vrwmiaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα.Εχω εδω και 1,5 χρονο το s2 το οποιο με το βαλε βγαλε σε θηκη και τσεπη εχει φυγει το μισο χρωμα απο το ασημι δαχτυλιδι της μπροστινης προσοψης(οχι το home button).Ουτε γδαρσιματα εχει τπτ μονο αυτο.Υπαρχει στην Ελλαδα καποιο μαγαζι να πουλαει μονο το δαχτυλιδι?Εκανα μια ερευνα αλλα δεν βρηκα κατι και δεν μπορω και να το στειλω γιατι δεν εχω δευτερο. Ebay φίλος
katsouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εψαξα και σε ebay αλλα δεν μπορεσα να βρω μονο αυτο που ζηταω και δεν ξερω αν υπαρχει.Εχω την εντυπωση οτι το ασημι δαχτυλιδι ειναι ξεχωριστο της μπροστινης προσοψης για αυτο και ρωτησα αν μπορω να βρω μονο αυτο.
captaintzim Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας Εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό και οικονομικό hands free που να κάνει για το κινητό μας;
kostas/88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας Εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό και οικονομικό hands free που να κάνει για το κινητό μας; http://www.skroutz.gr/s/4041211/Samsung-HS-330.html τούμπανο και λειτουργούν και όλα τα κουμπιά. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να πας να το πάρεις με κανονική συσκευασία γιατί δεν σου δίνει όλα τα καλύμματα για τα αυτιά η συσκευασία αυτό που λέει χωρίς συσκευασία.. Την πάτησα εγώ.
sot35 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παιδια εχω το core και μου εμφανισε ενα προβλημα....οταν παω να καλεσω ενα τηλ η συσκευη κολλαει. στην οθονη δεν εμφανιζετε τιποτα και το τηλ εξακολουθη να καλει και δεν μπορω να τερματισω την κληση, πρεπει να το σβησω εντελως απο το πλαι για να σταματησει. τι μπορει να συμβαινει?????
ma3stros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, επειδη sto s2 μου εσπασε η οθονη...υπαρχει καποιος που να εχει παραγγειλει οθονη για το s2?Αν ναι απο που? Ποσο? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω στην παραγγελεια? ευχαριστω
vrwmiaris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, επειδη sto s2 μου εσπασε η οθονη...υπαρχει καποιος που να εχει παραγγειλει οθονη για το s2?Αν ναι απο που? Ποσο? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω στην παραγγελεια? ευχαριστω ψαξε στο ebay εχει ολο το σετακι γυρω στο 100αρικο νομιζω,για ελλαδισταν 200 φευγα θα δωσεις
leo24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εψαξα και σε ebay αλλα δεν μπορεσα να βρω μονο αυτο που ζηταω και δεν ξερω αν υπαρχει.Εχω την εντυπωση οτι το ασημι δαχτυλιδι ειναι ξεχωριστο της μπροστινης προσοψης για αυτο και ρωτησα αν μπορω να βρω μονο αυτο. To δαχτυλίδι δεν είναι ξεχωριστό, είναι fixed στην πρόσοψη και είναι αυτό
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα, αργεί τραγικά και πολλές φορές δεν φορτώνει ότι έχει να κάνει με internet.Δεν το έχω φορτώσει τα βασικά έχω αλλά αποτι βλέπω στο clean master η μνήμη είναι σχεδόν πάντα 75-80% γεμάτη και πιστεύω ότι αυτό φταίει Επειδή είμαι άσχετος δεν το έχω πειράξει rom-root ούτε πως το λένε δεν ξέρω, αν το κάνω θα στρώσει κάπως;
vrwmiaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα, αργεί τραγικά και πολλές φορές δεν φορτώνει ότι έχει να κάνει με internet.Δεν το έχω φορτώσει τα βασικά έχω αλλά αποτι βλέπω στο clean master η μνήμη είναι σχεδόν πάντα 75-80% γεμάτη και πιστεύω ότι αυτό φταίει Επειδή είμαι άσχετος δεν το έχω πειράξει rom-root ούτε πως το λένε δεν ξέρω, αν το κάνω θα στρώσει κάπως; για πες ρομ κτλπ.επισης βαλε καμια εφαρμογη στην sd
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αυτή τη στιγμή δεν έχω πειράξει τίποτα είναι όλα εργοστασιακά. Αν ρωτάς ποια rom σκέφτομαι να βάλω, δεν έχω ιδέα!Αρκεί να είναι αξιόπιστη Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός να μάθω τα βασικά και να επανέλθω;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αυτή τη στιγμή δεν έχω πειράξει τίποτα είναι όλα εργοστασιακά. Αν ρωτάς ποια rom σκέφτομαι να βάλω, δεν έχω ιδέα!Αρκεί να είναι αξιόπιστη Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός να μάθω τα βασικά και να επανέλθω; Καντο πρώτα root ξήλωσε ολες τις περιττές εφαρμογές που ειναι εύκολο, θα δεις οτι θα βελτιωθεί πάρα παλυ, στην συνέχεια να δεν εχεις το αποτέλεσμα που θελεις του περνάς και μια rom
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καντο πρώτα root ξήλωσε ολες τις περιττές εφαρμογές που ειναι εύκολο, Αυτό είναι αξιόπιστο; http://www.wikihow.com/Root-the-Samsung-Galaxy-S2 Έχεις να προτείνεις κάποιον άλλο οδηγό;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι αξιόπιστο; http://www.wikihow.com/Root-the-Samsung-Galaxy-S2 Έχεις να προτείνεις κάποιον άλλο οδηγό; Eδω εισαι και οτι απορία εχεις ρωτάς εκει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις