haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ο phenomenal ειναι μονο για samsung based rom, δε μπαίνει σε ressurection. Εγω τον fluxi προτείνω για αυτή τη rom, και κατευασμα τάσεων σε cpu agp κλπ. (Μαζί με τον kernel εγκαθίστανται και μια εφαρμογή xxxtweeker με την οποία παραμετροποιεις τα παντα.. Βαλε μονος σου τις τάσεις που είχε ο phenomenal ή και χαμηλότερες. Αυτή η ρομ σε εμένα δουλεύει stable με τις τάσεις του extreme phenomenal, ενώ πρωτα ειχα τη medium. Τα ιδία για fsb, agp κλπ. Καντο σαν τον phenomenal δηλαδή. ) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ευχαριστω πολυ, ειχα μια υποψια οτι ισως να μην κανει ο phenomenal, αλλα δεν το ειχα κοιταξει. Θα κανω λοιπον manual undervolitng με τον fluxikernel.
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Βαλε μονος σου τις τάσεις που είχε ο phenomenal ή και χαμηλότερες. Αυτή η ρομ σε εμένα δουλεύει stable με τις τάσεις του extreme phenomenal, Υπάρχει περίπτωση με το dpi στα 200 να μη μπορείς να κατέβεις τόσο χαμηλά;
oldnew Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Υπάρχει περίπτωση με το dpi στα 200 να μη μπορείς να κατέβεις τόσο χαμηλά; Θεωρητικά καμία σχεση δεν έχουν τα dpi με το ποσο undervolting αντέχει. Τώρα αν πρακτικά παρατήρησες κάτι.. Μιας και το ανέφερες όμως, εγώ χρησιμοποιω 160 dpi. Όταν πέρασα την τελευταία version χωρις wipe, εχασα το μενου για reboot κλπ. Μου έδωσε λυση κάποιος στο xda που μου ειπε να βάλω dpi 161 και όντως δουλεψε.. Πως και γιατί δεν ξέρω, παντως αν παρατηρείς τίποτα περίεργο σχετικά με dpi δοκιμασε +-1 .. Και ένα πραγματικά πολυ ωραίο θεμα που εχω βαλει στην τελευταία version. http://www.resurrectionremix.com/index.php?topic=47.0 Αν δεν κατεβαίνει απο το link, στο download section έχει mirror. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μια φορά στο τόσο μου παγώνει με αλλαγμένο dpi. Τώρα το πήγα 220 αφήνοντας τα voltages χαμηλά (όχι extreme). Αν το γυρίσω στα 240 δεν έχω πρόβλημα.
oldnew Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μια φορά στο τόσο μου παγώνει με αλλαγμένο dpi. Τώρα το πήγα 220 αφήνοντας τα voltages χαμηλά (όχι extreme). Αν το γυρίσω στα 240 δεν έχω πρόβλημα. Χαμηλωνοντας τα dpi, το λειτουργικό νομιζει ότι έχεις μεγαλύτερη αναλυση απο την original (γι αυτό τυπώνει η κάρτα γραφικών τα παντα μικρότερα). Η κάρτα γραφικών δηλαδή ζοριζεται λίγο παραπάνω, γιατί βγάζει μεγαλύτερη αναλυση. Πιθανών να μην αντέχει το ιδιο underclocking επομένως.. Δεδομένου ότι η κάρτα γραφικών ειναι κοματι του soc, ίσως τελικά αυτό που παρατηρεις να οφείλεται στα dpi. Αν και εξακολουθεί να μου φαίνεται λίγο περίεργο.. Πιθανών αν ανεβασεις ένα κλικ τις τάσεις της κάρτας γραφικών ή fsb (αν τα έχεις πειράξει) και όχι του cpu να φύγουν τα παγωματα. Εγω τουλάχιστον αυτό θα τεσταρα αρχικά. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Στα 220 (δε θέλω παρακάτω) και λίγο πιο χαλαρό undervolting, δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει ρύθμιση για το interval του αισθητήρα φωτός; Αργεί πολύ να αντιδράσει η οθόνη στις αλλαγές του φωτισμού.
haHa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Στα 220 (δε θέλω παρακάτω) και λίγο πιο χαλαρό undervolting' date=' δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει ρύθμιση για το interval του αισθητήρα φωτός; Αργεί πολύ να αντιδράσει η οθόνη στις αλλαγές του φωτισμού.[/quote'] Ναι, αυτο το εχω παρατηρησει κ εγω με την ressurection. Επισης ενω εχω πολυ καλη αυτονομια σε standby, εχω αρκετα χαμηλη αυτονομια οταν κανω browsing. Μαλιστα νιωθω την οθονη να ζεσταινεται! Ο phenomenal εριχνε κ την ταση της οθονης για χαμηλοτερη καταναλωση. Εχετε να προτεινεται κατι για αυτο? τωρα ειμαι με fluxxi kernel και manual undervolting.
oldnew Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μαλιστα νιωθω την οθονη να ζεσταινεται! Ο phenomenal εριχνε κ την ταση της οθονης για χαμηλοτερη καταναλωση. Εχετε να προτεινεται κατι για αυτο? τωρα ειμαι με fluxxi kernel και manual undervolting. Και εγω το παρατηρω αυτό.. Δυστυχώς αυτό ειναι το μονο που είχε ο phenomenal και δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε στον fluxxi.. Όντως η οθόνη θερμαίνεται παραπάνω κάποιες φορές και εχει και σημαντικό αντίκτυπό στην κατανάλωσή. Αν βρω τίποτα θα το γραψω αλλα δύσκολα.. Δεν ξέρω αν κανει κάτι η ρυθμηση στο xxtweaker ->cpu->bus frequency settings-> voltage table. Δεν ξέρω ποια ειναι η original ρυθμιση γιατί το εχω πειράξει. Τώρα το εχω στο 1075,..... Αν το παω παρακάτω εχω κάποια κοληματακια. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Από Samsung based ποιά θεωρείτε καλύτερη; Αυτή τη στιγμή τρέχω την Thebyani 4.5 με phenomenal extreme.
haHa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Να ρωτησω κατι αλλο για την Resurrection : Στην wanamlite ειχα στα settings το phone options, όπου ειχα δυο συγκεκριμενες επιλογες που με βολευαν: 1. Να κανει δονηση το κινητο οταν απαντησει αυτος που καλω, ωστε να μην περιμενω με το τηλ στο αυτι, αλλα απλα να το κραταω στο χερι κ να καταλαβαινω ποτε το σηκωσε. 2. Να μπορω να κανω terminate μια κληση πατωντας το power button. Χωρις αυτην την επιλογη, απλα κλεινει την οθονη.
jspawn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Λογικά ειναι πρόβλημα στον bootloader. Πριν φορτώσει δηλαδή η rom' date=' βάση οσων γραφεις. Πολυ σπάνιο παντως.. Αν εχω δίκιο (θα εδινα μια πιθανότητα 90%) πρέπει να διορθώνεται ξαναγράφοντας πανω στο bootloader, ΑΝ ειχες κρατήσει κάποια αρχεία αρχικά, αλλιώς με ακόμα ποιο δυσκολο τροπο. Σε κάθε περίπτωσή δε στο προτείνω γιατί αν δεν παει κάτι καλα θα σου μείνει κάρβουνο το κινητό. 2 επιλογές: ητε ξαναφέρνεις το κινητό στην αρχική κατάσταση και το πας για service αν ισχύει εγγυηση, ητε το ξεχνας. Δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελώς. Βάλτο σε flight mode. Εγω ποτε δεν το κλείνω. Τώρα αν θες να το πειράξεις μονός σου, κανε post στο xda. Ειναι πολύπλοκη διαδικασία, δε θα βρεις λυση σε Ελληνικο φόρουμ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote'] Φίλε λοιπόν έφτιαξε μόνο του ξαφνικά χωρίς λόγο χωρίς να κάνω τίποτα και μάλλον κατάλαβα τι του το προκάλεσε αυτο είχα αγοράσει μια έξτρα μπαταρία γνήσια της Samsung και την τελευταία φορά που την είχα βάλει μου είχε γράψει στην οθόνη το κινητό προσοχή υψηλή τάση μάλλον από την μπαταρία το είχε φάει το κόλλημα με χρήση της μπαταρίας που είχε με την αγορά του έφταιξε με 2μέρες χρήσης ξαφνικά έφτιαξε θα τους παω την μπαταρία πίσω και θα τους την πάταξω στο κεφάλι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
oldnew Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Φίλε λοιπόν έφτιαξε μόνο του ξαφνικά χωρίς λόγο χωρίς να κάνω τίποτα και μάλλον κατάλαβα τι του το προκάλεσε αυτο είχα αγοράσει μια έξτρα μπαταρία γνήσια της Samsung και την τελευταία φορά που την είχα βάλει μου είχε γράψει στην οθόνη το κινητό προσοχή υψηλή τάση μάλλον από την μπαταρία το είχε φάει το κόλλημα με χρήση της μπαταρίας που είχε με την αγορά του έφταιξε με 2μέρες χρήσης ξαφνικά έφτιαξε θα τους παω την μπαταρία πίσω και θα τους την πάταξω στο κεφάλι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Και είπα να σου γραψω ότι μπορεί να φτιάξει μονο του.. Θα ειχα αποδειχθεί προφητικός Δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί παντως.. Και εγω την 2000 ma μπαταριά της samsung εχω χωρίς πρόβλημα. Μήπως δεν ειχες κλείσει το κινητό (shutdown) αλλα ήταν standby όταν έβγαλες τη μια μπαταρια για να βαλεις την άλλη... Αν και κανονικά ούτε έτσι θα ειχες πρόβλημα. Εγω παντως θα δοκίμαζα να ξαναβάλω την 2000 ακόμα μια φορα. Ή ακόμα καλύτερα θα άφηνα το κινητό μίση ωρα χωρίς καθόλου μπαταρια. Στο τσιπακι του bootloader, εχει κάποιους ημιαγωγούς που λειτουργούν περίπου ως πυκνωτές. Διατηρούν καποιο λαθος τασης. Καλο ειναι να εκφορτιστουν τελείως μια φορα όταν εχεις τετοια θέματα. Κακώς δε στο είπα νωρίτερα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
haHa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εγω σκεφτομαι να γυρισω σε wanamlite. Η αυτονομια που εχω τώρα με Resurrection ειναι αισθητα μικροτερη κ με κουραζει. Δεν βγαζω μερα αν κανω browsing. Επισης με ενοχλει που δεν υπαρχει το phone options για να κανω κατι settings που με βολευαν.
oldnew Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εγω σκεφτομαι να γυρισω σε wanamlite. Η αυτονομια που εχω τώρα με Resurrection ειναι αισθητα μικροτερη κ με κουραζει. Δεν βγαζω μερα αν κανω browsing. Επισης με ενοχλει που δεν υπαρχει το phone options για να κανω κατι settings που με βολευαν. Γι αυτό υπάρχουν πολλές rom.. Όπως τα γραφεις ειναι, κάθε μια εχει συν και πλην. Εγω παντως δεν παρατήρησα τοση διαφορα μπαταρίας. Αν και δεν μπορω να συγκρίνω σωστά γιατί τη wanamlite , την ειχα κανει πολυ light.. Θέλει πολυ δουλειά και δεν το εχω κανει ακόμα στη ressurection. Μπορεί να με σωζει και η 2000 μπαταρια. Βγάζω μερα συνήθως άνετα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εγκυκλοπαιδικά... έχουμε κάνα νέο για καμία jelly bean rom;
Προτεινόμενες αναρτήσεις