Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν συναντήσω κάνα χοντρό κόλλημα στην cyanogenmod θα δοκιμάσω την resurection. Προς το παρών δεν μου δίνει λόγο

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τα τρια τελευταια ποστ αφαιρεθηκαν. Παρακαλω συνεχιστε on topic και διαβαστε πρωτα τους Ορους Χρησης του insomnia. Ενδεικτικα, απαγορευεται η αναζητηση σπασμενων εφαρμογων. Επισης απαγορευεται το trolling. Ευχαριστω.

Δημοσ.
υπαρχει δυνατοτητα να κατεβασω καποιο τραγουδι απ το youtube σε mp3 μορφη κατευθειαν απ το κινητο μου??ευχαριστω

Εγω εχω 2 "convert to mp3" και "hearutubeplugin" , αλλα αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κανένα στο market. Ητε τα κατέβασα απο αλλου, ητε αφαιρέθηκαν απο το market. Anyway, google is your friend... :)

Μέσα απο την εφαρμογή utube, απο το εικονίδιό που ειναι πχ για αποστολή σε άλλη εφαρμογή πχ facebook κλπ, επιλεγείς το παραπάνω plugin που θα εμφανιστεί και έχεις το mp3.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό έχει από την μαμά του ics 4.0.3 και το παράξενο είναι ότι έχει ράδιο και δουλεύει.ότι κινητά έχουν μείνει στην αγορά είναι από τη βοντα.έχουν τελειώσει τα αποθέματα από τις εταιρίες

Swyped from my SII

Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό έχει από την μαμά του ics 4.0.3 και το παράξενο είναι ότι έχει ράδιο και δουλεύει.ότι κινητά έχουν μείνει στην αγορά είναι από τη βοντα.έχουν τελειώσει τα αποθέματα από τις εταιρίες

Swyped from my SII

Τι εννοείς "έχει ράδιο και δουλεύει" ?

Δημοσ.
Vrwmiaris ναι' date=' οκ, παντα λειτουργουσε, τι ακριβως θελεις να πεις?[/quote']

Στο blade μου δεν είχε ράδιο το παγωτό εδώ έχει και δουλεύει πως να το πω αλλιώς

Swyped from my SII using insomnia app

• Moderators
Δημοσ.

Στο blade μου δεν είχε ράδιο το παγωτό εδώ έχει και δουλεύει πως να το πω αλλιώς

Ναι, αυτο λεω, στο S2 λειτουργουσε παντα το ραδιο και δεν εχει να κανει με το λειτουργικο αλλα με το hardware.

Δημοσ.

Α δεν το ήξερα σορρυ, απλά έλεγαν ότι στο παγωτό δεν δουλεύει το ράδιο γιατί δεν το υποστήριζε η γκουγκλι

Δημοσ.

Το blade ειναι ειδική περίπτωσή. Στο sgs2 παντα δουλεύε το ραδιόφωνο στην ics. (Μονο σε κάποιες αρχικές custom δε δουλευε, αν και εκεί υπηρχε λυση). Μάλλον έχεις μπερδευτεί απο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό ότι είχα πριν δεν ήταν κινητά.φανμποι της σαμμυ και του γαλαξία χαλάλι τα 390.κάτι άλλο θέματα που βρίσκω να αλλάξω τη status bar?

Δημοσ.
Παιδιά είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό ότι είχα πριν δεν ήταν κινητά.φανμποι της σαμμυ και του γαλαξία χαλάλι τα 390.κάτι άλλο θέματα που βρίσκω να αλλάξω τη status bar?

Δεν αλλάζει έτσι εύκολα.. Πρέπει να κανεις root, και συνήθως να έχεις custom "ανεπίσημη" rom. Αν δεν ξαναβαζεις την original rom χάνεις την εγγυηση, οπότε άστα για αργότερα καλύτερα αυτά..

Σε όλα τα android το ιδιο ισχύει. Μπορείς να αλλάξεις launcher όμως. Να έχεις τον original της samsung ΚΑΙ πχ apex. Δοκιμασε τον κανει περισσότερα πραγματα. Μπορεί να τον προτιμησεις. (Παίρνει και θέματα, εικονίδια κλπ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...