Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω το sii επειδή το 3gs πάλιωσε.Αξίζει στα 270 ευρώ.?

Λοιπόν από εμένα όχι γιατί 350 έχει το ς3 καινούριο,250 με καλή προίκα χτυπά το.η υποστήριξη από xda για το ς2 είναι μεγαλύτερη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν από εμένα όχι γιατί 350 έχει το ς3 καινούριο,250 με καλή προίκα χτυπά το.η υποστήριξη από xda για το ς2 είναι μεγαλύτερη

Δεν θέλω το siii επειδή είναι παντόφλα..

παιδιά καλησπέρα πρώτη φορά γράφω παρότι έχω το s2 ενα  6μηνο τώρα και έσπασε η κόρη μου την οθόνη ξέρει κανείς κανένα μαγαζί με οεμ ανταλλακτικά γιατί μου ζητάνε 180ευρω για την γνήσια?

Αλλάζει πανεύκολα στο S2. Εγώ έφτιαξα ενός φίλου μου και παρήγγειλα το παρακάτω απο το ebay. Αριστη ποιότητα .

http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Touch-Screen-Display-Digitizer-Assembly-Samsung-Galaxy-S-2-i9100-/271048253521?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f1bbc2051

Οταν σου έρθει και την περάσεις μην ξεχάσεις να βγάλεις τα προστατευτικά αυτοκόλλητα που έχει κάτω απο τα πλήκτρα αφής :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

πέρασα custom rom στο κινητό μου αλλά δε με βολεύει κάνει το κινητό να αργεί ...θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή δοκίμασα να το κάνω πατώντας Volume Down,home και power αλλα μου βγάζει μήνυμα οτι έχω custom rom και μπορεί να χαλάσει η συσκευή ...τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις ...έψαξα το θέμα αλλά δε βρήκα κάτι που να με βοηθάει αν υπάρχει ηδη απάντηση ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη 

παιδια υπαρχει περιπτωση οι apps να μπαινουν απο μονες τους στο ιντερνετ χωρις να τις ανοιξω εγω κ ετσι να καταναλωνουν ογκο δεδομενων του συμβολαιου;

ΥΓ ειμαι μυρωδιας απο smartphones, να ειστε επιεικεις :unsure:

• Moderators

παιδια υπαρχει περιπτωση οι apps να μπαινουν απο μονες τους στο ιντερνετ χωρις να τις ανοιξω εγω κ ετσι να καταναλωνουν ογκο δεδομενων του συμβολαιου;

ΥΓ ειμαι μυρωδιας απο smartphones, να ειστε επιεικεις :unsure:

Nαι. Είτε κλεινεις τα δεδομενα, ειτε αν εισαι root κατεβαζεις το Greenify και παγωνεις τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο.

• Like 1

guys καηκε η μητρικη απο το s2 μου..
ΔΕΝ το ειχα custom rom
ΔΕΝ ειχε πεσει παρα μονο ελαχιστες φορες τα 2 χρονια που το χω
ηταν και ειναι σε αψογη κατασταση..
Ημουν στην αναμονη για τον γιατρο, κολλησε η οθονη, εβγαλα την μπαταρια για να ξεκολλησει και δεν ξανανοιξε ποτε!
Το πηγα στο service της samsung στην Θεσσαλονικη ( μια που ημουν στο Ιπποκρατειο )
και μου ειπαν 200+ €
Τι να το κανω;;να το βαλω στο συρταρι;; ( Η εγγυηση εχει ληξει εδω και 10 μερες... ΤΡΑΓΙΚΟ! )
ps μου ειπαν οτι θα το καλυπτε η εγγυηση γιατι δεν εχει χτυπηματα..

• 1 μήνα μετά...

παει..
το πουλησα 70€ για ανταλλακτικα σε ενα παλικαρι!
απο το να το εχω και να το κανω κορνιζα 
( που το σκεφτηκα χωρις πλακα )
το εδωσα!
πολλα ή λιγα δε με νοιαζει αφου ετσι κι αλλιως αχρειαστο ηταν για μενα!

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα.Εχω εδω και 1,5 χρονο το s2 το οποιο με το βαλε βγαλε σε θηκη και τσεπη εχει φυγει το μισο χρωμα απο το ασημι δαχτυλιδι της μπροστινης προσοψης(οχι το home button).Ουτε γδαρσιματα εχει τπτ μονο αυτο.Υπαρχει στην Ελλαδα καποιο μαγαζι να πουλαει μονο το δαχτυλιδι?Εκανα μια ερευνα αλλα δεν βρηκα κατι και δεν μπορω και να το στειλω γιατι δεν εχω δευτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...