Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ελληνικό μενού έχει καμιά κονσόλα; το 2050 μπορει να βγαλουν καμια κονσολα με ελληνικο μενου. τωρα ομως πολλα ζητας...
king2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πάρτον ένα wii για να είσαι σίγουρος ότι έκανες καλή επιλογή.Ps3,xbox δεν είναι για παιδιά κάτω των 12-13.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Και εγώ προτείνω wii! Είναι η καλύτερη ηλικία για να έχει ένα παιδί wii. Το παιδί έχει εμπειρία απο PC games? Αν είναι έτσι τότε θα μπορούσε να παίξει και τις άλλες κονσόλες με λίγο προσοχή το τι παιχνίδια παίζει. Αλλιώς το wii θα είναι τέλεια λύση γιατί πιστεύω ένα παιδί που δεν έχει ασχοληθεί ποτε με video games θα τρελαθεί με motion-sensing. οντως εγω ακομα με ps2 ειμαι και εχω απειρα παιχνιδια (και ολη την συλλογη dragonball με τα 9 παιχνιδια). Το καλύτερο όμως είναι το Budokai Tenkaichi 3 έτσι?
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Και εγώ προτείνω wii! Είναι η καλύτερη ηλικία για να έχει ένα παιδί wii. Το παιδί έχει εμπειρία απο PC games? Αν είναι έτσι τότε θα μπορούσε να παίξει και τις άλλες κονσόλες με λίγο προσοχή το τι παιχνίδια παίζει. Αλλιώς το wii θα είναι τέλεια λύση γιατί πιστεύω ένα παιδί που δεν έχει ασχοληθεί ποτε με video games θα τρελαθεί με motion-sensing. Το καλύτερο όμως είναι το Budokai Tenkaichi 3 έτσι? λαθος! το καλυτερο ειναι το Budokai 3 (οχι το Tenkaichi)
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 λαθος! το καλυτερο ειναι το Budokai 3 (οχι το Tenkaichi) Εμένα πάντως το Tenkaichi μου αρέσει πιο πολύ. Εξάλου το Infinite World το βρίσκω πιο ωραίο απο το Budokai 3
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εμένα πάντως το Tenkaichi μου αρέσει πιο πολύ. Εξάλου το Infinite World το βρίσκω πιο ωραίο απο το Budokai 3 κατα την αποψη μου το infinite world ειναι μια αποτυχημένη αποπειρα αντιγραφης του budokai 3... http://www.youtube.com/watch?v=3hT28NEdTlA απο τα tenkaichi μου αρεσαν το 1 και το 2. το 3 δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου πολυ αρεσε....
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 κατα την αποψη μου το infinite world ειναι μια αποτυχημένη αποπειρα αντιγραφης του budokai 3... http://www.youtube.com/watch?v=3hT28NEdTlA απο τα tenkaichi μου αρεσαν το 1 και το 2. το 3 δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου πολυ αρεσε.... Μήπως επειδή δεν έχει πολλές ζωες να αναβαθμίσεις όπους στα άλλα 2? Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος λόγος που να μην σου αρέσει. Πάντως εμένα στο Infinite World μου άρεσε πάρα πολύ το story mode. Μάχες σαν το tekken κλπ τις βαριεμαι
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μήπως επειδή δεν έχει πολλές ζωες να αναβαθμίσεις όπους στα άλλα 2? Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος λόγος που να μην σου αρέσει. Πάντως εμένα στο Infinite World μου άρεσε πάρα πολύ το story mode. Μάχες σαν το tekken κλπ τις βαριεμαι δικιο εχεις αλλα απο 10χρονη πειρα στο dragonball το τενκαιτσι 3 δεν μου πολυαρεσε διοτι ειχε λιγες μαχες (π.χ. με την φριζερ ειχε μονο 4 μαχες) και δεν ειχε το συγκλονιστικο Dragon World/Universe... επισης ειχε χαλια customise. Το infinite world αν αφαιρεσεις τα βελτιωμενα γραφικα και προσθεσεις το dragon universe του budokai 3 και εννοειται τον διαγωνισμο τενκαιτσι ειναι ολοιδιο με το budokai 3...
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δικιο εχεις αλλα απο 10χρονη πειρα στο dragonball το τενκαιτσι 3 δεν μου πολυαρεσε διοτι ειχε λιγες μαχες (π.χ. με την φριζερ ειχε μονο 4 μαχες) και δεν ειχε το συγκλονιστικο Dragon World/Universe... επισης ειχε χαλια customise. Το infinite world αν αφαιρεσεις τα βελτιωμενα γραφικα και προσθεσεις το dragon universe του budokai 3 και εννοειται τον διαγωνισμο τενκαιτσι ειναι ολοιδιο με το budokai 3... Ε εντάξει. Έχεις δίκιο. Πάντως δεν παίζω πια games στο ps2. Άμα θα πάρω ps3 θέλω οπωσδήποτε να αγοράσω το Dragonball Raging Blast 2 που έχει ιοθετήσει το gameplay από τα Tenkaichi!
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ε εντάξει. Έχεις δίκιο. Πάντως δεν παίζω πια games στο ps2. Άμα θα πάρω ps3 θέλω οπωσδήποτε να αγοράσω το Dragonball Raging Blast 2 που έχει ιοθετήσει το gameplay από τα Tenkaichi! και εγω αν επαιρνα ps3 για αυτο και μονο το παιχνιδι θα το επαιρνα αλλα βλεπεις no money... ετσι και με το ps2 μια χαρα ειμαι!
siracos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ποιό απο τα δύο έχει καλύτερα γραφικά το ps2 ή το Wii. Θα συνδεθούν σε 37' ίντσες Full-HD 100 Hz
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μια χαρα φενεται το wii καθως υποστηριζει κανονικα 480p 16:9 εικονα. Το PS2 θα σου το δειχνει πολυ blurry και τα χρωματα ξεπλυμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.