giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Γύρισα 100 μαγαζιά. Κωτσόβολο, Public, Vodafone, Γερμανό, Wind. Πουθενά ετοιμοπαράδοτη. Στη Vodafone μου λέει η κοπελιά "θέλω απόδειξη αγοράς και να μου πεις αν το πήρες σίγουρα από εδώ διότι δε μπορώ να δω από τα υπόλοιπα καταστήματα από που το πήρες. Θα στο στείλω στο Service και αν κρίνουν ότι όντως θέλει αλλαγή, τότε θα γίνει." Καλά 40. Της αγόρασα από το play247.gr μία. Σύνολο μαζί με μεταφορικά 20€.
bulldog84m Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Κανενα τσακαλι να με βοηθησει υπαρχει; Το βαζω και εδω οποιος ξερει ας μου πει την γνωμη του γιατι εχω σκασει... http://www.insomnia.gr/topic/471343-sms-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1/
petrakis34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Με το GS2 μου ολα πηγαιναν μια χαρα απο τον Νοεμβριο του 11 που το ειχα παρει, ωσπου εσβησε πριν μια εβδομαδα και δεν ανοιξε ξανα.Η μπαταρια εινα μια χαρα την τεσταρα πριν παω το κινητο στο service οποτε μπαταρια δεν ειναι. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει κατι τετοιο σε καποιον αλλο γιατι μου φανηκε πολυ περιεργο. Απο λειτουργικο ειχα βαλει Omega18 που ηταν απιστευτο και εξαιρετικα γρηγορο με multitasking και γενικα απο τα τελευταια που ειχα δοκιμασει ηταν αυτο με τα λιγοτερα προβληματα, και το πιο εντυπωσιακο.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δεν κανει απολυτως τιποτα οταν το βαζεις για φορτιση? Εχεις καποιο usb jig να δοκιμασεις?
petrakis34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναι δεν εκανε απολυτως τιποτα..Βεβαια μολις εκανα το post με πηραν τηλεφωνο οτι το κινητο ειναι ετοιμο..Μου ειπαν αλλαγη ηλεκτρονικου εξαρτηματος, και παρολο που ειναι rootarismeno δεν πληρωσα τιποτα και οτι ειναι μεσα στην εγγυηση που ειναι 2 χρονια.οποτε φανταζομαι οτι ηταν καποια πλακετιτσα που μπορουσαν να αλλαξουν στην τροφοδοσια της πλακετας με ρευμα..δεν εχω ιδεα.παντως το κινητο δουλευει κανονικα και ολα καλα!
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καηκε η πλακετα. Αυτο ειναι καλο (μεσα στην ατυχια δηλαδη) γιατι δεν βρισκουν καμια τροποποιηση στη συσκευη οποτε εισαι εντος εγγυησης Το προβλημα πιθανολογω πως εχει να κανει με το emmc brick bug, αν δε βαριεσαι googlαρε το, χονδρικα ομως ειναι ενα προβλημα που εχουν καποιες συσκευες σε ενα τσιπακι τους και μπορει πολυ απλα κα τυχαια να πεθανουν,
petrakis34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Θα το ψαξω σε ευχαριστω!το θεμα ειναι οτι οταν ανοιξα το κινητο ειχα κανονικα το rom του omega με το σηματακι το caution του root και ολα τα αρχεια προγραμματα κλπ ανεπαφα..ειδαν δηλαδη οτι το κινητο ηταν rooted κι ομως δεν ειπαν τιποτα..περιεργο και απορησα κιολας!δηλαδη εγω περιμενα αν καταφερουν να το ανοιξουν και δουν το λογισμικο να μου πουν οτι ειναι εκτος εγγυησης και πρεπει να πληρωσω..αλλα ολα καλα.. Το ειχα δει παλιοτερα για προβληματικες πλακετες και ελεγαν οτι αλλαζαν το κινητο ολο..θα το ψαξω λιγο καλυτερα!thanx for the info!
helldiver Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Το ιδιο επαθε φιλη με το Ace και ειχε θηκη mesh που θεωρητικα δεν ανεβαζει θερμοκρασια. Εκεινη αλλαξε μπαταρια και ολα οκ. Πηγαινε με τη συσκευη, δειξε το προβλημα και αν κατσει εκατσε, γιατι δεν ξερω τι ισχυει με τις εγγυησεις για τις μπαταριες. Φυσικα ενημερωσε μας for future reference Στις περισσοτερες περιπτωσεις αν οχι σε ολες στα κινητα τα περιφεριακα τους και η μπαταρια εχουν εγγυηση 6μηνες!
ektor7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καηκε η πλακετα. Αυτο ειναι καλο (μεσα στην ατυχια δηλαδη) γιατι δεν βρισκουν καμια τροποποιηση στη συσκευη οποτε εισαι εντος εγγυησης Το προβλημα πιθανολογω πως εχει να κανει με το emmc brick bug, αν δε βαριεσαι googlαρε το, χονδρικα ομως ειναι ενα προβλημα που εχουν καποιες συσκευες σε ενα τσιπακι τους και μπορει πολυ απλα κα τυχαια να πεθανουν, Να αναφέρω ότι πριν 2μερες επαθε και το δικό μου ακριβώς το ιδιο.Σήμερα πήγε στο σέρβις(εντός εγγύησης) και θα περιμένω να δω τι γίνεται! Αυτό που πρέπει να αναφέρω,ότι το κινητό δε rootαριστικε ποτέ και το έχω ενάμιση χρόνο! Αυτά,πληροφοριακά!
giorgiopaoki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω το lg optimus l5 και δν μπορω να χρησιμοποιησω το instagram. Παρολο που εχω βαλει 70+ φωτογραφιες. προχθες αρχισε να μου κλεινει το κινητο οταν πατουσε το οκ για να γινει η επεξεργασια της φωτογραφιας κ να την ποσταρω στο instagram. Εχω κανει επανεκκινηση τ κινητο κ εχω ξαναεγκαταστηστει την εφαρμογη αλλα τπτ. Καποια ιδεα/λυση?!
nikos1608 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ρε παιδιά γράφω ερωτήσεις εδώ για το android και όταν πατάω ανανέωση δεν υπάρχουν υπάρχει κάποιο θέμα με τη σελίδα ??
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Σου εστειλα ΠΜ, μετεφερα το ποστ σε νεο θεμα γιατι εδω ειναι περισσοτερο για το Galaxy S2
karhariasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παιδιά SOS έχω ένα S2 μανίσιο εντελώς, ούτε root δεν έχω κάνει και σήμερα πήγα να του κάνω αναβάθμιση το λειτουργικό. Μου έβγαλε μήνυμα από μόνο του ότι υπάρχει καινούργια έκδοση, θέλετε να την εγκαταστήσετε? Πάτησα ναι, περίμενα στην boot οθόνη να γεμίσει η μπάρα, όλα ΟΚ και μόλις έκανε reboot για να ξεκινήσει πάγωσε. Μένει στην αρχική οθόνη που δείχνει το logo της Samsung με το S2 GT-I9100. Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά τίποτα. Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή? Κλώτσησε η εγκατάσταση και θα μείνει έτσι? Μπορώ να κατεβάσω την έκδοση αυτή από κάπου και να την περάσω με Odin? Δε θέλω να περάσω στην συσκευή αυτή τίποτα coocking, πρέπει να είναι όλα μανίσια.
karhariasgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 τελικα κατεβασα την τελευταια official, την περασα με το odin και ολα οκ
giorgos 71 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 γεια σας παιδια.χανετε το σημα απο το S2 μου και δεν μπορω ουτε να παρω ουτε να με παρουν τηλεφωνο και δυστυχως οταν με περνουν και δεν εχει σημα δεν μου ερχετε καν μηνυμα οτι ειχα χαμενη κληση.μηπως ξερετε τι μποει να φταιει και αμα μπορω να το φτιαξω εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις