kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μη βάλετε ακόμα jb. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29494852&postcount=60681
oldnew Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μη βάλετε ακόμα jb. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29494852&postcount=60681 Συμφωνώ και επαυξάνω χωρίς να εχω δοκιμασει.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Spiros83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το χειρότερο απ'όλα είναι η κάμερα. Το βίντεο δηλαδή. Τη δοκίμασα για να περάσει η ώρα, αλλά έκανα restore αμέσως το nandroid backup. Μόνο αν βγεί επίσημο update θα αξίζει να βάλεις και τις αντίστοιχες custom rom.
kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έχει όλα τα μικροπροβλήματα που αναγράφονται στο παραπάνω λινκ. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, για την ώρα. Παραμένω με την Pure Aokp v3 και με τον τελευταίο siyah (ό,τι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου).
kostas/88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Από play247 με καπάκι, 29 ευρώ. edit. 9 ώρες το βράδυ με wifi ανοιχτό και έχασε 2%. Έσπειρε! μόλις αγόρασα και εγώ την 2000mah, να σε ρωτήσω ρε φιλαράκι εσύ που την εσείς ήδη έκανες κανένα καλιμπραρισμα-ρύθμιση κλπ κλπ
Spiros83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 μόλις αγόρασα και εγώ την 2000mah, να σε ρωτήσω ρε φιλαράκι εσύ που την εσείς ήδη έκανες κανένα καλιμπραρισμα-ρύθμιση κλπ κλπ Δεν υφίσταται τίποτα τέτοιο... Τη βάζεις, λογικά θα είναι κάπου στο 35-55% (εκεί αποθηκεύονται οι μπαταρίες και καλό θα ήταν την παλιά σου εκεί περίπου να την πας πριν τη βγάλεις), τη χρησιμοποιείς μέχρι να αδειάσει και μετά τη φορτίζεις κανονικά.
haHa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καταφερα και εσπασα την οθονη του!!! Στα iphone που ειχα για 4 χρονια ειχα σπασει 3 οθονες και αυτη του galaxy s2 μου φαινοταν εξαιρετικα ανθεκτικη, γιατι ειχε φαει φερες πτωσεις, αλλα αντεχε. Σημερα εφαγε μια πτωση απο 2 μετρα και δεν αντεξε.. Τωρα θα παραγγειλω απο ebay καινουρια, αλλα το βασικοτερο ειναι να μην μου γλυστρανε τα κινητα συνεχεια απο τα χερια... 1
Spiros83 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καταφερα και εσπασα την οθονη του!!! Στα iphone που ειχα για 4 χρονια ειχα σπασει 3 οθονες και αυτη του galaxy s2 μου φαινοταν εξαιρετικα ανθεκτικη, γιατι ειχε φαει φερες πτωσεις, αλλα αντεχε. Σημερα εφαγε μια πτωση απο 2 μετρα και δεν αντεξε.. Τωρα θα παραγγειλω απο ebay καινουρια, αλλα το βασικοτερο ειναι να μην μου γλυστρανε τα κινητα συνεχεια απο τα χερια... Μ'αρέσει που το παίρνεις τόσο χαλαρά (έτσι όπως πρέπει δηλαδή)
haHa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Μ'αρέσει που το παίρνεις τόσο χαλαρά (έτσι όπως πρέπει δηλαδή) To καλο ειναι οτι το σπασιμο συνεπεσε σχεδον με την εναρξη των διακοπων(επιτελους)! Οποτε οταν γυριζω απο τις διακοπες θα εχει ερθει η καινουρια οθονη και ουσιαστικα δεν θα μεινω χωρις smartphone , παρα μονο στις διακοπες , που ετσι κι αλλιως δεν το κουβαλαω. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2012 από haHa
oldnew Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ποσο εχει η οθόνη μαζί με τα μεταφορικά αληθεια; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
haHa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Απο 110€ ως 160€ αναλογα αν θα την παρεις κολλημενη μαζι με home button και bezel ωστε να ειναι καπως πιο ευκολη η αλλαγη.
kostas/88 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 καλησπέρα παιδιά. τον τελευταίο καιρό αφού έχω φτιάξει έτσι απός ακριβώς θέλω την wanamlite με τον Phenomenal Kernel 5.5, έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το boot animation,αλλα τα έχω βρει λίγο σκούρα με αυτό το θέμα, ενώ έχω κατεβάσει μερικά και έχω βρει τρόπο να τα κάνω να παίξουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, είπα να ξεκινήσω να φτιάξω και εγώ ένα έτσι όπως ακριβώς μου αρέσει και έτσι κι έγινε, όμως δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να παίξει. αν μπορείτε να ρίξετε μια ματια να δείτε γιατί δεν παίζει και να μου πείτε τι κάνω λάθος στην δημιουργία του θα σας ήμουν υπόχρεος http://www.mediafire.com/?1hdjpo7yvq2xtmd
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 μόλις αγόρασα και εγώ την 2000mah, να σε ρωτήσω ρε φιλαράκι εσύ που την εσείς ήδη έκανες κανένα καλιμπραρισμα-ρύθμιση κλπ κλπ Δεν έκανα τίποτα. Plug n' play, να πούμε.
alexzzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μόλις έβαλα την experimental cyanogenmod 10... δεν θέλω να την ματιάσω αλλά πάει πολύ καλά. Μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα του κινητού.
oldnew Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Μόλις έβαλα την experimental cyanogenmod 10... δεν θέλω να την ματιάσω αλλά πάει πολύ καλά. Μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα του κινητού. Ναι ε.. Εχει βγει και η resurection 3.0.4 Ποια απο τις 2 να ειναι καλυτερη αραγε;.. Προσωπικά θα μείνω στην resurection 2.6.1 κυρίως γιατί μαζί με το kernel fluxi και το κατάλληλο undervolting εχω μια απο τις μεγαλύτερες αυτονομιες ever.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2012 από oldnew
Προτεινόμενες αναρτήσεις