koulouri Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 παιδια παραγγειλα απο το ebay ( item location UK ) μπαταρια για το sgs2 την ιδια με την αυθεντικη σε volt, mAh κλπ αλλα αντ'αυτου μου εστειλε αυτην που σας δειχνω στις φωτος.. λεει 6V ενω η κανονικη ειναι λιγοτερα και 2500mAh ενω η κανονικη ειναι ~1650mAh να την βαλω χωρις φοβο και παθος; δε θα παθει τιποτα το κινητο ετσι;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 παιδια παραγγειλα απο το ebay ( item location UK ) μπαταρια για το sgs2 την ιδια με την αυθεντικη σε volt, mAh κλπ αλλα αντ'αυτου μου εστειλε αυτην που σας δειχνω στις φωτος.. λεει 6V ενω η κανονικη ειναι λιγοτερα και 2500mAh ενω η κανονικη ειναι ~1650mAh να την βαλω χωρις φοβο και παθος; δε θα παθει τιποτα το κινητο ετσι; ποσα βολτ ειναι η κανονικη?
koulouri Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 3.7 volt.. Άλλα πώς γίνεται να είναι compatible με τόση διάφορα στα νούμερα;; Έχω κάτι φίλους ηλεκτρολόγους μηχανικούς άλλα δεν ξέραν να μου πουν
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 να μην την βαλεις, αν την βαλεις μπορει να καψεις το κινητο σου
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε την σε κανέναν που δεν γούσταρέις, Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
koulouri Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα, ωραίος ^^ Βρήκα την λύση..είναι απάτη, σήκωσα το αυτοκόλλητο με ένα κοπίδι και από κάτω γράφει 1300 mAh.. Χαχα, ωραίος ^^ Βρήκα την λύση..είναι απάτη, σήκωσα το αυτοκόλλητο με ένα κοπίδι και από κάτω γράφει 1300 mAh..
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σημασία δεν εχουν το mA αλλά τα βολτ, ΠΡΟΣΕΧΕ λοιπόν.
Dimitris19 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Έχω κάνει άπειρα reset από recovery και δεν έχω πάθει κάτι προς το παρών. Πάλι καλά. Τώρα είμαι σε 4.2.1 cm 10.1 Καλά και γω, αλλά προληπτικά πάντα αν έχεις το τρελοτσιπ να κάνεις επαναφορά απο τις ρυθμίσεις του κινητού
vrwmiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Όντως είναι κορυφή η 4.2.1 του mcm όμως ε!!!
kostas/88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Αποφάσισα μετά από αρκετό καιρό σε wanam, να πάω σε resurrection, για να δοκιμάσω και την jb, εε!! μετά από λίγο καιρό και αφού μου έκανε μερικά bugs, reboot klp klp, αποφάσισα να βάλω την resurrection την ics και εδώ θέλω την βοήθεια σας τι kernel χρησιμοποιείτε για να πετύχετε την μεγαλύτερη αυτονομία και με ποίες ρυθμίσεις?? (ρεύματα, συχνότητες, κλπ κλπ)
kostas/88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 φίλε μου την δοκίμασα και τα κωλύματα που μου κάνει είναι σημαντικά για μένα, δεν είναι απόλυτα σταθερή και είμαι σε φάση που δεν με παίρνει να τεστάρω.
giorgos147 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μου έφερε σήμερα η αδερφή μου το κινητό της επειδή λέει έκλεινε κάθε 2 λεπτά αν το χρησιμοποιούσε εκτός και αν το είχε στη πρίζα. Περνάω άλλη Rom, ξανά τα ίδια. Ανοίγω να τσεκάρω μπαταρία και ειναι ελαφρώς φουσκωμένη, ενώ, μάλιστα, αν βάλω έναν χάρακα πάνω το διαπιστώνω και από εκεί αφού δεν εφάπτεται πάνω της σε όλη την επιφάνεια της. Μάλλον το κινητό είναι ακόμα σε εγγύηση. Τι να κάνω; Να πάω από Vodafone μόνο με τη μπαταρία και το κινητό απλά για να δουν το Barcode; Θα χρειαστεί να το δώσω; Επειδή έχει custom Rom. Παίζει δηλαδή να μου την αλλάξουν ή να σκάσω ένα 20ρι για καινούρια. Λογικά για αυτό κλείνει το κινητό. Αυτό που μου ανέφερε πάντως η ίδια, είναι ότι κατά τη χρήση του, ύστερα από 2 λεπτά και εφόσον είναι εκτός πρίζας, δείχνει ότι αποσυνδέεται από το δίκτυο και κολλάει/κλείνει. Θέλω να πιστεύω ότι επειδή το έχει σε αυτές τις θήκες σιλικόνης και επειδή το κινητό έχει και αυτό το θέμα που ζεσταίνεται πολύ, η μπαταρία δεν άντεξε.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το ιδιο επαθε φιλη με το Ace και ειχε θηκη mesh που θεωρητικα δεν ανεβαζει θερμοκρασια. Εκεινη αλλαξε μπαταρια και ολα οκ. Πηγαινε με τη συσκευη, δειξε το προβλημα και αν κατσει εκατσε, γιατι δεν ξερω τι ισχυει με τις εγγυησεις για τις μπαταριες. Φυσικα ενημερωσε μας for future reference
vrwmiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Όντως μακριά από τις σιλικονάτες, όταν το φορτίζεις τουλάχιστον να το βγάζεις. πήρα αλουμινένιο μπαμπερ και ησύχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις