vrwmiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θέλω να περάσω την αγγλική 4.0.4 .δεν έχω σταθερό αυτή τη στιγμή, γίνεται από το κινητό; δηλαδή όπως με το blade, έβαζα το αρχείο ζιπ και το φλασαρα μέσω cwm.εδώ χρειάζεται αυτό; θέλει να περάσω κανένα tpt file πουθενά; Χωρίς να είμαι ρουτ εννοώ. έχω μπερδευτεί άσχημα να πούμε Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θέλω να περάσω την αγγλική 4.0.4 .δεν έχω σταθερό αυτή τη στιγμή' date=' γίνεται από το κινητό; δηλαδή όπως με το blade, έβαζα το αρχείο ζιπ και το φλασαρα μέσω cwm.εδώ χρειάζεται αυτό; θέλει να περάσω κανένα tpt file πουθενά; Χωρίς να είμαι ρουτ εννοώ. έχω μπερδευτεί άσχημα να πούμε Swyped from my SII using Insomnia App[/quote'] Αμα δεν είσαι root, ή δε γίνεται ή ειναι μπέρδεμα. Σε κάθε περίπτωσή μη το δοκιμαζεις χωρίς pc αν θες τη γνώμη μου.. Αυτό που περιγράφεις ότι έκανες στο blade, το έκανες αφού ειχες κανει root. Δηλαδή την 1η φορα χρησιμοποίησες pc. Το ιδιο θέλει και εδω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Χρησιμοποίησα το πισι γιατί δεν ήξερα, αλλά δεν χρειαζόταν στην συνέχεια, έβαζες το tpt για μια φορά Vol ~ + power button το διάβαζε και τέλος.μετά το αρχείο image και έμπαινε το cmw κτλπ.εδώ είναι πολύ διαφορετικά και μπερδεμένα, άλλος γράφει ότι δεν θέλει ρουτ το mobile Odin ενώ γράφει ότι πρέπει να είσαι στο μάρκετ, χωριά που διαβάζω ότι περνάς τη ρομ και μετά το ρουταρεις.υπάρχει κανένας οδηγός που να λέει τι αρχεία χρειάζομαι για αρχή και τον τρόπο; μη κατεβάσω τη ρομ τρέξω το mobile odin να τη φλασάρω και το @@@ τη μάνα Swyped from my SII using Insomnia App Χρησιμοποίησα το πισι γιατί δεν ήξερα, αλλά δεν χρειαζόταν στην συνέχεια, έβαζες το tpt για μια φορά Vol ~ + power button το διάβαζε και τέλος.μετά το αρχείο image και έμπαινε το cmw κτλπ.εδώ είναι πολύ διαφορετικά και μπερδεμένα, άλλος γράφει ότι δεν θέλει ρουτ το mobile Odin ενώ γράφει ότι πρέπει να είσαι στο μάρκετ, χωριά που διαβάζω ότι περνάς τη ρομ και μετά το ρουταρεις.υπάρχει κανένας οδηγός που να λέει τι αρχεία χρειάζομαι για αρχή και τον τρόπο; μη κατεβάσω τη ρομ τρέξω το mobile odin να τη φλασάρω και το @@@ τη μάνα Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Χρησιμοποίησα το πισι γιατί δεν ήξερα' date=' αλλά δεν χρειαζόταν στην συνέχεια, έβαζες το tpt για μια φορά Vol ~ + power button το διάβαζε και τέλος.μετά το αρχείο image και έμπαινε το cmw κτλπ.εδώ είναι πολύ διαφορετικά και μπερδεμένα, άλλος γράφει ότι δεν θέλει ρουτ το mobile Odin ενώ γράφει ότι πρέπει να είσαι στο μάρκετ, χωριά που διαβάζω ότι περνάς τη ρομ και μετά το ρουταρεις.υπάρχει κανένας οδηγός που να λέει τι αρχεία χρειάζομαι για αρχή και τον τρόπο; [/quote']Τα έχεις μπερδέψει λίγο.. Μάλλον ξέχασες τι ειχες κανει αρχικά την 1η φορα στο blade. Ακριβώς το ιδιο κανεις και στο sgs2. Με το cwm θα βαζεις οποία custom θες, και χωρίς να χρειάζεται pc. Όχι όμως την 1η φορα, γιατί δεν είσαι root και ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ CWM την 1η φορα.. Έχει γραφτεί και εδω, αλλα αντε να το βρεις τώρα.. Καλύτερα πήγαινέ στο myphone.gr στο τοπικ για το sgs2, καπου εχει οδηγο για root. , Ουσιαστικά με το odin (αρα με pc), εγκαταστας ένα ρουταρισμενο kernel (ο οποίος εχει και cwm).Αφού το κανεις αυτό (5 λεπτα δουλειας αν ξέρεις τι κανεις), μετα βαζεις οποία custom γουσταρεις παντα με το cwm, όπως ακριβώς γραφεις ότι έκανες στο blade. Θεωρητικά ισως να μπορείς να το κανεις χωρίς pc με mobile odin. Δεν το εχω κανει και εξακολουθώ να μη στο προτείνω. Γιατί αν παει κάτι στραβά, θα ψαχνεσαι για pc.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σορρυ μπερδευτικα,η μέθοδος με το tpt ήθελε πισι εγώ πέρασα το αρχείο μόνο image και μετά έβαζα το ζιπ φάκελο και το φλασαρα με τον συνδυασμό των κουμπιών.στο φόρουμ είναι μπερδεμένα και δε βγάζω άκρη γι αυτό ρωτάω εδώ κάτι ειδικά εσένα ρε φίλος Swyped from my SII using Insomnia App Σορρυ μπερδευτικα,η μέθοδος με το tpt ήθελε πισι εγώ πέρασα το αρχείο μόνο image και μετά έβαζα το ζιπ φάκελο και το φλασαρα με τον συνδυασμό των κουμπιών.στο φόρουμ είναι μπερδεμένα και δε βγάζω άκρη γι αυτό ρωτάω εδώ κάτι ειδικά εσένα ρε φίλος Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sitof Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια εχω τον γαλαξια εδω κ 5μηνες το πηρα μεταχειρισμενο ηταν ρουταρισμενο το κινητο κ δεν το ηξερα,το εκανα update κ μπηκε η official 4.0.3 το πηρα χαμπαρι αργοτερα οταν βρηκα καποια προγραμματα μεσα στο τηλ τα οποια στο play store ελεγε μονο για root,το κινητο κολλαει πολυ μεχρι π ηθελα να το πουλησω κ να ξανα γυρισω σε iphone η καποιο αλλο android γιατι νομιζα φταιει το κινητο αλλα διαβασα λιγο το φορουμ κ ειδα πολλα παραπονα απο 4.0.3 γνωριζει καποιος αν θα δωσει η samsung καποια official αναβαθμιση? η αλλιως να το ρουταρο κ εγω το κινητο(δεν εχω ιδεα απο ρουτ ρομ κ τετοια) αν καποιος εχει λινκ για να διαβασω τα θετικα κ τα αρνητικα κ πως να το κανω να μου στειλει ενα πμ γιατι σιγουρα θα τα εχετε ξαναπει ολα αυτα αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα απο την αρχη.ευχαριστω Αποστολή από το Samsung Galaxy S2 GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλος είχα την 4.0.3 δεν άντεξα και μόλις το ρουταρα και έβαλα την επίσημη τσεχική 4.0.4 με τον siyah kernel, το κινητό πάει σφαίρα δεν έχει διάφορα με πριν εμφανισιακά αν το θέλεις στοκ. Η slim ics έχει ράδιο; την έχει δουλέψει κάνεις; Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 oldnew εχεις ακομη wanamlite rom στο κινητο? αν ναι ποια εκδοση εχεις.? γιατι εχω την 12.3 και μου κανει κατι κουλα ωρες ωρες και λεω να δοκιμασω την 12.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι την είδα και εγώ φαίνεται καλή αλλά έχει ράδιο;; μήπως η slim είναι καλύτερη; Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 oldnew εχεις ακομη wanamlite rom στο κινητο? αν ναι ποια εκδοση εχεις.?γιατι εχω την 12.3 και μου κανει κατι κουλα ωρες ωρες και λεω να δοκιμασω την 12.4 Όχι, εχω resurection 2.6.1 εδω και καιρο. Αλλα η wanamlite ειναι μια απο τις καλύτερες. Αμα σου κανει περίεργα κάτι φταίει.. Στη θέση σου θα έκανα wipe στα παντα, να σβηστούν τα παντα δηλαδή, πέρασμά της τελευταίας και επαναφορά οσων εφαρμογών θες με titanium. Λογικά θα φτιάξει έτσι.. Η wanamlite έχει ραδιόφωνο απο οσο θυμάμαι. Η resurection δεν έχει, αλλα βάζοντάς την εφαρμογή ραδιοφώνου spirit, αποκτάς και εκεί ραδιόφωνο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, εχω resurection 2.6.1 εδω και καιρο. Αλλα η wanamlite ειναι μια απο τις καλύτερες. Αμα σου κανει περίεργα κάτι φταίει.. Στη θέση σου θα έκανα wipe στα παντα, να σβηστούν τα παντα δηλαδή, πέρασμά της τελευταίας και επαναφορά οσων εφαρμογών θες με titanium. Λογικά θα φτιάξει έτσι.. Η wanamlite έχει ραδιόφωνο απο οσο θυμάμαι. Η resurection δεν έχει, αλλα βάζοντάς την εφαρμογή ραδιοφώνου spirit, αποκτάς και εκεί ραδιόφωνο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App παντα κανω wipe οταν περναω νεα ρομ. εβαλα την 12.4 και φαινεται να μην υπαρχουν τα προβληματα που υπηρχαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Να την βάλω και τω τότες...θενξ old Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisdrakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχήν κάτι δεν πηγε καλα με την αναβαθμηση, γιατί η ics κανονικά ειναι πολυ καλυτερη. Οπότε αμα δε θες να πειράξεις τίποτα εσι, θα έπρεπε να απαιτήσεις απο την εταιρία να σου ξαναβάλει την ics. Δηλαδή να δηλώσεις βλάβη ουσιαστικά. Αν και το κινητο ειναι μια χαρά. Το software εχει πρόβλημα. Εγω βέβαια δε θα έκανα τίποτα απο αυτά. Θα έβαζα μια καλη custom ics. Φυσικά μπορείς να βαλεις και custom 2.3 που ειχες αλλα δεν υπάρχει λόγος. Επίσης θέλει σβήσιμο τα παντα στο κινητο και όχι επανεγκατάστασή. Μονο που μετα δε θα έχεις εγγυηση. Μη σε πάρω στο λαιμο μου.. Για επίσημη , δεν ξέρω αν, και πως γίνεται. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App στην αναβαθμισει δεν κανεις τιποτα εσυ στο κινητο την κανει μονο του εγω απλα πατησα ενημερωσει λογισμικου..παιδια σωστε με κριμα ειναι τετοιο τηλ και να παει τσαμπα η δυναμη του.σας παρακαλω αν μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω την προηγουμενη εκδοση 2.3 γιατι η 4.0.3 ειναι χαλια δεν στρωνει..εχω ακουσει για την εκδοσει jelly bean αλλα δεν γνωριζω πως να την βαλω.ασχετο ενας φιλος πηρε το galaxy s3 και εχει εκδοση 4.0.4 και δουλεβει απψογα. Βάλε την 4.0.4 φίλος.είσαι ρουταρισμενος; Swyped from my SII using Insomnia App οχι και δεν ξερω πως γινεται σε αναβαθμισει 4.0.4 μπορεις να με βοηθεισης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω βάλει τη Resurrection http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 και έχω 5 desktops. Στο Jelly Bean που έχουν κρύψει τη ρύθμιση για περισσότερα desktops; ή είναι 5 και δεν αλλάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στην αναβαθμισει δεν κανεις τιποτα εσυ στο κινητο την κανει μονο του εγω απλα πατησα ενημερωσει λογισμικου.. Στο ξαναλέω, το πρόβλημα σου δεν ειναι πως να ξαναβάλεις την 2.3 ξανα, αλλα πως να ξαναβάλεις την 4.0.3 σωστά.. Όλα σου τα προβληματα οφείλονται στο ότι δεν πηγε καλα η αναβαθμηση.. Αν πήγαινέ, δε θα σκεφτόσουν να ξαναπας στην 2.3. Ούτε ειναι ποιο ευκολο να ξαναπας στην 2.3. Ειναι ακριβώς η ιδία διαδικασία οποία και να βαλεις. Το ότι οι αναβαθμησεις γίνονται αυτόματα , στην πραγματικότητα ειναι εντελώς λαθος, και η βασικη αιτία τέτοιων προβλημάτων.. Ασχέτως που οι εταιριες το κάνουν για απλούστευση. Παίζεις ζάρια. Μπορεί να κατσει καλα, μπορεί και όχι.. Ε' εσένα δεν έκατσε.. Τόσο απλα. Μπορείς παντα να κατεβασεις οποία επισημη εκδοσή θες, ητε 2.3 ητε 4.0.3 και να την ξαναβάλεις μέσω odin. Δε σε βλέπω να τα καταφέρνεις όμως γιατί θέλει κάποιες γνώσεις. Και δεν ξέρω αν ακόμα και έτσι αυξάνεται ο counter και χανεις εγγυηση. Αν δεν ξέρεις τίποτα, πήγαινέ το για service. Λογικά θα σου ξαναβάλουν την 4.0.3, αν είσαι τυχερός σωστά αυτή τη φορα. Διαφορετικά βαλε custom γνωρίζοντάς ότι χανεις εγγυηση. Εχω πάψει εδω και καιρο να ασχολουμε με επίσημες ρομ.. Οποίος το έχει κανει με επίσημη ας γραψει.. Edit. Δοκιμασε να κανεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Θα χάσεις τα παντα, αλλα μπορεί να διόρθωθει το πρόβλημα σου. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις