Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μια εφαρμογή που ανακαλυψα εντελώς τυχαία. Εφαρμογή γνωριμιών badoo. Την ειχα στο iPhone, αλλα δεν υπάρχει πουθενά στο market στο android. Και όμως η εφαρμογή υπάρχει και είναι free:

http://www.multiupload.com/UD6CGNLB77

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απογοητευτηκα με το sg2.600 ευρω κινητο και να ανεβαζει θερμοκρασιες βγαζωντας μηνυματα στην οθονη.ο επεξεργαστης βαρουσε πανω απο 50 βαθμους.απαραδεκτο

απογοητευτηκα με το sg2.600 ευρω κινητο και να ανεβαζει θερμοκρασιες βγαζωντας μηνυματα στην οθονη.ο επεξεργαστης βαρουσε πανω απο 50 βαθμους.απαραδεκτο

Αν βγάζει τέτοιες θερμοκρασίες και δεν μπορείς να επιλύσεις το πρόβλημα με το δίκιο σου είσαι δυσαρεστημένος ...

android.png

Αν βγάζει τέτοιες θερμοκρασίες και δεν μπορείς να επιλύσεις το πρόβλημα με το δίκιο σου είσαι δυσαρεστημένος ...

android.png

δεν το εχω εγω.ενας φιλος μου το χει και το σκαλιζα λιγο κα ιμου βγαλε μηνυμα στην οθονη οτι ζεσταθηκε

Σημερα εχοντας το κινητο σε idle κατασταση για 3-4 ωρες ανοιγω απο περιεργεια το battery usage και τι να δω. Το Android OS ειχε καταναλωσει το 32%. Να σημειωσω οτι ηταν πληρως φορτισμενο και ειχε πεσει στο 95%. Ακουω οτι στην 2.3.4 το φτιαξανε αυτο το προβλημα....Ιδωμεν! <_<

Ρε παίδες πότε πρόλαβε να πέσει η τιμή του SGS2 στα 470 ευρά?

και συγκεκριμένα στα καταστήματα πλαίσιο και multirama

Αν δεν κάνω λάθος πριν μια βδομάδα ήταν 100 ευρώ πιο πάνω

Σημερα εχοντας το κινητο σε idle κατασταση για 3-4 ωρες ανοιγω απο περιεργεια το battery usage και τι να δω. Το Android OS ειχε καταναλωσει το 32%. Να σημειωσω οτι ηταν πληρως φορτισμενο και ειχε πεσει στο 95%. Ακουω οτι στην 2.3.4 το φτιαξανε αυτο το προβλημα....Ιδωμεν! <_<

Λογικό το βλέπω. Έχασες 5% της μπαταρίας σε 4 ώρες, οπου φαντάζομαι δουλεύει κινητό wifi κλπ. Και σου γραψει ότι από αυτό το 5%, το 32% κατανάλωσε το λειτουργικό. Δεν το βλέπω για κάτι το τέλειο, αλλα ούτε και τόσο κακο.

android.png

Ρε παίδες πότε πρόλαβε να πέσει η τιμή του SGS2 στα 470 ευρά?

και συγκεκριμένα στα καταστήματα πλαίσιο και multirama

Αν δεν κάνω λάθος πριν μια βδομάδα ήταν 100 ευρώ πιο πάνω

Αναμενόμενο. Και πολύ κρατήθηκε τόσο ψηλά η τιμή.

Αναμενόμενο. Και πολύ κρατήθηκε τόσο ψηλά η τιμή.

Εχω χασει ηδη 130ε δηλαδή ε.. Α ρε αθάνατο iphone που δεν πέφτει η αξία σου ποτε. :)

android.png

Εχω χασει ηδη 130ε δηλαδή ε.. Α ρε αθάνατο iphone που δεν πέφτει η αξία σου ποτε. :)

android.png

Το μόνο που δεν χάνει την αξία του το iphone είναι (αν και με το 4άρι η τιμή του έχει πέσει πιο πολύ στις αγγελίες από τα προηγούμενα). Απλά όταν αγοράζεις κάποιο από τα υπόλοιπα high end κινητά ξέρεις ότι 1-2 μήνες μετά θα έχει πέσει η τιμή τους. Είναι πλέον κανόνας και το περίμενα. Το είχα πει στον κολλητό μου το πήρε καινούριο στα 530

• Moderators

Μπα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα απ'οσο ξερω, αλλα παιζει συντομα. Μην κολλας εκει ομως αν ειναι να το παρεις (και ο καθενας), μια χαρα παιζουν τα περισσοτερα παιχνιδια (και θα παιζουν ακομα καλυτερα). ;)

Γεια σας! Εδώ και 2 εβδομάδες το πολύ είμαι κάτοχος του sgsII και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Την πρώτη εβδομάδα είχε τύχη κάτι που με παραξένευσε είχε κλείσει το κινητό χωρίς λόγο και δεν άνοιγε για κανένα λόγο μέχρι που έβγαλα την μπαταρία κ την ξανά έβαλα… Και τώρα την δεύτερη εβδομάδα πριν από λίγο ξανά έκλεισε χωρίς λόγο και πατούσα να ανοίξει πάλι αλλά τίποτα… κ λέω θα βγάλω την μπαταρία πάλι και θα την ξανά βάλω αλλά καθυστερώ κάτι δευτερόλεπτα γιατί κάτι έγραφα στον υπολογιστή και ξανά δοκιμάζω να το ανοίξω και άνοιξε! Τι στο καλό συμβαίνει; Λέτε να έχω Κανά πρόβλημα; Αυτό μ έχει τύχη αυτές τις 2 φορές και γενικότερα το κινητό είναι μια χαρά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...