αυτην την συνθεση : motherboard g41mt-d3v gigabyte Intel® Pentium® D Processor 805 ddr-3 1gb transcend hdd hitachi 165 gb with sata dvdr LiteOn SHW-16H5S και ενα τροφοδοτικο απο turbo-x 460 watt Ο σκληρος δισκος ηταν σε εναν παλιοτερο υπολογιστη και δεν θελω να του κανω φορματ λογο του οτι περιεχει πολλα προγγραματα για την δουλεια μου. Εκτος αφτου περιεχει και win xp sp2 τα οποια ειναι και λειτουργικα ( χρησιμοποιουσα μεχρι χθες τον σκληρο σε αλλο υπολογιστη με χαμηλοτερες δηνατοτητες , τρεχοντας τα win απο αυτον) το προβλημα μου ειναι οτι θελω να λειτουργησω το παρων συστημα αλλα δεν μου ξεκιναει τα windows. σε αλλον υπολογιστη τα δουλευει κανονικα ο συγκεκριμενος σκληρος. τα drivers για την motherboard δεν εχω καταφερει να τα βαλω. επισης δεν μου αναγνωριζει απο τα bios το dvd player.ολα τα παραπανω εξαρτηματα ειναι καινουργια εκτοσ απο το dvd και τον σκληρο. να βαλω τα 7 με usb stick , να βαλω ξανα τα xp απο πανω ή να να τον πεταξω και να παρω ενα laptop????? ευχαριστω προκαταβολικα που ασχοληθηκατε μαζι μου.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 αν και μεμπερδεψες θα σου πω το απλο.αν παρεις τον δισκο απο ενα παλιο μηχανημα και τον βαλεις σε καινουριο μηχανημα αν το καινουριο εχει διαφορετικο chipset απο το παλιο.πχ το παλιο sis chipset το καινουριο Intel θα φας μπλε οθονη.εκει μονο αν τα περασεις απο πανω αλλα θα γινει ενα μπαχαλο λιγακι.και δεν ξερω αν θα πιασει με repair επισης που ειναι καλυτερο απο το να τα περασεις χυμα στο κυμα απο πανω.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ...προσωπικά πάντως φίλε poul, έχω δοκιμάσει ρηπέαρ, και δεν... n_mallis, υπάρχει ένα πρόγραμμα (μόνο περί αυτού έστω γνωρίζω προσωπικά-χωρίς όμως να το 'χω δοκιμάσει), το ShadowProtect, που υποτίθεται πως κάνει επιτυχημένα ακριβώς αυτό που θες. Give it a try.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ναι και το repear μπορει να μην μπαιξει πραγματι.συν οτι και να παιξει γενικα δεν ειναι για πολυ χρηση μετα τα windows .Πιτα στα αχρηστα αρχεια κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.