Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.χανετε το σημα απο το S2 μου και δεν μπορω ουτε να παρω ουτε να με παρουν τηλεφωνο και δυστυχως οταν με περνουν και δεν εχει σημα δεν μου ερχετε καν μηνυμα οτι ειχα χαμενη κληση.μηπως ξερετε τι μποει να

φταιει και αμα μπορω να το φτιαξω εγω?

Ναι,τι ρομ φοράς;κατέβασε το get rilαν είσαι ρουτ θα σε αλλάξει το μόντεμ που έχεις σε αυτό που πρέπει,πχ εγώ έχω το lq6

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την γνησια εχω δεν το αλαξα καμια φορα.το κατεβασα το get ril θα το παρατηρω αυτες της μερες να δω αν εσιαξε.ευχαριστω  για την βοηθεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια τι διαφορα εχει να παρω ενα κινιτο απο το σκρουτζπαρα απο ενα καταστιμα ασποθμαι πλαισιο

καμία, αλλά θα πληρώσεις περισσότερα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Δε μου εχει ερθει εμενα ακομα η αναβαθμιση για JB στο σ2. Τι θα γινει; Να την περασω μονος; Ουτε απο κιες ουτε απο οτα

Δημοσ.

Καλησπερα. Δε μου εχει ερθει εμενα ακομα η αναβαθμιση για JB στο σ2. Τι θα γινει; Να την περασω μονος; Ουτε απο κιες ουτε απο οτα

εννοείται ρε φίλος, τι περιμένεις από δαύτους

Δημοσ.

Φιλε μου σου ειναι ευκολο να μου πεις δυο λογακια για το πως θα βρω την αναβαθμιση;;;

Γιατι και εγω Cosmote εχω και ανυπομονω να ερθει!!!

Δημοσ.

Φιλε μου σου ειναι ευκολο να μου πεις δυο λογακια για το πως θα βρω την αναβαθμιση;;;

Γιατι και εγω Cosmote εχω και ανυπομονω να ερθει!!!

Δεν εκανα κατι περιεργο για να παρω το update..

Απλα πηγαινε, ρυθμισεις > Πληροφοριες Συσκευης > Ενημερωση Λογισμικου > Ενημέρωση

Και δες αν σου εχει ερθει το Update..

Αλλιως συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη σου και ανοιξε το προγραμμα Samsung Kies.. αν δεν το εχεις κατεβασε το εδω http://www.samsung.c...ftware/KIES/JSP

Λογικα οταν θα συνδεσεις το κινητο και ανοιξεις το Kies θα σου πει να κανει Update..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...