Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασα σήμερα την wanam , αλλά παρότι έβαλα τα μοντς δεν με ικανοποίησε ενώ δεν είχε και το Swype.ήταν και λίγο πιο αργή από την 4.0.4 που έχω παρά το οτι βασίζεται σε στοκ και γύρισα πίσω αν και ήθελα να αλλάξω την μπάρα σε μπλε ics.

Swyped from my SII using Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκίμασα σήμερα την wanam ' date=' αλλά παρότι έβαλα τα μοντς δεν με ικανοποίησε ενώ δεν είχε και το Swype.ήταν και λίγο πιο αργή από την 4.0.4 που έχω παρά το οτι βασίζεται σε στοκ και γύρισα πίσω αν και ήθελα να αλλάξω την μπάρα σε μπλε ics.

Swyped from my SII using Insomnia App[/quote']

Τη resurection 2.6.1 την έχεις δοκιμασει; 4.0.4 ειναι, και εχει ενσωματομενα 3 θέματα, ένα εκ των οποίων ειναι μπλε η taskbar. Ίσως σε βολέψει. Swype δεν εχει.

screenshot2012090123491.png

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι φίλε μου θα το κάνω.δε με λες άμα κάνω επαναφορά εφαρμογής από το tt θα τη διαβάσει η resurrection?για το Swype λέω και το ράδιο.βάλτε και λινκ δεν με τη βγάζει στο xda

Επεξ/σία από vrwmiaris

Όχι φίλε μου θα το κάνω.δε με λες άμα κάνω επαναφορά εφαρμογής από το tt θα τη διαβάσει η resurrection?για το Swype λέω και το ράδιο.βάλτε και λινκ δεν με τη βγάζει στο xda

Resurection: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854

Μεχρι 2.6.1 ειναι ics 4.0.4 απο εκεί και περα ειναι πειραματική jb. Πολοι προτιμούν την jb. Εγω δε θα τη βάλω ακόμα. Εχει κάποιες ελλείψεις που χρειάζομαι.

Στο download linkn εχει official site, θα βρεις την 2.6.1 εκεί.

Ραδιόφωνο έχεις με την εφαρμογή spirit. Για το swype, δοκιμασε το με το tt. Δεν ξέρω αν θα δουλεύει σωστά. Παντως υπάρχουν και αλλα πληκτρολόγια με swype. Δεν το χρησιμοποιω.

Θενξ φίλος.αλλά πληκτρολόγια με Swype τι εννοείς; δεν είναι πατέντα μόνο του;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite

Γραφε swype στο market και θα δεις ποσα θα βγάλει. Το παραπάνω στην payed version εχει και Ελληνικά.

Edit , Αμα βαλεις τη resurection, ότι ειχες σε external_sd θα παει σε emmc. Έτσι την ονομάζει. Οπότε θελε αλλαγή οποίες εφαρμογές βλέπανε external_sd να βλέπουν emmc. Αν έχεις βαλει sd στο κινητό.

Την πέρασα αλλά είδα ότι ήταν aokp και επειδή είχα τέτοια στο blade και δεν έβαλα άκρη με τα apps την έσβησα και πέρασα την

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1752034, βασίζετε σε στοκ αλλά είναι κορυφή

μπορεις να με βοηθεισεις πως θα βαλω ενα καλο λογισμικο που να μην κολαει??δεν ειχε προβλημα κατα την εγκατασταση και τα εσβησα ολα ολικη επαναφορα εκανα.η εκδοση 4.0.4 που εσει το s3 μπαινει στο δικο μου??

Μόλις εβαλα την jb 3.0.6 ressurection remix, μιας και σε αυτή τη version φαίνεται να διορθώθηκαν κάποιες λεπτομέρειές που με ενδιέφεραν. Πρώτο δείγμα θετικό. Σίγουρα ειναι ένα κλικ ποιο smooth απο ics. Ραδιόφωνο βλέπω δουλεύει με spirit, dpi εβαλα όπως παντα 160 χωρίς πρόβλημα με lockscreen (διορθώθηκε σε αυτή τη version). Ένα ένα έλυσα σχεδόν τα παντα. Έκανα και undervolting, αυτό που μενει να δω ειναι τι αυτονομια θα εχω.. :)

Προσωπικά πάντως έχω το S2 από τον Νοέμβριο του 2011 και δεδομένου ότι ήμουνα και σε iphone παλαιτότερα, μπορώ να εκφέρω σίγουρη άποψη. Άλλωστε το έχω 1 χρόνο και το έχω σκίσει....

Το Galaxy s2 είναι μακράν καλύτερο τηλέφωνο, απ'όλες τις απόψεις. Το αγόρασα 400 ευρώ +29 ευρώ την 2000 mah μπαταρία και μια 32GB κάρτα μνήμης (δύο πράγματα που δεν δέχεται το iphone....)

Τώρα είμαι με ICS 4.0.4 (custom rom, CF Kernel) και ομολογώ πως η μπαταρία με απλή χρήση κρατάει 1μιση μέρα (30+ ώρες) ενώ με navigation, games, internet και γενικά χρήση all the time, κρατάει 19-20 ώρες. Αυτά προφανώς και τα έχω κάνει print screen για αποδείξεις :P

Αν λοιπόν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το S2, δηλαδή root & μια καλή σίγουρη rom, αφαιρόντας από μέσα ότι μπούρδα δεν θες, τότε απλά έχεις ένα ασύλληπτο τηλέφωνο χωρίς ΙΧΝΟΣ lag. Αν βαριέσαι να ασχολείσαι, δεν είσαι και πολύ του πειράγματος και θες απλά ένα smartphone να το ανοίξεις και να παίξεις, τότε ίσως το iphone είναι για σένα... Overpriced πάντως, ομολογουμένως....

Τέλος, τεράστιο συν το ότι δεν γραντζουνιέται η οθόνη. Χωρίς θήκη αν δείτε το κινητό, νομίζετε ότι το αγόρασα χθες.

Old φίλε με βάζεις σε σκέψεις.αυτό με το dpi τι είναι;

Old φίλε με βάζεις σε σκέψεις για την rom

.αυτό με το dpi τι είναι;

Το dpi τι είναι όμως;

Όταν θες να μικρύνεις τα παντα στην οθόνη, σαν να ειχες μεγαλύτερη αναλυση. Πχ κοιτα τη φωτο που ειχα βαλει παραπάνω. Θα δεις 7 εικονίδια ανα γραμμή και 8 γραμμές.. Επίσης taskbar κλπ πολυ ποιο μικρή κλπ. Η φωτο ειναι με dpi 160 όταν στο δικο σου έχεις 240.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...