kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εξακολουθώ να παραμένω στην 4.0.4 γιατί, όπως λέει και ο oldnew, υπάρχουν μικροπροβλήματα στην jb. Το ίδιο προτείνω και στους φίλους που μας διαβάζουν. Βέβαια, παρατηρώ ότι σιγά σιγά μειώνεται ο ρυθμός ανάπτυξης νέων ρομ και είναι λογικό, η συσκευή αρχίζει να παλιώνει και να χάνει το ενδιαφέρον της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1891222 Την έχω περάσει από χθες και έχω άλλο τηλέφωνο,οποίος δεν την δοκιμάσει αυτός θα χάσει,pure butter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβάζω πολύ bug και restart αβέρτα φίλος Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Κανείς μεγάλο λάθος.. Μαλλον διαβαζεις για άλλη rom... Επαναλαμβάνω ότι αυτή είναι η πραγματική αίσθηση butter.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τεσπα όταν o old γράψει ότι κάνει η jb τότε θα την βάλω.με την wanam είναι μια χαρά Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τεσπα όταν o old γράψει ότι κάνει η jb τότε θα την βάλω.με την wanam είναι μια χαρά Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App Μιας και με ανέφερες να ενημερώσω ότι μάλλον θα πάψω να γράφω σε αυτο το φόρουμ (ειδικά στο θέμα κινητή τηλεφωνία). Απο τι στιγμή που επανήλημενα σβήνονται ποστ μου απο τους moderator (για τα οποία διαφωνώ ότι υπάρχει λόγος να σβηστούν), σημαίνει ότι δε σέβονται τον κόπο μου να γράφω κάποια πράγματά. Ιδιαίτερα όταν αυτο γίνεται με εξαιρετικά ύποπτο (κατά την κρίσή μου) τρόπο όπως πχ να αναφέρει ποστ μου χρήστης με 1 ποστ όλο και όλο.. Το αν οι moderator με τέτοιες συμπεριφορες βοηθάνε να γίνει το φόρουμ καλύτερό ή χειρότερό και τελικά κάνουν σωστά τη δουλειά τους το αφήνω στην κρίσή όλων. Ευτυχώς υπάρχουν και αλλά φόρουμ που οι moderator σέβονται περισσότερο τα μέλη τους. @Giannakisk13: η rom που αναφέρεις είναι και αυτή unstable. Το γραφεί ρητά. Δεν αποκλείεται να έχει καλύτερό smoothness (δεν την εχω βάλει για να ξέρω). Και εγώ που έβαλα την jb, αν δε διορθώθει σύντομα, και δεν πάψει να είναι πειραματική θα ξαναβάλω ics. Καλή συνέχεια σε όλους.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μην τρελενεσαι φίλος και δικά μου σβήνουν δε θα κάτσω να σκάσω.τεσπα,όπου γράφεις στείλε με πμ,αν θες έτσι,να σε ζαλίζω και να τα λέμε :-P :-P :-P Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά, παίζει ρολο το voltage του kernel για τις επίδοσης του κινητού σε παιχνίδια προγράμματα ταχύτητα και τέτοια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση για την 4.0.4. Νομίζω πως είναι λίγο πιο γρήγορο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμα δεν το ρουταρες;;;;; απαράδεκτος..... Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει βρει κανείς λύση για να κάνουμε mount την κάρτα sd στις μη original roms (όπως πχ την cyanogenmod 10 που φοράω εγώ) ; το ics SD Binder δεν μου κάνει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrDeath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 2η μέρα με RR v3.8 με kernel Siyah και έχω άλλο κινητό Διορθώθηκαν 2 μεγάλα προβλήματα που είχα με stock 4.0.3. 1) Έχω sim με 2 αριθμούς και τελευταία ενώ έδειχνε ότι είχα σήμα δεν δούλευε κανένας. (Από την αρχή κολλούσε αλλά τελευταία ήταν έντονο) 2) Σε άσχετη φάση ξεκινούσε τα wake screen και μπορούσε να το κάνει και κάθε 10 sec. Δεν ξέρω αν όντως έφταιγε η ROM αλλά με τα ίδια apps περασμένα τώρα όλα είναι οκ. Γενικότερα έχει ένα feeling πιο γρήγορο αλλά παίζει και να είναι ιδέα μου λόγω του καινούριου! Και φυσικά ούτε ένα σκάλωμα στην κύλιση των μενού κλπ... Τώρα αν αυτό είναι το butter ή σκέτη μαργαρίνη λίγο με νοιάζει Λίγο με την μπαταρία ένα θεματάκι ότι τελειώνει κάπως γρήγορα αλλά του έχω βγάλει τα μάτια 2 μέρες τώρα plus διάβασα πως θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης για να έρθει στα ίσια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Επειδή έχω να ασχοληθώ απο τον Αύγουστο με το κινητό λόγω εξετάσεων και είμαι με την omega εδώ και μήνες, έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ρομ που είναι must αυτή την στιγμή? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Wanamlite η την pulse rom, την έχει φτιάξει έλληνας Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Θα τις δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις