oldnew Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Άρχισε πλέον να γίνεται ότι είχε γίνει και με το htc desire. Μετά τα ντουζένια του άρχισαν οι rom να λιγοστεύουν. Λογικό δεν ειναι; Όταν βγαινει μια καινουρια συσκευή, η προηγούμενη σιγα σιγα μπαίνει στο περιθώριο. Παντως μη ανχωνεστε, το sgs2 θα έχει υποστήριξή για 2-3 χρονια ακόμα σιγουρα. Δεν ειναι απαραίτητο να υπάρχουν 30 ρομ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Λογικό δεν ειναι; Όταν βγαινει μια καινουρια συσκευή, η προηγούμενη σιγα σιγα μπαίνει στο περιθώριο. Παντως μη ανχωνεστε, το sgs2 θα έχει υποστήριξή για 2-3 χρονια ακόμα σιγουρα. Δεν ειναι απαραίτητο να υπάρχουν 30 ρομ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ναι, λογικό είναι... απλά μου κακοφαίνεται η απότομη αλλαγή
haHa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το ραδιόφωνο παίζει με το Spirit FM Unlocked. Εγώ το κατέβασα από εδώ. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πας Audio>Galaxy S2 Test. Α ωραια. Αν βρω χρονο θα δοκιμασω την Resurrection.
kirileman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εννοείται ότι πρέπει να κάνεις backup σε περίπτωση που δεν σου αρέσει. Επίσης, θα πρέπει να εγκαταστήσεις και αυτό, αναφέρεται στις οδηγίες. Γενικά, αυτή η σειρά των ROM έχει φτάσει σε φοβερό επίπεδο. Πάντα θα υπάρχουν 1-2 μικρά bugs αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες προσπάθειες.
katsouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Πριν καμία βδομάδα πήρα μαμισιο και εγώ του s2.Είχα το Motorola defy οπότε καταλαβαίνετε την διαφορά...Απίστευτο τηλέφωνο.Είχε περασμένη την 4.0.3 ics και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη ρομ να περάσω.Δεν εχω κάποιο πρόβλημα απλά εχω μείνει πίσω τόσο καιρό και δεν ασχολήθηκα .
Spiros83 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Πριν καμία βδομάδα πήρα μαμισιο και εγώ του s2.Είχα το Motorola defy οπότε καταλαβαίνετε την διαφορά...Απίστευτο τηλέφωνο.Είχε περασμένη την 4.0.3 ics και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη ρομ να περάσω.Δεν εχω κάποιο πρόβλημα απλά εχω μείνει πίσω τόσο καιρό και δεν ασχολήθηκα . Εαν θες samsung based rom, προτείνω Wanamlite v12.2 Αν θες (και καλύτερα να θες ) AOSP, Resurrection 2.5.3 προτείνω. Και στις 2 περιπτώσεις προτείνω Siyah Kernel με αυτές τις ρυθμίσεις. Επίσης, βγήκε Checkrom καινούρια, ό,τι νά 'ναι μάλλον, για να βγουν από την υποχρέωση. Μην την δοκιμάζετε, με λάθος kernel υπάρχει περίπτωση hard brick...
oldnew Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ressurection 2.5.3 : http://www.youtube.com/watch?v=Hof7ISkv844&feature=youtube_gdata_player Όντως ειναι πλεον η καλυτερη και κυρίως ποιο πληρη rom για το sgs2. Καλυτερη και απο wanamlite. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2012 από oldnew
jspawn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 παιδιά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα απο προχθές με το κινητό το πρόβλημα ειναι οτι δεν σβήνει και πρεπει να βγαλω την μπαταρία ειχα custom rom μεσα, μετα απο αυτο πέρασα official μεσω odin αλλα τιποτα .... αλλαξα και μπαταρια αλλα παλι τιποτα το κινητό δεν θελει να σβήσει το σβήνω και ανάβει μόνο του.... ολο αυτο έγινε ξαφνικά το είχα βαλει το βράδυ για φόρτιση οπως πάντα και το πρωι το βρηκα με αυτο το πρόβλημα... ξερει κανένας κατι μπορεί να βοηθήσει ????
oldnew Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τα εσβησες όλα; wipe all factory reset; Τα κουμπια του κινητού δουλεύουν όλα κανονικά, ή έχει κολησει καποιο, πρόσεξες; Σβησε τα παντα, να γίνει το κινητό όπως ήταν απο τη μανα του, και αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, τοτε ειναι θεμα hardware. Όταν λες δε σβηνεις; Πατας το κουμπι και δεν κλείνει η οθόνη; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
jspawn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τα εσβησες όλα; wipe all factory reset; Τα κουμπια του κινητού δουλεύουν όλα κανονικά, ή έχει κολησει καποιο, πρόσεξες; Σβησε τα παντα, να γίνει το κινητό όπως ήταν απο τη μανα του, και αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, τοτε ειναι θεμα hardware. Όταν λες δε σβηνεις; Πατας το κουμπι και δεν κλείνει η οθόνη; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Nαι εχω σβήσει τα παντα ναι πέρασα official τελευταία ρομ με odin και πάλι το ίδιο κάνει ολα δουλευουν κανονικα δεν εχει κανενα θεμα απλα κανει αυτο το πραγμα οταν παταω απενεργοποίηση σβήνει και ξανανοιγει μονο του σαν να πατάω επανεκκίνηση αντι για απενεργοποιηση πως να το πω!
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Α ωραια. Αν βρω χρονο θα δοκιμασω την Resurrection. Εβαλα παιδια την ressurection και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Για κερνελ για ευκολια προτεινεται τον phenomenal?
oldnew Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εβαλα παιδια την ressurection και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Για κερνελ για ευκολια προτεινεται τον phenomenal? Ο phenomenal ειναι μονο για samsung based rom, δε μπαίνει σε ressurection. Εγω τον fluxi προτείνω για αυτή τη rom, και κατευασμα τάσεων σε cpu agp κλπ. (Μαζί με τον kernel εγκαθίστανται και μια εφαρμογή xxxtweeker με την οποία παραμετροποιεις τα παντα.. Βαλε μονος σου τις τάσεις που είχε ο phenomenal ή και χαμηλότερες. Αυτή η ρομ σε εμένα δουλεύει stable με τις τάσεις του extreme phenomenal, ενώ πρωτα ειχα τη medium. Τα ιδία για fsb, agp κλπ. Καντο σαν τον phenomenal δηλαδή. ) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από oldnew
oldnew Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 κανενας???? Λογικά ειναι πρόβλημα στον bootloader. Πριν φορτώσει δηλαδή η rom, βάση οσων γραφεις. Πολυ σπάνιο παντως.. Αν εχω δίκιο (θα εδινα μια πιθανότητα 90%) πρέπει να διορθώνεται ξαναγράφοντας πανω στο bootloader, ΑΝ ειχες κρατήσει κάποια αρχεία αρχικά, αλλιώς με ακόμα ποιο δυσκολο τροπο. Σε κάθε περίπτωσή δε στο προτείνω γιατί αν δεν παει κάτι καλα θα σου μείνει κάρβουνο το κινητό. 2 επιλογές: ητε ξαναφέρνεις το κινητό στην αρχική κατάσταση και το πας για service αν ισχύει εγγυηση, ητε το ξεχνας. Δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελώς. Βάλτο σε flight mode. Εγω ποτε δεν το κλείνω. Τώρα αν θες να το πειράξεις μονός σου, κανε post στο xda. Ειναι πολύπλοκη διαδικασία, δε θα βρεις λυση σε Ελληνικο φόρουμ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
jspawn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Λογικά ειναι πρόβλημα στον bootloader. Πριν φορτώσει δηλαδή η rom, βάση οσων γραφεις. Πολυ σπάνιο παντως.. Αν εχω δίκιο (θα εδινα μια πιθανότητα 90%) πρέπει να διορθώνεται ξαναγράφοντας πανω στο bootloader, ΑΝ ειχες κρατήσει κάποια αρχεία αρχικά, αλλιώς με ακόμα ποιο δυσκολο τροπο. Σε κάθε περίπτωσή δε στο προτείνω γιατί αν δεν παει κάτι καλα θα σου μείνει κάρβουνο το κινητό. 2 επιλογές: ητε ξαναφέρνεις το κινητό στην αρχική κατάσταση και το πας για service αν ισχύει εγγυηση, ητε το ξεχνας. Δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελώς. Βάλτο σε flight mode. Εγω ποτε δεν το κλείνω. Τώρα αν θες να το πειράξεις μονός σου, κανε post στο xda. Ειναι πολύπλοκη διαδικασία, δε θα βρεις λυση σε Ελληνικο φόρουμ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου θα το αφήσω έτσι έχεις δίκιο ετσι και αλλιώς δεν εχει κανένα πρόβλημα παίζει τελεία μόνο αυτό το κόλλημα έχει φάει οπότε κομπλέ! :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις