siracos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επειδή δεν ξέρω τίποτα γύρω από τις παιχνιδομηχανές για πείτε μου ποιά κονσόλα είναι η καταληλότερη για έναν οχτάχρονο. Τα παιχνίδια που θέλει είναι το pro και το Gran Turismo ή κάποια σαν αυτά. Του έταξα κονσόλα στο τέλος της σχολικής χρονιάς και τώρα έφτασε η ώρα.
alexhs gk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εγω θα σου προτεινα xbox 360. Το θεωρω καλυτερο απο το ps3. Τωρα βεβαια για ενα οχταχρονο δεν ξερω ποια διαφορα θα του κανουν..!!! Βασικα δες ποιο σε συμφερει καλυτερα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 θα σου ελεγα απεφυγε το wii αυτη την στιγμη ειδικα για τα παιχνιδια που θελεις . Απο εκει και περα πιστευω οτι το ΧΒΟΧ ειναι πιο καλη λυση απο την αποψη οτι ειναι οικονομικοτερο και για εναν 8χρονο δεν θα δει και καμμια διαφορα . Τωρα αν θελει αποκλειστικα και μονο Gran Turismo τοτε πας σε PS3 αλλα εχει καλα αρκετα racing και στο ΧΒΟΧ .
RedPanda Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 το 360 έχει τεράστιο χειρηστίριο για ένα οχτάχρονο !! και πολλά πολύ βίαια παιχνίδια και μόνο για την περίπτωση που τύχει και πέσει στα χέρια του κάτι τέτοιο θα το απέφευγα. το ps3 είναι λίγο επένδυση και που θα καταλάβει το παιδί από Heavy Rain το wii έχει pro/fifa, έχει mario kart που θα το διασκεδάσει πολύ με το χειρηστίριο του wii που αναγνωρίζει τις κινήσεις του, και mario galaxy, party, donkey kong κτλ που είναι παιχνιδάρες & είναι οικονομικότατο το μειονέκτημα του wii είναι πως είναι στα τελευταία της πορείας του που λίγο θα νοιάξει το 8χτάχρονο το Nintendo 3DS λένε πως κουράζει πολύ τα μάτια τσέκαρε αυτό
cortaN@ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επειδή δεν ξέρω τίποτα γύρω από τις παιχνιδομηχανές για πείτε μου ποιά κονσόλα είναι η καταληλότερη για έναν οχτάχρονο. Τα παιχνίδια που θέλει είναι το pro και το Gran Turismo ή κάποια σαν αυτά. Του έταξα κονσόλα στο τέλος της σχολικής χρονιάς και τώρα έφτασε η ώρα. Αφού το παιδάκι είναι μικρό, πάρτου ένα Wii να χαρεί ωραία platform παιχνιδια. 2η εναλλακτική είναι να πάρεις 360 μαζί με kinect και να παίξει τα παιχνίδια του kinect αλλά θα σου πάει πιο ακριβά. Το πλεονέκτημα είναι πως το kinect δεν χρειάζεται καν χειριστήριο, αλλά το χειρίζεσαι με τις κινήσεις του σώματος μόνο. Επίσης, έχει πολλά παιχνίδια με αυτοκίνητα, όπως το Forza που είναι αντίστοιχα ίσως και καλύτερα του GT5. Το ps3 σε αυτή τη φάση είναι το πιο ακριβό και το πιο hard-core οπότε δε θα το συνιστούσα.
Daredevil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 άποψη μου δες τι έχουν οι φίλοι του και πράξε ανάλογα.
RedPanda Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 άποψη μου δες τι έχουν οι φίλοι του και πράξε ανάλογα. όχι ! αυτό είναι λίγο ανεύθυνο να το κάνει ένας γονιός, λίγη προσοχή στο τι εκτίθεται.
Daredevil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ε? ανεύθυνο είναι να πάει να του πάρει το ΜΚ. όχι να του πάρει την ίδια κονσόλα με τα άλλα παιδιά ώστε να μπορεί να ανταλλάζει παιχνίδια, να μην χρειάζετε να έχει 3-4 χειρηστήρια για τα άλλα παιδιά ή να κουβαλάει την κονσόλα πέρα δώθε, να παίζει online με τους φυσικούς του φίλους κι όχι με ότι νάναι. εγώ τουλάχιστον πριν 20-25 χρόνια έτσι χαιρόμουν με τις κονσόλες μου.
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/54020/Microsoft-Xbox-360-bundles.html ή http://www.skroutz.gr/s/312827/Nintendo-Wii-Mario-Kart-Limited-Edition.html ε? ανεύθυνο είναι να πάει να του πάρει το ΜΚ. όχι να του πάρει την ίδια κονσόλα με τα άλλα παιδιά ώστε να μπορεί να ανταλλάζει παιχνίδια, να μην χρειάζετε να έχει 3-4 χειρηστήρια για τα άλλα παιδιά ή να κουβαλάει την κονσόλα πέρα δώθε, να παίζει online με τους φυσικούς του φίλους κι όχι με ότι νάναι. εγώ τουλάχιστον πριν 20-25 χρόνια έτσι χαιρόμουν με τις κονσόλες μου. πριν 25 χρονια με τι κονσολα χαιροσουνα;
Daredevil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 23 atari 2600 (δεν ήταν δικό μου και ναι ήμουν 6 )-> NES (η πρώτη δικιά μου κονσόλα) και το 89-90 gameboy που το έλιωσα μιας και όλοι είχαν (ακόμα θυμάμαι το διπλό σε τέτρις ). Από εκεί και πέρα MD2 κλπ κλπ
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 23 atari 2600 (δεν ήταν δικό μου και ναι ήμουν 6 )-> NES (η πρώτη δικιά μου κονσόλα) και το 89-90 gameboy που το έλιωσα μιας και όλοι είχαν. Από εκεί και πέρα MD2 κλπ κλπ να φανταστω pokemon blue;
Daredevil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 να φανταστω pokemon blue; όχι όταν βγήκαν τα pokemon έπαιζα UMK3, Tomb Raider και ΝΒΑ live στο Saturn
siracos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδία. Μάλλον θα πάω σε Wii γιατί τα παιχνίδια του μου φαίνονται ποιό "ήπια" για την ηλικία του. Ξέρει κανείς πόσα χειριστήρια έχει η συσκευασία; ή γενικός τη πακέτο χρειάζομαι για να το χαρεί ο μικρός με την παρέα του. Στην παρέα του έχουν κάτι τέτοια http://www.multirama.gr/products/product?pid=0372294&catid=070100 αλλά δεν μου αρέσουν γιατί τα κουβαλάνε παντού μαζί τους και απομονώνονται.
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μια επιλογη ειναι και το playstation 2.Οικονομικο με πολλα και καλα παιχνιδια για ολες τις ηλικιες.
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μια επιλογη ειναι και το playstation 2.Οικονομικο με πολλα και καλα παιχνιδια για ολες τις ηλικιες. οντως εγω ακομα με ps2 ειμαι και εχω απειρα παιχνιδια (και ολη την συλλογη dragonball με τα 9 παιχνιδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.