vrwmiaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τον είχα στο blade αλλά και o στοκ με βολεύει μια χαρά.antivirus να του βάλω;η μπαταρία ρε φίλε δεν τελειώνει με τίποτα, εκείνο το μπλε εικονίδιο για τη μπαταρία με το ποσοστό που ανεβασες στα πρώτα ποστ θέλει root ;-) Swiped from my SII using insomnia app
oldnew Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τον είχα στο blade αλλά και o στοκ με βολεύει μια χαρά.antivirus να του βάλω;η μπαταρία ρε φίλε δεν τελειώνει με τίποτα' date=' εκείνο το μπλε εικονίδιο για τη μπαταρία με το ποσοστό που ανεβασες στα πρώτα ποστ θέλει root ;-) Swiped from my SII using insomnia app[/quote'] Το εικονίδιό της μπαταριας ναι θέλει root. Antivirus εγω δε βάζω. Μακάρι να μη σου τελειώνει η μπαταρια παντα... Εγω εχω βαλει 2000αρα εδω και καιρο.. Αν θες να διαρκει ακόμα παραπάνω, χρησιμοποίησε οσο περισσότερο μπορείς το μαυρο χρωμα. Πχ η εφαρμογή insomnia, εχει ρυθμηση να δείχνει λευκα γράμματα σε μαυρο φόντο. Έτσι καταναλώνει ούτε το μισο σε σχεση με το πως ειναι ρυθμισμένη αρχικά. Το ιδιο για tapatalk κλπ. Ειδικά αν είσαι root μπορείς να αλλάξεις παρα πολλά πχ email κλπ να έχουν μαυρο φόντο. Ισχύει μονο σε amoled που καταναλώνει 0 για κάθε μαυρο pixel, και λιγότερο σε σκούρο. Αντίθετα μια lcd καταναλώνει το ιδιο ητε δείχνει μαυρο ητε λευκο. (Συνήθως και λίγο παραπάνω όταν δείχνει μαυρο οσο περίεργο και αν ακούγεται..). Τα γραφω και για όσους δεν τα ξερουν. Πχ ένα σχετικά μαυρο wallpaper σου κανει εξοικονομηση μπαταριάς. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
haHa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καταφερα και εσπασα την οθονη του!!! Στα iphone που ειχα για 4 χρονια ειχα σπασει 3 οθονες και αυτη του galaxy s2 μου φαινοταν εξαιρετικα ανθεκτικη, γιατι ειχε φαει φερες πτωσεις, αλλα αντεχε. Σημερα εφαγε μια πτωση απο 2 μετρα και δεν αντεξε.. Τωρα θα παραγγειλω απο ebay καινουρια, αλλα το βασικοτερο ειναι να μην μου γλυστρανε τα κινητα συνεχεια απο τα χερια... To καλο ειναι οτι το σπασιμο συνεπεσε σχεδον με την εναρξη των διακοπων(επιτελους)! Οποτε οταν γυριζω απο τις διακοπες θα εχει ερθει η καινουρια οθονη και ουσιαστικα δεν θα μεινω χωρις smartphone , παρα μονο στις διακοπες , που ετσι κι αλλιως δεν το κουβαλαω. Απο 110€ ως 160€ αναλογα αν θα την παρεις κολλημενη μαζι με home button και bezel ωστε να ειναι καπως πιο ευκολη η αλλαγη. Ηρθε η καινουρια οθονη, την εβαλα συμφωνα με αυτον τον οδηγο (εχει φωτογραφιες αν ειστε registered), δεν ηταν δυσκολο, κανα 40 λεπτο μου πηρε. Ειναι καινουρια η οθονη, οποτε ειναι αγραντζουνιστη , οπως αγραντζουνιστο ειναι και το πλαισιο γυρω-γυρω και ετσι μου φαινεται οτι πηρα καινουριο κινητο!! Ηλπιζα οτι θα συνδυαζα την καινουρια οθονη με αλλαγη σε jelly bean, αλλα δυστυχως μεχρι να βγαλει η samsung καμμια samsung rom jelly bean δεν βλεπω προκοπη για το project butter, που ισως ειναι ο σημαντικοτερος λογος για να παμε σε jb.
vrwmiaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Το εικονίδιό της μπαταριας ναι θέλει root. Antivirus εγω δε βάζω. Μακάρι να μη σου τελειώνει η μπαταρια παντα... Εγω εχω βαλει 2000αρα εδω και καιρο.. Αν θες να διαρκει ακόμα παραπάνω' date=' χρησιμοποίησε οσο περισσότερο μπορείς το μαυρο χρωμα. Πχ η εφαρμογή insomnia, εχει ρυθμηση να δείχνει λευκα γράμματα σε μαυρο φόντο. Έτσι καταναλώνει ούτε το μισο σε σχεση με το πως ειναι ρυθμισμένη αρχικά. Το ιδιο για tapatalk κλπ. Ειδικά αν είσαι root μπορείς να αλλάξεις παρα πολλά πχ email κλπ να έχουν μαυρο φόντο. Ισχύει μονο σε amoled που καταναλώνει 0 για κάθε μαυρο pixel, και λιγότερο σε σκούρο. Αντίθετα μια lcd καταναλώνει το ιδιο ητε δείχνει μαυρο ητε λευκο. (Συνήθως και λίγο παραπάνω όταν δείχνει μαυρο οσο περίεργο και αν ακούγεται..). Τα γραφω και για όσους δεν τα ξερουν. Πχ ένα σχετικά μαυρο wallpaper σου κανει εξοικονομηση μπαταριάς. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote'] Ναι το ξέρω για το μαύρο, διαβάζω πάντα τα ποστ σου φίλος.btw ποιον browser χρησιμοποίητε;δουλεύω φοξ Swyped from my SII using insomnia app
oldnew Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ναι το ξέρω για το μαύρο' date=' διαβάζω πάντα τα ποστ σου φίλος.btw ποιον browser χρησιμοποίητε;δουλεύω φοξ Swyped from my SII using insomnia app[/quote'] Κυρίως dolphin hd, και firefox οπότε θέλω να κατεβάσω κάτι. Ο firefox ειναι ο μοναδικός που κατεβαζει τα παντα απο κάθε sharing site σαν να κατεβαζες απο pc. Με ολους τους άλλους παίζεις με τις πιθανότητές... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
nospa21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 σορρυ για το ξεκαρφωμα αλλα πως βαζετε τονους σε αυτα που γραφετε? Ειμαι με στοκ ουτε στα sms μπορω να βαλω
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ναι το ξέρω για το μαύρο' date=' διαβάζω πάντα τα ποστ σου φίλος.btw ποιον browser χρησιμοποίητε;δουλεύω φοξ Swyped from my SII using insomnia app[/quote'] Chrome, μακραν καλυτερος κ πρακτικοτερος απο τους υπολοιπους.
oldnew Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Chrome' date=' μακραν καλυτερος κ πρακτικοτερος απο τους υπολοιπους.[/quote'] Ποτε δεν καταλαβα γιατί τοσος ντορος με τον chrome. 2 φορές τον έβαλα και στο τέλος τον αφαίρεσα εντελώς. Οι ευκολίες του dolphin hd, το να τραβάς αριστερά / δεξιά και να έχεις ένα σωρο επιλογές εκεί, η δυνατότητα να μετακινησε απο καρτέλα σε καρτέλα με τα volume keys, τα plugins, genstuse κλπ. Η ευκολία να δουλεύεις σε full screen. Τι απο όλα αυτά έχει ο chome? Τίποτα. Γουστα ειναι αυτά βέβαια. Πολοι προτιμουνε chrome. Απλα ποτε δεν καταλαβα γιατί. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ποτε δεν καταλαβα γιατί τοσος ντορος με τον chrome. 2 φορές τον έβαλα και στο τέλος τον αφαίρεσα εντελώς. Οι ευκολίες του dolphin hd, το να τραβάς αριστερά / δεξιά και να έχεις ένα σωρο επιλογές εκεί, η δυνατότητα να μετακινησε απο καρτέλα σε καρτέλα με τα volume keys, τα plugins, genstuse κλπ. Η ευκολία να δουλεύεις σε full screen. Τι απο όλα αυτά έχει ο chome? Τίποτα. Γουστα ειναι αυτά βέβαια. Πολοι προτιμουνε chrome. Απλα ποτε δεν καταλαβα γιατί. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Για παραδειγμα στον chrome δεν χρειαζεσαι καν τα volume keys για να πας απο καρτελα σε καρτελα: απλα τραβας απο την δεξια ακρη (ή την αριστερη) και πας στο επομενο (ή προηγουμενο) tab. Επισης ειναι μακραν η καλυτερη υλοποιηση για να βλεπεις ποια tab εχεις ανοιχτα και να τα κλεινεις ευκολα(ειδικα αν εχεις αρκετα, πχ πανω απο 5). Χωρια το πανευκολο synchronization που εχει με τις υπολοιπες συσκευες σου που τρεχουν chrome και δεν μιλαω απλα για τα ενιαια synced bookmarks και passwords που εχεις με τα pc σου, αλλα και τα synced tabs: πχ μπορω εγω τωρα να ειμαι στον chrome στο pc και να εχω 6 tab ανοιχτα που θελω να διαβασω. Φευγω απο το pc και χωρις να κανω τιποτα παω στο κινητο, ανοιγω τον chrome και επιλεγω να διαβασω τα tabs που ειχα ανοιχτα στο pc. Το βραδυ φθανω σπιτι και ανοιγω στο ipad τον chrome και συνεχιζω εκει το διαβασμα των tabs που ειχα ανοιχτα στο κινητο ή στο pc. -------------- Τελος, χειροτερο και πιο αργο-βαρυ browser απο τον firefox σε android δεν εχω δει. Μιλαμε για μεγαλη αποτυχια. Δεν ειναι τυχαιο οτι παρολο το μεγαλο share που εχει στα pc, στο android δεν το χρησιμοποιουν παρα ελαχιστοι. Μακραν καλυτερος ο dolphin (και φυσικα ο chrome ) και αυτο αποτυπωνεται και στο share που εχουν στο android.
oldnew Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Για παραδειγμα στον chrome δεν χρειαζεσαι καν τα volume keys για να πας απο καρτελα σε καρτελα: απλα τραβας απο την δεξια ακρη (ή την αριστερη) και πας στο επομενο (ή προηγουμενο) tab. Επισης ειναι μακραν η καλυτερη υλοποιηση για να βλεπεις ποια tab εχεις ανοιχτα και να τα κλεινεις ευκολα(ειδικα αν εχεις αρκετα' date=' πχ πανω απο 5). Χωρια το πανευκολο synchronization που εχει με τις υπολοιπες συσκευες σου που τρεχουν chrome και δεν μιλαω απλα για τα ενιαια synced bookmarks και passwords που εχεις με τα pc σου, αλλα και τα synced tabs: πχ μπορω εγω τωρα να ειμαι στον chrome στο pc και να εχω 6 tab ανοιχτα που θελω να διαβασω. Φευγω απο το pc και χωρις να κανω τιποτα παω στο κινητο, ανοιγω τον chrome και επιλεγω να διαβασω τα tabs που ειχα ανοιχτα στο pc. Το βραδυ φθανω σπιτι και ανοιγω στο ipad τον chrome και συνεχιζω εκει το διαβασμα των tabs που ειχα ανοιχτα στο κινητο ή στο pc.[/quote'] Σύμφωνοι. Για τη χρηση που κανεις προφανώς ειναι σημαντικά για σενα τα παραπάνω. Προσωπικά τίποτα απο αυτά δε μου χρειάζεται. Δεν χρησιμοποιω καν (ακόμα τουλάχιστον, τον εχω εγκατεστημένο ) chome στο pc. Αυτό στον chrome που τραβάς για να πας σε άλλη καρτέλα, θα ήταν χρησιμο αν δεν έχανα όλα αυτά που δινει ο dolphin τραβωντας.. Ενώ σου εχει την πολυ καλη λυση των volume keys γι αυτό.. Anyway, εγκυκλοπαίδικη η συζήτησή. Προφανώς υπάρχουν πολλοί browser ακριβώς γιατί διαφορετικά πράγματά ειναι ποιο σημαντικά στον καθενα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
vrwmiaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 O Firefox ρε παιδιά πάει σφαίρα, κατεβάζει τα πάντα από παντού μη λέμε ότι να ναι και με δύο κλικ αλλάζεις tab.τώρα κάτι άσχετο δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που έχουν το s2 και το πουλάνε για να πάρουν I phone ειλικρινά.έχω δουλέψει κάνα δύο μέρες το 4ς και δεν ενθουσιάστηκα σε σχέση με το S2 .εκτός αν το πήραν για να πούλησαν μούρη οπότε πάω πάσο, εργαλείο σαν το άλλο δεν είναι....λαό δεν έχει ράδιο ;-) Swyped from my SII using insomnia app
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Παιδια μην κανουμε το θεμα iphone vs sii πληζ θενξ 1
vrwmiaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ok φίλος.πήγα να ανοίξω βίντεο με φλας πλειερ και δεν τα άνοιγε, πήγα στο μάρκετ και δεν με έδινε το φλας το κάνω; Swyped from my SII using Insomnia App
Lerios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως λέγονται τα ακουστικά του Galaxy S II τα original γιατί ένας λεβέντης στο site μου το πούλησε χωρίς ακουστικά. Τα λευκά είναι. Αν υπάρχει και κάποιο site που θα μπορούσα να τα παραγγείλω ακόμα καλύτερα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε
vrwmiaris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως λέγονται τα ακουστικά του Galaxy S II τα original γιατί ένας λεβέντης στο site μου το πούλησε χωρίς ακουστικά. Τα λευκά είναι. Αν υπάρχει και κάποιο site που θα μπορούσα να τα παραγγείλω ακόμα καλύτερα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε Τα έχει πάρει το μάτι μου στο πλαίσιο η στο 247.gr κάπως έτσι, ελληνικό σαιτ είναι. Έχω δύο ερωτήσεις 1. Πως σβήνω εφαρμογές χωρίς ρουτ , υιό έχω κάνει διακοπή αλλά θέλω να τις σβήσω και 2.πως γίνεται στο quadrant με μαμά ics να βγάζω 3000 και κάτι και άλλος 4058 με μαμά και αυτός, να το έκανε oc γίνεται χωρίς ρουτ; εμένα δουλεύει στο 1g από ότι είδα Swyped from my SII using Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις