oldnew Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά για τα reboot και τα κοληματακια έφταιγε το undervolting. Προφανώς θέλει διαφορετικές τιμες απο αυτές που χρησιμοποιουσα σε ics. Απο όταν ξανα έβαλα τις original κανένα απολύτως πρόβλημα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εβαλα και εγω την resurrection remix 3.0.6 . 2 προβληματα εχω: α) τα βιντεο (avi και mkv) δεν παιζουν καλα(ουτε με τον ενσωματωμενο player ουτε με τον mxlayer), αλλα χανουν συνεχεια καρε. Με την 2.6.1 δεν ειχα τετοιο προβλημα. β) απο οτι διαβασα το wifi tethering δεν λειτουργει με wpa ασφαλεια, παρα μονο ξεκλειδωτο. Το ειχα διαβασει στα known issues, αλλα επειδη σπανια το χρησιμοποιω τωρα πια που δεν ειναι καλοκαιρι, δεν με πολυενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν θες να μικρύνεις τα παντα στην οθόνη, σαν να ειχες μεγαλύτερη αναλυση. Πχ κοιτα τη φωτο που ειχα βαλει παραπάνω. Θα δεις 7 εικονίδια ανα γραμμή και 8 γραμμές.. Επίσης taskbar κλπ πολυ ποιο μικρή κλπ. Η φωτο ειναι με dpi 160 όταν στο δικο σου έχεις 240.Έχω την cm-10,μπορείς να μου εξηγήσεις πως αλλάζουμε dpi? Ευχαριστώ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 @gianakis: Πρέπει να είσαι root. Με root explorer πας system/build.prop , φρόντισε να έχεις πατήσει το mount r/w , πατας open with και επιλεγείς text editor , βρίσκεις τη γραμμή ro.sf.lcd_density=240 και το κανεις οσο θες πχ 160. Πατας save and exit , και κανεις restart. Αν όλα πήγαν καλα έχει γίνει. Διαφορετικά θα κολησει το κινητό στο boot και δε θα μπαίνει παρα μονο με cwm. Οπότε φρόντισε καλου κακου να κρατήσεις πρώτα ένα cwm recovery ώστε να μη χάσεις τις εφαρμογές σου ΑΝ έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Old το widget για τον καιρό από το s3 το έχεις;η αυτό που έχει ενσωματωμένο.έβαλα την wanam την νέα και δεν έχει κάποιο Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αν λοιπόν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το S2, δηλαδή root & μια καλή σίγουρη rom, αφαιρόντας από μέσα ότι μπούρδα δεν θες, τότε απλά έχεις ένα ασύλληπτο τηλέφωνο χωρίς ΙΧΝΟΣ lag. Και lag έχει και σχετικά κατώτερη touch screen αλλά και multitouch. Έχει βελτιωθεί σαφώς, αλλά αντιλαμβάνεσαι αμέσως τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει για το smoothness (σκρολάρισμα, το "βήμα" της κίνησης κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Old το widget για τον καιρό από το s3 το έχεις;η αυτό που έχει ενσωματωμένο.έβαλα την wanam την νέα και δεν έχει κάποιο Swyped from my SII using Insomnia App Όχι, δεν τα χρησιμοποιω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλήμερα, Η συσκευή μου τρέχει την cm-10 με siyah 4.1.5,τελευταία έχω SOD(sleep of death),η συσκευή όταν είναι εκτός wifi σβήνει μονή της και πρέπει να πατήσω δέκα δεύτερα το on/off για να λειτουργησει,υπάρχει κάποια λύση συο,σοβαρό,αυτό πρόβλημα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ακόμα με 4.0.4 είμαι, πρώτη φορά έμεινα με την ίδια ρομ τόσο καιρό. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα να δω την εξέλιξη του jb ... ή θα πάρω iPhone 5 και μετά φυλακή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ακόμα με 4.0.4 είμαι' date=' πρώτη φορά έμεινα με την ίδια ρομ τόσο καιρό. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα να δω την εξέλιξη του jb ... ή θα πάρω iPhone 5 και μετά φυλακή! [/quote'] Θα σε φέρνω τσιγάρα μη σκας ;-) ;-) ;-) Swyped from my SII using Insomnia App Όχι' date=' δεν τα χρησιμοποιω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote'] Φτου....άντε να τα βρω Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ακόμα με 4.0.4 είμαι' date=' πρώτη φορά έμεινα με την ίδια ρομ τόσο καιρό. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα να δω την εξέλιξη του jb ... ή θα πάρω iPhone 5 και μετά φυλακή! [/quote']Περιμενε αρκετά αν θες τη γνώμη μου.. Ουσιαστικά όπως δουλεύει αυτή τη στιγμή η jb στο sgs2, χρησιμοποιεί τους drivers της ics (επειδή η samsung δεν έχει βγάλει για jb). Ή για να το πω διαφορετικά το "project butter" δηλαδή το ποιο smooth scroling που ειναι και το μεγαλύτερο (αν όχι το μονο) πλεονέκτημα σε σχεση με ics απλα ΔΕΝ δουλεύει. Δε βλέπω απολύτως κανένα πλεονέκτημα σε σχεση με ics. Αντιθετως έχει κάποια μικρα μειονεκτήματα. Κακώς την έβαλα. Δεν κέρδισα τίποτα. Καλήμερα' date='Η συσκευή μου τρέχει την cm-10 με siyah 4.1.5,τελευταία έχω SOD(sleep of death),η συσκευή όταν είναι εκτός wifi σβήνει μονή της και πρέπει να πατήσω δέκα δεύτερα το on/off για να λειτουργησει,υπάρχει κάποια λύση συο,σοβαρό,αυτό πρόβλημα? Ευχαριστώ[/quote'] Πρέπει να ρωτήσεις στο xda στο αντίστοιχό τοπικ. Πιθανότατα με αλλαγή kernel θα φτιάξει. Επίσης αν έχεις κανει untervolting ή ξεκινας τη cpu κάτω απο 200 mhz βαλτα στο κανονικο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει τα βρήκα αυτά που ήθελα, το μάρκετ σε μαύρο φόντο περίπτερο να βάλω άλλο apk; Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Περιμενε αρκετά αν θες τη γνώμη μου.. Ουσιαστικά όπως δουλεύει αυτή τη στιγμή η jb στο sgs2, χρησιμοποιεί τους drivers της ics (επειδή η samsung δεν έχει βγάλει για jb). Ή για να το πω διαφορετικά το "project butter" δηλαδή το ποιο smooth scroling που ειναι και το μεγαλύτερο (αν όχι το μονο) πλεονέκτημα σε σχεση με ics απλα ΔΕΝ δουλεύει. Δε βλέπω απολύτως κανένα πλεονέκτημα σε σχεση με ics. Αντιθετως έχει κάποια μικρα μειονεκτήματα. Κακώς την έβαλα. Δεν κέρδισα τίποτα. Πρέπει να ρωτήσεις στο xda στο αντίστοιχό τοπικ. Πιθανότατα με αλλαγή kernel θα φτιάξει. Επίσης αν έχεις κανει untervolting ή ξεκινας τη cpu κάτω απο 200 mhz βαλτα στο κανονικο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Καλησπέρα, Ποιο modem χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα' date=' Ποιο modem χρησιμοποιείς?[/quote'] Αυτο που ειχε προεπιλεγμενο η rom, δεν αλλαξα κατι. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Είδατε το μοντ για το ripple lock από το s3; κάτι κάτι άλλο,Πήγα να βάλω το μάρκετ σε μαύρο φόντο και όταν μπουταρει δεν με δείχνει όλες τις εφαρμογές, ξανά ριμπουτ και στρώνει πλην του εικονιδίου του φοξ όπου με δείχνει το ανθρωπάκι, το πετάω από το ντοκ λαό βάζω από το μενού μετά.τι φταίει αδέρφια; Swyped from my SII using Insomnia App Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2012 από vrwmiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις