Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά έβαλα την cMIUI 2.9.7 :P

Μου άρεσε έτσι όπως έψαχνα και είπα να την δοκιμάσω μιας και είχα να βάλω Miui καιρό.

Δουλεύει άψογα εκτός απο την εφαρμογή του fb που δεν φορτώνει τίποτα εκτός απο τα μηνύματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθες είπα να δοκιμάσω καινούρια rom, με αφορμή κάτι μικρο-προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο άκυρο με την παλιά Rootbox ICS Rom (η οποία ήταν άψογη μέχρι τώρα).

Είπα να δοκιμάσω JB Rom, μιας και είδα πολλά updates από τις αρχικές εκδόσεις τους. Έβαλα λοιπόν την Revolt 2.5 με Siyah 4.1.5. Είναι πολύ νωρίς για να την κρίνω, αλλά σιγουρα φαίνεται καλύτερη από τις αρχικές εκδόσεις των JB Roms.

Θα γράψω περισσότερα τις επόμενες μέρες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα το touchwiz από το s3 με την jb έκδοση όχι την ics, φέρ' μπορώ να καταλάβω γιατί οπότε κάνω restart το τηλέφωνο δεν εμφανίζει τις εφαρμογές στο ντοκ καθώς και στον φάκελο στην επιφάνεια εργασίας.πρέπει να τα ξαναβάλω από την αρχή.τις έχω κάνει μετακίνηση στην κάρτα.με το κανονικό UI δεν υπάρχει πρόβλημα.τι διάολο παίζει; δοκίμασα και το tsf shell είναι απίστευτο, γρήγορο σμουδ και πλήρως παραμετροποιησιμο.αξίζει με χίλια

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από vrwmiaris

ΟΚ, μετά από μια εβδομάδα χρήσης της Revolt 2.5 JB, έχω να πω τα εξής:

1. Παρόλο που, όπως είναι φυσιολογικό, οι JB Roms έχουν εξελιχθεί και δεν έχουν τα bugs των πρώιμων εκδόσεων, παραμένουν ασταθείς και για κάποιον που δε θέλει να βλέπει κολλήματα και περιέργειες στο κινητό του, καλύτερα να μην ασχοληθεί. Κάτι reboots ή freezes δε θα τα αποφύγεις που και που.

2. Το scrolling και το smoothness δεν είναι αυτό που - μάλλον - θα δούμε στις official εκδόσεις, αλλά αυτό θα το περίμενε κανείς και το αναφέρουν και οι περισσότεροι devs στα release notes.

3. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι στα ίδια επίπεδα με το ICS, κάτι που είναι επίσης λογικό, αφού εξαρτάται κυρίως από το kernel τα οποία ακόμα δεν έχουν JB sources. Με UV/UC και την 2k mah μπαταρία, έχεις πολύ καλά αποτελέσματα (siyah 4.1.5) και δεν παρατήρησα drains, wakelocks κτλ.

4. Οι "νέες" λειτουργίες που φέρνει το JB, δεν είναι τόσο συνταρακτικές ώστε να θες οπωσδήποτε να κάνεις update. Καλό το google now, χωρίς να υποστηρίζει ελληνικά, πιάνει όμως τα πάντα στα αγγλικά και είναι.... ψαρωτικό :)

Αυτά σε γενικές γραμμές. Λίγα πράγματα από εμένα, ελπίζω να κάλυψα καμιά απορία από κάποιον που ήθελε να δοκιμάσει JB rom, αλλά..... βαριόταν! Τον καταλαβαίνω πάντως... :)

Δε ξέρω αν φταίει το γεγονός του - λογικού - παραγκωνισμού του S2 λόγω του S3 ή η έλλειψη ενδιαφέροντος της Samsung για τις συσκευές της. Ή ακόμα και ο υπερβολικός χρόνος που έχω αφιερώσει στο να φλασάρω και να δοκιμάζω roms τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Έχω φτάσει σε σημείο πάντως που με το ζόρι τσεκάρω για κανένα update ή ψάχνω για καμιά είδηση. Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω πως καλύτερη rom από την HyperDroid 6.1.17 (ναι, Gingerbread ;) ) δεν έχει βγεί ακόμα και σήμερα...

Αυτά...

Τρομερό το jb, επιτέλους το λειτουργικό συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Είμαι εντυπωσιασμένος τόσο από τα νέα notifications όσο και από το google now. Αν βρω και τη συσκευή που μου αρέσει, ίσως να μη χρειαστεί να βάλω βαθιά το χέρι για το iPhone 5, αν και ξέρω πως θα ζηλεύω λιγάκι κάθε φορά που θα το βλέπω.

Τρομερό το jb' date=' επιτέλους το λειτουργικό συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Είμαι εντυπωσιασμένος τόσο από τα νέα notifications όσο και από το google now. Αν βρω και τη συσκευή που μου αρέσει, ίσως να μη χρειαστεί να βάλω βαθιά το χέρι για το iPhone 5, αν και ξέρω πως θα ζηλεύω λιγάκι κάθε φορά που θα το βλέπω.[/quote']

Σε ποια ρομ;

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi

Δεν βάζω φασόλι γιατί βασίζονται στο source της ics' date=' δέκα μέρες έμειναν ακόμη

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi[/quote']

Δοκίμασα και την jelly bam και άλλαξα γνώμη

Swyped from my SII using Insomnia App, κλέβοντας wifi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...