Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα πρωτα 5 λεπτα εχει ηδη ζεσταθει αρκετα. Αυτο με τις τασεις δεν το εχω ψαξει καλα.Καταφερες να το σταθεροποιησεις με το tegrak overclock ultimate φανταζομαι. Εχεις κρατησει τις τιμες που ειχες αναφερει σε προηγουμενο σου ποστ?

EDIT: Για καποιο λογο οταν αλλαζω τις τιμες των mv και παταω aply μετα ξαναπανε στην default τιμη τους. Τι κανω λαθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα πρωτα 5 λεπτα εχει ηδη ζεσταθει αρκετα. Αυτο με τις τασεις δεν το εχω ψαξει καλα.Καταφερες να το σταθεροποιησεις με το tegrak overclock ultimate φανταζομαι. Εχεις κρατησει τις τιμες που ειχες αναφερει σε προηγουμενο σου ποστ?

EDIT: Για καποιο λογο οταν αλλαζω τις τιμες των mv και παταω aply μετα ξαναπανε στην default τιμη τους. Τι κανω λαθος?

Θα έπρεπε να μένουν οι τιμές, και να μη γυρνάνε στις default. Δεν ξέρω τι φταίει.

Οι τιμές που ειχα γραψει είναι εξαιρετικά extreme. Αν δε δουλεύουν καλα και υπάρχουν restart δοκιμάστε και τις παρακάτω:

1 1050-1025

2 950-950

3 975-925

4 950-900

Αν και το 3 και 4 κατεβαίνουν και αλλο λογικά, αλλα θέλει ψαξιμο.

Ίσως θα έπρεπε μια φορά να τα σβησεις όλα και να το στήσεις από την αρχή.

android.png

Facebook Black+Bold Theme 1.6

Η τρέχων εκδοσή (v1.6) του facebook σε μαύρο background με λευκά γράμματα. Πραγματικά τέλειο για την οθόνη του galaxy s2, με το μαυρο που βγάζει. Απεγκαταστηστε το original facebook και κάντε εγκατάστασή το παραπάνω. Δινω link του πατσαρισμενου, δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι free.

http://www.multiupload.com/CJU2QYEEFO

sc20110712001214.jpg

android.png

Water live wallpaper

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161063&highlight=water

Η γνωστή live wallpaper του galaxy s1, φαίνεται πολυ ωραία καθ στο s2

sc20110712003151.jpg

android.png

Βασικα οποτε παω να κανω aply τις τιμες κολαει για λιγο και μερικες φορες κλεινει το προγραμμα.........κακο σημαδι :Ρ

Edit : την αγορασες την εφαρμογη ή την πηρες απο τον θειο?

Edit2: Βρηκα το προβλημα. Απλα την αγορασα :)

Μειωσα τις τιμες των τασεων αλλα η υπερβολικη θερμοκρασια παρεμεινε. Σημερα παρατηρησα οτι ζεσταινεται υπερβολικα και οταν βλεπω videos σε flash η απο youtub με αποτελεσμα να πεφτουν οι επιδοσεις, να κολανε τα videos κτλ. Μετα απο τοσες δοκιμες κατεληξα οτι θα το παω πισω. Τωρα μενει να βρω πως θα βγαλω την lite'ning rom και να κανω unroot.

oldnew καμια ιδεα? Δεν βρισκω κατι που να λεει πως να αφαιρεσω την lite'ning rom.

αλήθεια ήθελα να το ρωτήσω αυτό.

γίνετε αν βάλεις κάποια άλλη rom + κάποια fix και το έχεις κάνει και root να το κανεις πάλι όπως ήταν όταν το πήρες?

Απλα φλασαρεις την ρομ που ειχε οταν το πηρες. Μεσω odin. Nομιζω η ελληνικη ειναι η ΚΕ2.

Δεν ισχυει αυτο νομιζω . Αν θυμαμαι καλα και εσυ εχεις περασει την litening rom σωστα? Οπως και εγω. Εχω δοκιμασει αυτη τη μεθοδο αρκετες φορες και το μονο που γινεται ειναι να αλλαζει το kernel. Δλδ τπτ ιδιαιτερο. Εγω δυστυχως δεν κρατησα σε backup την ρομ που ειχε το κιν οταν το πηρα (nandroid backup λεγεται αν θυμαμαι καλα) και τωρα δε μπορω να το γυρισω στην αρχικη

ΥΓ: το οτι δε με αφηνει να το κανω unroot που το πας? :Ρ

Καλα τα λέει ι stormrain. Κανονικά σβήνονται τα πάντα και γίνεται όπως ήταν. Με μια διάφορα. Το κινητό κάθε φορά που βάσεις custom rom, το καταγράφει. Με λίγα λόγια στο service μπορούν να δουν ότι το έχεις πειράξει, και θεωρητικά μπορούν να σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης. Δεν ξέρω αν ποτε έχουν χρησιμοποιήσει τέτοια δικαιολογία. Μονό με κατάλληλο καλώδιο μπορείς να σβησεις το μετρητή, και αν..

Για την υπερθέρμανση διάβασε και αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309766

android.png

Water live wallpaper

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161063&highlight=water

Η γνωστή live wallpaper του galaxy s1, φαίνεται πολυ ωραία καθ στο s2

sc20110712003151.jpg

android.png

Μήπως υπάρχει κανένα λινκ για να ξαναβάλω αυτό το wallpaper στο SGS 1 γιατί στην 2.2.1 δεν το έχει;

Καλα τα λέει ι stormrain. Κανονικά σβήνονται τα πάντα και γίνεται όπως ήταν. Με μια διάφορα. Το κινητό κάθε φορά που βάσεις custom rom, το καταγράφει. Με λίγα λόγια στο service μπορούν να δουν ότι το έχεις πειράξει, και θεωρητικά μπορούν να σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης. Δεν ξέρω αν ποτε έχουν χρησιμοποιήσει τέτοια δικαιολογία. Μονό με κατάλληλο καλώδιο μπορείς να σβησεις το μετρητή, και αν..

Για την υπερθέρμανση διάβασε και αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309766

android.png

Σου ειναι ευκολο να μου στειλεις σε πμ το λινκ της ρομ αυτης? για ΚΕ2

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Σου ειναι ευκολο να μου στειλεις σε πμ το λινκ της ρομ αυτης? για ΚΕ2

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Όλες οι επίσημες rom εδω: Δεν είναι παράνομες οπότε μπορω να βάλω link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

android.png

Μήπως υπάρχει κανένα λινκ για να ξαναβάλω αυτό το wallpaper στο SGS 1 γιατί στην 2.2.1 δεν το έχει;

Αυτό το wallpaper το εχω ερωτευθεί.

Γιατί δε δοκιμάσεις να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το link να δεις αν δουλεύει; Έτσι και αλλιώς χειροκίνητα το βαζεις. Κρατας το original αρχείο, και αν κάτι πάει στραβά σβηνεις το patchαρισμενο, και κανείς rename το original.

android.png

Μια τελευταια ερωτηση γιατι μαλλον τα εχω μπερδεψει λιγο.

Στην δικη μας κατηγορια ρομς (XWKE2) ποια ρομ επιλεγουμε?

Μαλλον εκανα πατατα γιατι νομιζα οτι επρεπε να φλασαρουμε αυτη. XWKE2 Stock Kernel

Ευχαριστω για την υπομονη σου oldnew :)

Μια τελευταια ερωτηση γιατι μαλλον τα εχω μπερδεψει λιγο.

Στην δικη μας κατηγορια ρομς (XWKE2) ποια ρομ επιλεγουμε?

Μαλλον εκανα πατατα γιατι νομιζα οτι επρεπε να φλασαρουμε αυτη. XWKE2 Stock Kernel

Ευχαριστω για την υπομονη σου oldnew :)

Αν και δεν εχω βαλει original rom, εννοείται ότι έκανες πατάτα. Η stock kernel είναι πολυ μικρή. Γύρω στα 5mb. Προφανώς θες μια από τις άλλες γύρω στα 300mb. Το ζητούμενο είναι ποια.. Αν το πηρες από Ελλάδα λογικά αυτή που γραφεί cosmote.

Επίσης διαβασε τις οδηγίες. Κάποιες rom λέει, είναι συμπιεσμένες σε μορφή xxx.exe Με διπλό κλικ θα αποσυμπιεστεί ένα αρχείο xxx.tar το οποίο και παίρνεις για να εγκαταστήσεις.

android.png

Τα καταφερα τελικα. :)

Το θεμα ομως ειναι οτι θελει πολυ ψαξιμο ακομα. Διαβαζοντας το λινκ που μου εδωσες καταλαβα οτι καθε galaxy s2 το χαβα του. Πρεπει να δοκιμασω και τις αλλες ρομ καθως και διαφορετικα κερνελς. Εχουμε δρομο ακομα

ΥΓ: Τελικα ηταν η UK και οχι η cosmote

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...