vrwmiaris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω το sii επειδή το 3gs πάλιωσε.Αξίζει στα 270 ευρώ.? Λοιπόν από εμένα όχι γιατί 350 έχει το ς3 καινούριο,250 με καλή προίκα χτυπά το.η υποστήριξη από xda για το ς2 είναι μεγαλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x4lifefortech Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Λοιπόν από εμένα όχι γιατί 350 έχει το ς3 καινούριο,250 με καλή προίκα χτυπά το.η υποστήριξη από xda για το ς2 είναι μεγαλύτερη Δεν θέλω το siii επειδή είναι παντόφλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν θέλω το siii επειδή είναι παντόφλα.. S2 τότε δεν γονατίζει σε τίποτα, Τώρα που μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 παιδιά καλησπέρα πρώτη φορά γράφω παρότι έχω το s2 ενα 6μηνο τώρα και έσπασε η κόρη μου την οθόνη ξέρει κανείς κανένα μαγαζί με οεμ ανταλλακτικά γιατί μου ζητάνε 180ευρω για την γνήσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Αλλάζει πανεύκολα στο S2. Εγώ έφτιαξα ενός φίλου μου και παρήγγειλα το παρακάτω απο το ebay. Αριστη ποιότητα . http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Touch-Screen-Display-Digitizer-Assembly-Samsung-Galaxy-S-2-i9100-/271048253521?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f1bbc2051 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ φίλε Κοσμά την παραγγέλνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Οταν σου έρθει και την περάσεις μην ξεχάσεις να βγάλεις τα προστατευτικά αυτοκόλλητα που έχει κάτω απο τα πλήκτρα αφής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21george21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 πέρασα custom rom στο κινητό μου αλλά δε με βολεύει κάνει το κινητό να αργεί ...θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή δοκίμασα να το κάνω πατώντας Volume Down,home και power αλλα μου βγάζει μήνυμα οτι έχω custom rom και μπορεί να χαλάσει η συσκευή ...τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις ...έψαξα το θέμα αλλά δε βρήκα κάτι που να με βοηθάει αν υπάρχει ηδη απάντηση ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παιδια υπαρχει περιπτωση οι apps να μπαινουν απο μονες τους στο ιντερνετ χωρις να τις ανοιξω εγω κ ετσι να καταναλωνουν ογκο δεδομενων του συμβολαιου; ΥΓ ειμαι μυρωδιας απο smartphones, να ειστε επιεικεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παιδια υπαρχει περιπτωση οι apps να μπαινουν απο μονες τους στο ιντερνετ χωρις να τις ανοιξω εγω κ ετσι να καταναλωνουν ογκο δεδομενων του συμβολαιου; ΥΓ ειμαι μυρωδιας απο smartphones, να ειστε επιεικεις Nαι. Είτε κλεινεις τα δεδομενα, ειτε αν εισαι root κατεβαζεις το Greenify και παγωνεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 guys καηκε η μητρικη απο το s2 μου..ΔΕΝ το ειχα custom romΔΕΝ ειχε πεσει παρα μονο ελαχιστες φορες τα 2 χρονια που το χωηταν και ειναι σε αψογη κατασταση..Ημουν στην αναμονη για τον γιατρο, κολλησε η οθονη, εβγαλα την μπαταρια για να ξεκολλησει και δεν ξανανοιξε ποτε!Το πηγα στο service της samsung στην Θεσσαλονικη ( μια που ημουν στο Ιπποκρατειο )και μου ειπαν 200+ €Τι να το κανω;;να το βαλω στο συρταρι;; ( Η εγγυηση εχει ληξει εδω και 10 μερες... ΤΡΑΓΙΚΟ! )ps μου ειπαν οτι θα το καλυπτε η εγγυηση γιατι δεν εχει χτυπηματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αφού δεν έχει εγγύηση αρχίζεις τα μαστορέματα.Ανοίγης και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 παει..το πουλησα 70€ για ανταλλακτικα σε ενα παλικαρι!απο το να το εχω και να το κανω κορνιζα ( που το σκεφτηκα χωρις πλακα )το εδωσα!πολλα ή λιγα δε με νοιαζει αφου ετσι κι αλλιως αχρειαστο ηταν για μενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα το δικο μου με custom rom μου εκαψε καποιο κυκλωμα το εστειλα για σερβις με εγγυηση και το εφτιαξαν κανονικα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsouras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα.Εχω εδω και 1,5 χρονο το s2 το οποιο με το βαλε βγαλε σε θηκη και τσεπη εχει φυγει το μισο χρωμα απο το ασημι δαχτυλιδι της μπροστινης προσοψης(οχι το home button).Ουτε γδαρσιματα εχει τπτ μονο αυτο.Υπαρχει στην Ελλαδα καποιο μαγαζι να πουλαει μονο το δαχτυλιδι?Εκανα μια ερευνα αλλα δεν βρηκα κατι και δεν μπορω και να το στειλω γιατι δεν εχω δευτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις