Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις κανενα back up (stock rom) ρουταρισμενο, μεσω recovery για να το εχω ευκαιρο οταν βγει η jelly. H αν δεν εχετε εσεις , υπαρχει πουθενα στο xda η αλλού?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγκυκλοπαιδικά... έχουμε κάνα νέο για καμία jelly bean rom;

Νομίζω ότι η ressurection 3.0 θα βγει σύντομα και θα έχει πολυ περισσότερα αρχεία απο jb. Για πληρως jb κάτι διαβασα ότι θέλουμε μήνες.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Νομίζω ότι η ressurection 3.0 θα βγει σύντομα και θα έχει πολυ περισσότερα αρχεία απο jb. Για πληρως jb κάτι διαβασα ότι θέλουμε μήνες.

Α, θα αργήσουμε τόσο, ε; Θενξ γιου

Δημοσ.

Α' date=' θα αργήσουμε τόσο, ε; Θενξ γιου[/quote']

Νομίζω. Δεν ειμαι και σίγουρος αλλα κάτι διαβασα ότι υπάρχει μια jb αλλα ειναι σε τόσο πρώιμο στάδιό που σε καμία περίπτωσή δεν ειναι για κάθε μερα. Μεχρι να λύσουν όλα τα προβλήματά φαντάζομαι ότι θέλει αρκετό καιρο αν κρίνω και απο την ics. Τα περισσότερα στοιχειά της jb όμως θα τα βλέπουμε σε custom roms, όπως πχ η ressurection. Η 3.0 δε θα ειναι ακριβώς ics, αλλα κάτι στο ενδιάμεσο.

Δημοσ.

Αν είναι να κρίνουμε και από το πόσο συνεπής ήταν η samsung με την αναβάθμιση σε ICS, κλάφ'τα Χαράλαμπε...

Δημοσ.

Η samsung δεν ειπε οτι δεν θα δωσει jb στο galaxy s ii ?

Aν ισχυσει αυτο, τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, γιατι ολες οι λυσεις θα ειναι ημιμετρα με kernels απο ics κλπ. Πρεπει να βγει samsung based rom πρωτα .

Δημοσ.
Η samsung δεν ειπε οτι δεν θα δωσει jb στο galaxy s ii ?

Aν ισχυσει αυτο' date=' τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, γιατι ολες οι λυσεις θα ειναι ημιμετρα με kernels απο ics κλπ. Πρεπει να βγει samsung based rom πρωτα .[/quote']

Γιατί η resurection εχει καμία σχεση με τη samsung; Σε aopk στηρίζεται. Δηλαδή εξολοκλήρου απο το source code που δινει η google.

Δημοσ.

Ισχύει κάτι τέτοιο? :mad:

Εγω δεν ξέρω κάτι γι αυτό.. Χοντρή λαλακια θα κανει αν ισχύει.. Αν σκεφθεις ότι δεν έδωσε ics στο sgs1 πολυ πιθανο.

Δημοσ.

Σήμερα είχε άρθρο στο pocketnow ότι βγαίνει άμεσα (για τα δεδομένα της Samsung) jb update για το gs3 και σύντομα και για το gs2. Φήμες όλα βέβαια.

Δημοσ.
Σήμερα είχε άρθρο στο pocketnow ότι βγαίνει άμεσα (για τα δεδομένα της Samsung) jb update για το gs3 και σύντομα και για το gs2. Φήμες όλα βέβαια.

Απ' το στομα σου, και στης samsung το αυτι.. :)

Δημοσ.

Αν σκεφθεις ότι δεν έδωσε ics στο sgs1 πολυ πιθανο.

Ναι, η διαφορα όμως του S2 με το S1, ήταν χαώδη σε σχέση με αυτή του S3 και του S2, που είναι πολύ μικρότερη...

Θέλω να πώ, το S2 δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να "τρέξει" το JB 4.1, από θέμα hardware, δε βρίσκω ένα λόγο να μην το αναβαθμίσουν, ένα smartphone που πούλησε τόσο πολύ*.

Τί νομίζει δηλ. η Samsung, ότι έτσι θα με πείσει να αγοράσω το S3? Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, μόνο τα Windows Phone δίνουν εγγύηση ότι το προιόν που αγοράζεις θα λάβει αναβαθμίσεις για xx χρόνια (εξαρτάται το κινητό φυσικά). Αυτό που γίνεται με τη Samsung (όπως παλιότερα και με την Apple) είναι γελοίο....

*(Βέβαια εδώ που τα λέμε και το S1 μάλλον δεν έχει πρόβλημα να "τρέξει" το ICS, αλλά τέλος πάντων...)

Δημοσ.

*(Βέβαια εδώ που τα λέμε και το S1 μάλλον δεν έχει πρόβλημα να "τρέξει" το ICS' date=' αλλά τέλος πάντων...)[/quote']

Τη δινεις μονος σου την απάντηση... :) Ολη η δουλειά ειναι για να σε κάνουν να αγορασεις το επόμενό μοντέλο.. Γι αυτό, οσοι ασχολούνται βάζουν custom και ειναι μια χαρά.. Οι υπόλοιποι αγοράζουν το επόμενό μοντέλο.. Το ιδιο κάνουν ολες οι εταιριες. Και τα windows που λεγανε.., το νεο λειτουργικό δε θα μπαίνει καθόλου στα προηγούμενα. Και εκεί δεν υπάρχουν custom. Τουλάχιστον το sgs2 εχει τέτοια δημοφιλια που θα εχει για πολυ καιρο τις καλύτερες custom.

Κάτι άσχετο. Κάτι τέτοιο πουλάει κανα ελληνικο μαγαζι;

http://www.youtube.com/watch?v=dcagJODyOOw&feature=youtube_gdata_player

Δημοσ.

Και τα windows που λεγανε.., το νεο λειτουργικό δε θα μπαίνει καθόλου στα προηγούμενα.

Από τα 8.5 και μετά, απ'ότι μου είπε ένας συνάδελφος που έχει το Titan, όλα τα νέα μοντέλα θα έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση αναβάθμισης του λογισμικού. Δεν παίρνω όρκο όμως, μιας και δεν έχω σαφή άποψη.

Όσο για το βίντεο, ένας άλλος συνάδελφος :-D που έχει κι αυτός το S2, όταν το πήρε έσκασε μύτη με μια τέτοιου τύπου θήκη (εμφανισιακά εννοώ, δε νομίζω να ηταν τόσο ποιοτική με αυτή που φαίνεται στο βίντεο). Συγκεκριμένα, ήταν σαν τη 2η που φαίνεται, την "Carbon".

Προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου, έδινε ένα "ελαφρύ" touch στο κινητο, if you know what I mean :-D.

Δημοσ.

Από τα 8.5 και μετά' date=' απ'ότι μου είπε ένας συνάδελφος που έχει το Titan, όλα τα νέα μοντέλα θα έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση αναβάθμισης του λογισμικού. Δεν παίρνω όρκο όμως, μιας και δεν έχω σαφή άποψη.

Όσο για το βίντεο, ένας άλλος συνάδελφος :-D που έχει κι αυτός το S2, όταν το πήρε έσκασε μύτη με μια τέτοιου τύπου θήκη (εμφανισιακά εννοώ, δε νομίζω να ηταν τόσο ποιοτική με αυτή που φαίνεται στο βίντεο). Συγκεκριμένα, ήταν σαν τη 2η που φαίνεται, την "Carbon".

Προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου, έδινε ένα "ελαφρύ" touch στο κινητο, if you know what I mean :-D.[/quote']

Στο βίντεο που εβαλα, ντύνει ολο το κινητό με αυτοκολητα carbon look. Γι αυτά μιλαω, όχι για τη θήκη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...