oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλημέρα! Έχω το Samsung Galaxy SII' date=' εγκατέστησα προχτές custom rom και συγκεκριμένα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 αντιμετώπιζα πρόβλημα γράφοντας SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες, δεν μου εμφάνιζε 160 όριο χαρακτήρων αλλά 70 και τελικά έβαλα το Handcent SMS και έτσι τώρα δεν έχω θέμα. Όμως τώρα διαπίστωσα άλλο πρόβλημα... όταν πάω να στείλω φωτο με MMS (είτε απ τη κανονική εφαρμογή μηνυμάτων του Android, είτε από το Handcent SMS) δείχνει συνέχεια το "αποστολή". Τι μπορεί να φταίει;;; Δεν εχω τη συγκεκριμενη ρομ. Φαντάζομαι έχεις κανει wipe στα παντα, για να ξεκινήσεις απο εντελώς άδεια συσκευή. Και αν επανεφερες εφαρμογές με titanium, δεν επανεφερες αρχεία συστήματός με αυτό. Πλην αυτών, καλύτερα να ρωτήσεις εκεί. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι έκανα wipe all!!! και με το Titanium το μόνο που επανέφερα ήταν ένα παιχνίδι "τα στρουμφάκια". Πάντως με τη συγκεκριμένη rom αυτά που διαπίστωσα είναι: 1. αδειάζει το ίδιο γρήγορα η μπαταρία και με την original που είχε πριν 2. νομίζω ότι αργεί περισσότερο η φόρτιση μπαταρίας 3. πρόβλημα στα στην αποστολή ελληνικών χαρακτήρων στα sms κατεβάζει το όριο από 160 σε 70 και 4. δεν στέλνει φωτο στα mms Μήπως να έβαζα αυτή τη rom;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lerios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω! Wanamlite ICS κλπ!! Γιατί δεν δοκιμάζεις μια Super Nexus ή Resurrection Remix που τις ξέρουμε κιόλας?? Αν δεν θες πάλι Jelly Bean που εγώ αυτήν έχω και είναι πλήρως λειτουργικό στα πάντα βάλε την 2.6.1 Final που είναι ICS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Θα προτιμούσα Jelly Bean, αν θυμάμαι καλά... κάποιος νομίζω μου ανέφερε ότι "τρώει" πολύ γρήγορα την μπαταρία. Ισχύει;;; Από Jelly Bean η Resurrection Remix είναι αυτή εδώ σωστά;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 λειτουργεί καλά; παρουσιάζει τα προβλήματα που ανέφερα της Wanamlite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lerios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λοιπόν πέτρο αυτό που σου είπαν για την μπαταρία είναι μπαρούφα τώρα για την 3.0.5 δεν μπορώ να σου υποσχεθώ κάτι γιατί την έχω μόνο 3 μέρες. Μπορώ να σου πω για την 3.0.3 όμως που την έιχα 1 μήνα. Αν εξαιρέσεις ότι το navigation bar δεν βγαίνει και είναι fix είναι η τέλεια rom!! Η μπαταρία δεν έπεφτε με ΤΙΠΟΤΑ. Κρατούσε μάλιστα περισσότερο από την 3.0.5. Να φανταστείς αν ήταν στο 95% πχ και το άφηνες 24 ώρες χωρίς να το πειράξεις μόλις το έβλεπες πάλι ήταν στο 94% χαχα σε Idle λειτουργία δεν έπεφτε καθόλου... Θα ανεβάσω και μία φωτό να δεις σε λιγάκι με την 3.0.3. Ασυζυτητή προχώρα σε RR. Η 3.0.4 διάβασα πολύ καλή αν και δεν την έβαλα ποτέ πήγα απ' ευθείας στην 3.0.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Οπότε μια χαρά λοιπόν οκ, το μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα βάλω την 3.0.5 από το link που σου έστειλα παραπάνω. Αν δω κάτι "στραβό" σε αυτή τη rom (ελπίζω όχι) θα το αναφέρω εδώ. Σημ. σου έχω στείλει και pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lerios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Θα προτιμούσα Jelly Bean, αν θυμάμαι καλά... κάποιος νομίζω μου ανέφερε ότι "τρώει" πολύ γρήγορα την μπαταρία. Ισχύει;;; Από Jelly Bean η Resurrection Remix είναι αυτή εδώ σωστά;;; http://forum.xda-dev...d.php?t=1436854 λειτουργεί καλά; παρουσιάζει τα προβλήματα που ανέφερα της Wanamlite; Δες εδώ με αραιή χρήση μπορεί 2 μέρες να μην το δούλεψα καθόλου από την 1 εβδομάδα αλλά τις υπόλοιπες κανονικά και μιλούσα και φωτός έβγαζα σκέψου στις διακοπές είναι αυτό... http://imageshack.us/f/21/dsc00210oa.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosnov Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παιδιά ζητώ συγνώμη που γράφω σε αυτό το topic αλλά δεν βρήκα παρόμοιο για το κινητό μου. Έχω το Samsung Galaxy Y, που είναι, για μένα ένας μικρός δυναμήτης. Τις τελευταίες μέρες σκέφτηκα να βάλω μια custom ROM αλλά δεν βρήκα καμία που να μοιάζει με αυτή που θέλω. Θέλω μια ROM που να είναι όσο το δυνατόν πιο <κοντά> στην stock του Jelly Bean. Αν θα μπορούσε κάποιος να μου δίξει μια καλή και σταθερή έκδοση σαν αυτή που ζητώ, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!! Ευχαρηστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παιδιά ζητώ συγνώμη που γράφω σε αυτό το topic αλλά δεν βρήκα παρόμοιο για το κινητό μου. Έχω το Samsung Galaxy Y' date=' που είναι, για μένα ένας μικρός δυναμήτης. Τις τελευταίες μέρες σκέφτηκα να βάλω μια custom ROM αλλά δεν βρήκα καμία που να μοιάζει με αυτή που θέλω. Θέλω μια ROM που να είναι όσο το δυνατόν πιο <κοντά> στην stock του Jelly Bean. Αν θα μπορούσε κάποιος να μου δίξει μια καλή και σταθερή έκδοση σαν αυτή που ζητώ, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!!Ευχαρηστώ πολύ.[/quote'] Κοιτα στο xda αν υπάρχει. Πιθανότατα δεν θα υπάρχει. Αν όχι δεν μπορείς να κανεις τίποτα. Δεν έχουν όλα τα μοντέλα κινητών πολλές custom rom.. Το sgs2 ειναι ειδική περίπτωσή.. Δες εδώ με αραιή χρήση μπορεί 2 μέρες να μην το δούλεψα καθόλου από την 1 εβδομάδα αλλά τις υπόλοιπες κανονικά και μιλούσα και φωτός έβγαζα σκέψου στις διακοπές είναι αυτό... http://imageshack.us/f/21/dsc00210oa.jpg/ Αν έβαζες και φωτο που να δείχνει ποσες ώρες ειχες αναμενη την οθόνη στην παραπάνω χρηση, θα καταλαβαίναμε περισσότερα. @Petrostr: Αν δεν αλλαξες ακόμα τη ρομ, δοκιμασε τον phenomenal kernel. Θα δεις βελτιωση στην μπαταρια. Αν έβαλες την άλλη ρομ, μη τον βαλεις γιατί δεν κανει για αυτή. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έκανα update τον φοξ.θα πάθετε ΠΛΑΚΑ.... Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisdrakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθεισετε.Εχω παρει ενα galaxy s2 και δουλευε απψογα με το λογισμικο androit 2.3 μολις εκανα αναβαθμισει σε εκδοση 4.0.3 το κινητο ειναι χαλι μαυρο ολο κολαει και ειναι για πεταμα.υπαρχει τροπος να το επαναφερω σε 2.3?? πηρα την εταιρια και μου λεει πως δεν μπορουνε αυτοι τι να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Βάλε την 4.0.4 φίλος.είσαι ρουταρισμενος; Swyped from my SII using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθεισετε.Εχω παρει ενα galaxy s2 και δουλευε απψογα με το λογισμικο androit 2.3 μολις εκανα αναβαθμισει σε εκδοση 4.0.3 το κινητο ειναι χαλι μαυρο ολο κολαει και ειναι για πεταμα.υπαρχει τροπος να το επαναφερω σε 2.3?? πηρα την εταιρια και μου λεει πως δεν μπορουνε αυτοι τι να κανω?? Καταρχήν κάτι δεν πηγε καλα με την αναβαθμηση, γιατί η ics κανονικά ειναι πολυ καλυτερη. Οπότε αμα δε θες να πειράξεις τίποτα εσι, θα έπρεπε να απαιτήσεις απο την εταιρία να σου ξαναβάλει την ics. Δηλαδή να δηλώσεις βλάβη ουσιαστικά. Αν και το κινητο ειναι μια χαρά. Το software εχει πρόβλημα. Εγω βέβαια δε θα έκανα τίποτα απο αυτά. Θα έβαζα μια καλη custom ics. Φυσικά μπορείς να βαλεις και custom 2.3 που ειχες αλλα δεν υπάρχει λόγος. Επίσης θέλει σβήσιμο τα παντα στο κινητο και όχι επανεγκατάστασή. Μονο που μετα δε θα έχεις εγγυηση. Μη σε πάρω στο λαιμο μου.. Για επίσημη , δεν ξέρω αν, και πως γίνεται. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Και με τη Jelly Bean που έβαλα χθες αυτή εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 πάλι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω στα MMS! Όταν πάω να στείλω φωτο με mms μου μένει στο "αποστολή". Καμιά ιδέα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Και με τη Jelly Bean που έβαλα χθες αυτή εδώ http://forum.xda-dev...d.php?t=1436854 πάλι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω στα MMS! Όταν πάω να στείλω φωτο με mms μου μένει στο "αποστολή". Καμιά ιδέα;;; Η αποστολη mms ειναι υπηρεσια δικτυου, γιατι δεν μιλας με το helpdesk του παροχου σου, μπορει να εχεις προβλημα στις υπηρεσιες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις