vrwmiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 γεια σας παιδια.χανετε το σημα απο το S2 μου και δεν μπορω ουτε να παρω ουτε να με παρουν τηλεφωνο και δυστυχως οταν με περνουν και δεν εχει σημα δεν μου ερχετε καν μηνυμα οτι ειχα χαμενη κληση.μηπως ξερετε τι μποει να φταιει και αμα μπορω να το φτιαξω εγω? Ναι,τι ρομ φοράς;κατέβασε το get rilαν είσαι ρουτ θα σε αλλάξει το μόντεμ που έχεις σε αυτό που πρέπει,πχ εγώ έχω το lq6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos 71 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 την γνησια εχω δεν το αλαξα καμια φορα.το κατεβασα το get ril θα το παρατηρω αυτες της μερες να δω αν εσιαξε.ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos 71 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 παλι χανετε το σημα ενω εβαλα το get ril. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω η να το παω λετε στο γερμανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εάν το έχεις σε3g το παθαίνει όταν αλλάζει σε 2g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos 71 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 το εχω βαλει εδω και 2 βδομαδες στο μονο gsm και εχει σταματισει να χανετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis 123456789 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 παιδια τι διαφορα εχει να παρω ενα κινιτο απο το σκρουτζπαρα απο ενα καταστιμα ασποθμαι πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 παιδια τι διαφορα εχει να παρω ενα κινιτο απο το σκρουτζπαρα απο ενα καταστιμα ασποθμαι πλαισιο καμία, αλλά θα πληρώσεις περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Δε μου εχει ερθει εμενα ακομα η αναβαθμιση για JB στο σ2. Τι θα γινει; Να την περασω μονος; Ουτε απο κιες ουτε απο οτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Δε μου εχει ερθει εμενα ακομα η αναβαθμιση για JB στο σ2. Τι θα γινει; Να την περασω μονος; Ουτε απο κιες ουτε απο οτα εννοείται ρε φίλος, τι περιμένεις από δαύτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ειναι καλυτερα με JB; Δε κολλαει τιποτα κλπ; Απο που να τη κατεβασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιδια μου κανει update το s2.. ηρθε η JB!!! Cosmote εχω.. (στην Vodafone την ειχαν δωσει 1η Απριλιου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johns2000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Φιλε μου σου ειναι ευκολο να μου πεις δυο λογακια για το πως θα βρω την αναβαθμιση;;; Γιατι και εγω Cosmote εχω και ανυπομονω να ερθει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Φιλε μου σου ειναι ευκολο να μου πεις δυο λογακια για το πως θα βρω την αναβαθμιση;;; Γιατι και εγω Cosmote εχω και ανυπομονω να ερθει!!! Δεν εκανα κατι περιεργο για να παρω το update.. Απλα πηγαινε, ρυθμισεις > Πληροφοριες Συσκευης > Ενημερωση Λογισμικου > Ενημέρωση Και δες αν σου εχει ερθει το Update.. Αλλιως συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη σου και ανοιξε το προγραμμα Samsung Kies.. αν δεν το εχεις κατεβασε το εδω http://www.samsung.c...ftware/KIES/JSP Λογικα οταν θα συνδεσεις το κινητο και ανοιξεις το Kies θα σου πει να κανει Update.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Στο nexus s πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το swype keyboard της google? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x4lifefortech Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω το sii επειδή το 3gs πάλιωσε.Αξίζει στα 270 ευρώ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις