NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως λέγονται τα ακουστικά του Galaxy S II τα original γιατί ένας λεβέντης στο site μου το πούλησε χωρίς ακουστικά. Τα λευκά είναι. Αν υπάρχει και κάποιο site που θα μπορούσα να τα παραγγείλω ακόμα καλύτερα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε Διαλεξε και παρε http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=samsung+galaxy+s+ii+headphones+original&_sacat=0&_odkw=samsung+galaxy+s+ii+headphones+%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BB&_sop=15&gbr=1&_fcid=80&_osacat=0&_clu=2
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τα έχει πάρει το μάτι μου στο πλαίσιο η στο 247.gr κάπως έτσι, ελληνικό σαιτ είναι. Έχω δύο ερωτήσεις 1. Πως σβήνω εφαρμογές χωρίς ρουτ , υιό έχω κάνει διακοπή αλλά θέλω να τις σβήσω και 2.πως γίνεται στο quadrant με μαμά ics να βγάζω 3000 και κάτι και άλλος 4058 με μαμά και αυτός, να το έκανε oc γίνεται χωρίς ρουτ; εμένα δουλεύει στο 1g από ότι είδα Swyped from my SII using Insomnia App 1. Δεν γινεται γιατι αποτελουν αρχεια του συστηματος. Αρα θελεις προσβαση write σε αυτα. Αρα root. 2. Μπορει με oc. Αλλα αγνοησε το quadrant, ειναι αχρηστο και μπορει να πειραχθει ετσι κι αλλιως. Παντως δοκιμασε να το τρεξεις μετα απο reboot κατευθειαν.
Lerios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σας ευχαριστώ παιδιά!! Θα το ψάξω!! Πάντως επειδή το δικό μου είναι root σε Resurrection Remix 3.0.5 Jelly Bean 4.1.1 σε σχέση με το αrootάριστο του αδερφού μου σε 4.0.3 είναι η μέρα με την νύχτα. Κλάσεις ανώτερο το Resurrection σου προτείνω να το κάνεις root vrwmiaris. Η εγγύηση χάνεται αν το κάνεις root ξέρουμε??
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι, αλλα μπορεις να το επαναφερεις.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 USB jig? σβήνεται o μετρητής όμως; Swyped from my SII using Insomnia App
oldnew Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 USB jig? σβήνεται o μετρητής όμως; Swyped from my SII using Insomnia App Ναι.. Δεν είχε ποτε κανείς πρόβλημα με εγγυηση με το jig. Μάλιστα καπου ειχα βρει μια λυση και χωρίς jig για να το σβησεις αλλα αρκετά επικίνδυνη .. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
petrostr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Έχω το Samsung Galaxy SII, εγκατέστησα χτες custom rom και συγκεκριμένα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι γράφοντας SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες, δεν μου εμφανίζει 160 όριο, αλλά 70!!! Με ποιο τρόπο μπορώ να το διορθώσω;;;; Ευχαριστώ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ναι.. Δεν είχε ποτε κανείς πρόβλημα με εγγυηση με το jig. Μάλιστα καπου ειχα βρει μια λυση και χωρίς jig για να το σβησεις αλλα αρκετά επικίνδυνη .. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App μηπως εννοεις το Triangle away? https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ.. Έχω το Samsung Galaxy SII, εγκατέστησα χτες custom rom και συγκεκριμένα αυτή: http://forum.xda-dev...d.php?t=1436817 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι γράφοντας SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες, δεν μου εμφανίζει 160 όριο, αλλά 70!!! Με ποιο τρόπο μπορώ να το διορθώσω;;;; Ευχαριστώ! δοκιμασε το Go Sms Pro ή το Handcent Sms ... εμενα αν και μου αρεσε το πρωτο τελικα εχω το δευτερο γιατι με καλυπτει σε ολα ενω το πρωτο οχι !
vrwmiaris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ότι με τρώει να το ρουταρω με τρώει απλά επειδή δεν έχω πισι τώρα μη κάνω καμιά ξερή και δεν βρίσκω άκρη 3886 έπιασα σήμερα.μπας και έχουν οι άλλοι πιο γρήγορη κάρτα μνήμης και πιάνουν 4058; Swyped from my SII using Insomnia App
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Σε τί φάση βρίσκεται το jb; Έχει ακόμα τα αρχικά προβλήματα;
Lerios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εμένα με την 3.0.5 RR παιδιά δουλεύει άψογα δεν ξέρω τα πάντα δουλεουν σωστά, έφυγε και το navigation bar πένα. Και η μπαταρία κρατάει περισσότερο...
oldnew Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 μηπως εννοεις το Triangle away? Δε θυμάμαι σίγουρα. Αν γραφει ότι σβηνει και τον counter τοτε αυτό ειναι. Θυμάμαι ότι δουλεύε σε συγκεκριμενες rom' date=' και ότι αν έκανες λάθος το κινητό γινόταν κάρβουνο. Εμένα με την 3.0.5 RR παιδιά δουλεύει άψογα δεν ξέρω τα πάντα δουλεουν σωστά, έφυγε και το navigation bar πένα. Και η μπαταρία κρατάει περισσότερο... Περισσότερο συγκριτικά με τι; Σε σχεση με την 2.6.1 δηλ ics δε νομίζω.. Χωρίς να εχω δοκιμασει την 3.0.5 Αν όντως ισχύει αυτό ΣΊΓΟΥΡΑ πειτε το να τι βάλω και εγω.. Και μια ερώτηση. Η 3.0.5 ειναι όντως ποιο smooth απο ics; Γιατί λίγες version πριν, δεν ήταν σίγουρα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Lerios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Κοίτα είχα την 2.6.1 δούλευε κομπλέ απλά μου έτρωγε την μπαταρία ταχύτερα από ότι με την 3.0.3 και την 3.0.5. Το μόνο πρόβλημα της 2.6.1 που είχα είναι ένα παράξενο πράγμα που μου έσβηνε συνεχώς τις επαφές από μόνο του από την στιγμή που έβαλα το Viber. Με το 3.0.3 δούλευε ΤΕΛΕΙΑ, τέλεια όμως απλά είχε το navigation bar και μου έσπαγε τα νεύρα. Εδώ και 3 μέρες η 3.0.5 φαίνεται απόλυτα λειτουργική στα πάντα. Πάντως ναι καλύτερα Jelly Bean προσωπικά από ICS oldnew...
petrostr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλημέρα! Έχω το Samsung Galaxy SII, εγκατέστησα προχτές custom rom και συγκεκριμένα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 αντιμετώπιζα πρόβλημα γράφοντας SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες, δεν μου εμφάνιζε 160 όριο χαρακτήρων αλλά 70 και τελικά έβαλα το Handcent SMS και έτσι τώρα δεν έχω θέμα. Όμως τώρα διαπίστωσα άλλο πρόβλημα... όταν πάω να στείλω φωτο με MMS (είτε απ τη κανονική εφαρμογή μηνυμάτων του Android, είτε από το Handcent SMS) δείχνει συνέχεια το "αποστολή". Τι μπορεί να φταίει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις