Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο βίντεο που εβαλα, ντύνει ολο το κινητό με αυτοκολητα carbon look. Γι αυτά μιλαω, όχι για τη θήκη.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Σόρρυ, όταν είπες αν πουλάει κάτι τέτοια ελληνικό μαγαζί, κατάλαβα τη θήκη... :huh:

Πάντως αν σε ενδιαφέρει από εξωτερικό, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα προϊόντα. Η λευκή θήκη από το βιντεάκι που πόσταρες, υπάρχει στο συγκεκριμένο μαγαζί (σύμφωνα με το description του βίντεο στο youtube).

Πολλά και διάφορα, για όλα τα γούστα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thanks. Όντως εχει ωραίες θήκες το συγκεκριμενο μαγαζι. Μονο που δεν εχω αγοράσει απο εξωτερικο ποτε. Και επίσης ότι θηκη πηρα, τελικά δεν τη χρησιμοποιησα. Με χαλάει στο πάχος κλπ. Όπως το έφτιαξε η samsung, με βολευει πολυ καλύτερα. Αυτά τα αυτοκολητα που δεν προσθέτουν ογκο θα ήταν καλη λυση. Αντε βρες τα Ελλάδα όμως.. Το μονο συν που εχει το iphone. Βρίσκεις ότι θες.

• Moderators

Oldnew πραγματικα ειναι πολυ ευκολες οι αγορες απο το ebay, δυο κλικ και καθαρισες :) Δωσε μια ευκαιρια

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-s2-Textured-Carbon-Skin-Wrap-Decal-Cover-Case-Protector-/271010021320?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3f1974bfc8#ht_500wt_1180

Βεβαια πιστευω πως μπορεις να βρεις αυτοκολλητα carbon και απο Ελλαδα (απο ασχετες με κινητα πηγες) και να τα κοψεις εσυ ο ιδιος, αλλα πραγματικα γιατι να το ζορισεις τοσο και να μην εχεις και το σωστο αποτελεσμα;

Ρε παιδιά εδώ και δυο βδομάδες έχω περάσει μέσα την resurrection v2.5.2 και τώρα ποια 2.6 που πολλοί από εσάς προτείνεται και έχω πάθει πλακα πολύ καλή και πολύ γρήγορη

ΑΛΛΑ έχει ξεσκιστεί στα bugs, σε τέτοιο βαθμό που με έχει κουράσει πραματικά, τα κυριότερα ειναι 2

το πρώτο ειναι αυτό το κώλυμα που τρώει και βλέπει τις μνήμες του κινητού 2 και 3 φορες, στις εικόνες, στα mp3 player, στους ηχους κλήσης, κλπ κλπ.

και το δεύτερο φυσικά ειναι η κατανάλωση σε τέτοιο βαθμό που εκτος από το προκαθορισμένο φόρτισμα το βραδυ παίζει να χρειαστώ και μέσα στην ημερα. ένα άλλο είναι που μου το κάνει στην καινούρια έκδοση, ότι δεν λειτουργεί σωστά η εφαρμογή του kernel η xxTweaker που στην παλιά λειτουργούσε.

και τέλος κάνει μερικά κολληματάκια σε μερικά προγράμματα ιδιαιτερα στους video payer.

και εδώ έρχεται η ερώτηση μου σας τα κάνει και εσάς αυτά τα κόλπα η μονο σε μένα τα κάνει???

και αν ναι έχετε βρει κάποια λύση σε κάποια από αυτά ή να ψάξω να βρω καμια κλασική επεξεργασμένη stock samsung

Ρε παιδιά εδώ και δυο βδομάδες έχω περάσει μέσα την resurrection v2.5.2 και τώρα ποια 2.6 που πολλοί από εσάς προτείνεται και έχω πάθει πλακα πολύ καλή και πολύ γρήγορη

ΑΛΛΑ έχει ξεσκιστεί στα bugs' date=' σε τέτοιο βαθμό που με έχει κουράσει πραματικά, τα κυριότερα ειναι 2

το πρώτο ειναι αυτό το κώλυμα που τρώει και βλέπει τις μνήμες του κινητού 2 και 3 φορες, στις εικόνες, στα mp3 player, στους ηχους κλήσης, κλπ κλπ.

και το δεύτερο φυσικά ειναι η κατανάλωση σε τέτοιο βαθμό που εκτος από το προκαθορισμένο φόρτισμα το βραδυ παίζει να χρειαστώ και μέσα στην ημερα. ένα άλλο είναι που μου το κάνει στην καινούρια έκδοση, ότι δεν λειτουργεί σωστά η εφαρμογή του kernel η xxTweaker που στην παλιά λειτουργούσε.

και τέλος κάνει μερικά κολληματάκια σε μερικά προγράμματα ιδιαιτερα στους video payer.

και εδώ έρχεται η ερώτηση μου σας τα κάνει και εσάς αυτά τα κόλπα η μονο σε μένα τα κάνει???

και αν ναι έχετε βρει κάποια λύση σε κάποια από αυτά ή να ψάξω να βρω καμια κλασική επεξεργασμένη stock samsung[/quote']

Καταρχήν διαβασε το faq της rom. Σχεδόν εχει λύσεις για όλα. Πραγματικά δεν εχω κανένα απο τα προβλήματά που αναφέρεις. Κυρίως γιατί χρησιμοποιω ελάχιστες απο τις stock εφαρμογές. Πχ για φωτο χρησιμοποιω quickpic απο market. Εχει πλεονεκτήματά και δεν έχει τέτοια προβλήματά.

Με το xxtweaker δεν εχω κανένα πρόβλημα, αλλα δοκιμασε και την τελευταία εκδοσή:

http://www.android-hilfe.de/kernel-fuer-samsung-galaxy-s2/236546-aosp-aokp-kernel-04-07-12-fluxi-xx-03-beta1-ics-xxtweaker-app-ota-touch-cmwr.html

Πιθανών αν ειχες κανει wipe all στα περισσότερα να μην ειχες πρόβλημα. Η μπαταρια ειναι όντως λίγο χειρότερη.

• Moderators

Το πρόβλημα δεν είναι η αγορά αλλά πως διάολο τα κολλάς αυτά τα αυτοκόλλητα

Χμμ με πολλή τυχη φαντάζομαι; :lol:

Σοβαρα ομως δεν πιστευω πως μπορεί να ειναι τοσο δυσκολο.

Γιατί η resurection εχει καμία σχεση με τη samsung; Σε aopk στηρίζεται. Δηλαδή εξολοκλήρου απο το source code που δινει η google.

Ο kernel ομως φανταζομαι ειναι στηριγμενος στον kernel που εδωσε η samsung.

Και θεωρω πολυ σημαντικο κομματι τον πυρηνα.

Πχ η αδερφη μου εχει ενα motorola defy+ και δεν τις βαζω custom rom με ics, γιατι ολες οι custom rom ειναι με πυρηνα απο 2.3 λογω οτι η motorola δεν εχει δωσει αναβαθμιση σε ics.

Ο kernel ομως φανταζομαι ειναι στηριγμενος στον kernel που εδωσε η samsung.

Και θεωρω πολυ σημαντικο κομματι τον πυρηνα.

Πχ η αδερφη μου εχει ενα motorola defy+ και δεν τις βαζω custom rom με ics' date=' γιατι ολες οι custom rom ειναι με πυρηνα απο 2.3 λογω οτι η motorola δεν εχει δωσει αναβαθμιση σε ics.[/quote']

Σωστο, αλλα πίστεψε με κάνουν καλυτερη δουλειά στο sgs2. Ασχολούνται πολυ περισσότεροι hackers. Το μονο ζήτημά ειναι σε ποσο χρονο. Ενοειτε αμα βγάλει επίσημως jb η samsung θα ειναι καλύτερα. Για το sgs2 βγάζουν και πυρήνες ανεξαρτήτους απο το source code της samsung νομίζω. Γι αυτό βλέπεις kernel που δε δουλεύει πχ το ραδιόφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα λίγες μέρες πριν την Pure AOKP και για την ώρα την κρατάω (με siyah kernel βέβαια). Επίσης, αγόρασα και την 2000mAh μπαταρία γιατί δεν παλευόταν άλλο και επειδή βλέποντας τα νέα κινητά, δε βλέπω να αντικαθιστώ σύντομα το S2. Μπορεί να πάχυνε λίγο το κινητό αλλά τη μια μέρα την έχω για πλάκα.

Επεξ/σία από kirileman

Έβαλα λίγες μέρες πριν την Pure AOKP και για την ώρα την κρατάω (με siyah kernel βέβαια). Επίσης' date=' αγόρασα και την 2000mAh μπαταρία γιατί δεν παλευόταν άλλο και επειδή βλέποντας τα νέα κινητά, δε βλέπω να αντικαθιστώ σύντομα το S2. Μπορεί να πάχυνε λίγο το κινητό αλλά τη μια μέρα την έχω για πλάκα.[/quote']

Καλά έκανες. Ποσό πήγε η μπαταρία και από που αν επιτρέπεται; Σου έδωσαν μαζί και έχτρα καπάκι;

Έβαλα λίγες μέρες πριν την Pure AOKP και για την ώρα την κρατάω (με siyah kernel βέβαια). Επίσης' date=' αγόρασα και την 2000mAh μπαταρία γιατί δεν παλευόταν άλλο και επειδή βλέποντας τα νέα κινητά, δε βλέπω να αντικαθιστώ σύντομα το S2. Μπορεί να πάχυνε λίγο το κινητό αλλά τη μια μέρα την έχω για πλάκα.[/quote']

Καλά έκανες. Ποσό πήγε η μπαταρία και από που αν επιτρέπεται; Σου έδωσαν μαζί και έχτρα καπάκι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...